Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הרכב חזר מהמוסך אחרי שטיפת מנוע ותיקון של נזילת מים + שמן + כיוון קלאץ' והחלפת טרמוסטט.

היום ירדתי למטה לראות שהרצפה יבשה (והיא אכן כך, כנראה שהביקור במוסך הועיל).

אבל , כשפתחתי מכסה מנוע ראיתי שיש שרוול שמונח על הרדיאטור, הברגים שלו בחוץ (ואין אפשרות להבריג אותם כי הפלסטיק נקרע. השרוול הזה מגיע מתחת לפילטר אוויר. (לא יודע מה הוא ומה התפקיד שלו) , והוא פשוט מונח.

אפשר להזיז אותו למעלה למטה ולצדדים. גם החלק התחתון מתחת לפילטר אוויר משוחרר.

כמו שאמרתי ,אני לא יודע מה התפקיד שלו, ואיך להחזיר אותו למקום.

המוסך הקרוב אלי נמצא 6 ק"מ מהבית (אותו מוסך שהשאיר לי אותו ככה).

כמה זה מסוכן להגיע איתו עד שם במצב הזה ? (או שאולי עדיף גרר)

תודה,

ליאור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נסיון להעלות תמונה.

מדובר על הצינור עם האיזולירבנד הירוק, ובמבט שני, נראה שהוא נכנס לפילטר אוויר בצד שני.

תמונה067.jpg

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

עדכון.

הצלחתי להבריג אותו לרדיאטור איכשהו, אבל אני לא מצליח להכניס אותו לפילטר אוויר כי אין גישה. (צריך ליפט).

הוא פשוט מונח בכניסה לפילטר אוויר עד שאני אגיע למוסך, מקווה שלא ייגרם נזק.

פורסם

כפי שחשדתי, זה שרוול כניסת האוויר לפילטר האוויר.

אם הוא לא מורכב נכון המנוע ישאף אוויר חם מתוך תא המנוע ובגלל מערבולות בתוך תא המנוע אולי לא יצליח לשאוף את כל האוויר לו הוא זקוק (למשל בסל"ד גבוה).

לא יגרם נזק, אבל המנוע לא יפעל ביעילות מקסימלית. רצוי להרכיב כמו שצריך, אבל אין צורך להיכנס לפניקה.

כדי להרכיב אין צורך בליפט. מפרקים את הצינור העליון שיוצא מתיבת הפילטר (זה הצינור שמוליך אוויר מסונן למנוע ונמצא בצד ימין של התמונה, באמצע) ואז יש גישה סבירה לחלק התחתון של התיבה. במידת הצורך ניתן לפרק את תיבת הפילטר ולהוציאה לחלוטין לטובת גישה נוחה.

נ.ב. אכן, יש לך BX19GTI. אין לטעות. תתחדש. :-)

פורסם

ראית את הסעפת :-)

תודה רבה. העניין טופל.

• תוכן חדש...