Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק שיש לי בעיות טמפרטורה במנוע איכשהו הפסיקו לעבוד הנורות בקרה - STOP טמפ' מנוע וגם שמן

לא דולקות בזמן שאני פותח סוויץ, בדקתי בקופסאת הפיוזים והחלפתי פיוז אחד שרוף שהיה (לא יודע של מה) אבל עדיין הנורות לא דולקות. אני רוצה לציין ששלושת הנורות הפסיקו להידלק בבת אחת בזמן אמידה על השוליים עקב הידלקות נורת חום מנוע.

מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

שלום רב וחג עצמאות שמח !

בדוק מגע של קונקטור בחיבור לקוטב שלילי וחיובי גם יחד, יתכן בעיית ניתוק קבל לקוטב שלילי.

האם הרכב מתניע ומאוור חשמלי נכנס לפעולה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב וחג עצמאות שמח !

בדוק מגע של קונקטור בחיבור לקוטב שלילי וחיובי גם יחד, יתכן בעיית ניתוק קבל לקוטב שלילי.

האם הרכב מתניע ומאוור חשמלי נכנס לפעולה?

בברכה

צביקה

מניע, המאוורר נכנס לפעולה רק כאשר אני מפעיל את המזגן

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם
מניע, המאוורר נכנס לפעולה רק כאשר אני מפעיל את המזגן

אם כך בעיית ההתחחמות הפתאומית, קשורה לכך שהמאוור החשמלי לא נכנס לפעולה באופן עצמאי, בעת עליית הטמפרטורה, אלא רק בהפעלת מזגן, מה שאומר, שבעיייתך לא מכנית אלא חשמלית, ברגע שתגלה מדוע לא מגיע מתח חשמלי, למאוור, שיכול לנבוע מממסר פגום/ לקוי, או מפיוז האחראי על פיקוד הממסר ואורות אזהרה בלוח השעונים, בעייתך תפתר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אם כך בעיית ההתחחמות הפתאומית, קשורה לכך שהמאוור החשמלי לא נכנס לפעולה באופן עצמאי, בעת עליית הטמפרטורה, אלא רק בהפעלת מזגן, מה שאומר, שבעיייתך לא מכנית אלא חשמלית, ברגע שתגלה מדוע לא מגיע מתח חשמלי, למאוור, שיכול לנבוע מממסר פגום/ לקוי, או מפיוז האחראי על פיקוד הממסר ואורות אזהרה בלוח השעונים, בעייתך תפתר.

בברכה

צביקה

צביקה, תודה רבה על התגובה :-)

אז אני יחליף ממסר ואנסה להגיע למקור הבעיה.

• תוכן חדש...