Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשים בשרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לעצמי האם יש ביקוש ורצון לארגן מפגשים קבועים בכפר סבא (לדוגמא אפשר במגה) בימי שישי אחה"צ כמו המפגשים שיש בת"א, כיוון שהמון אנשים שאני מכיר ורואה (גם מהפורום) הם מהאזור אני לא רואה סיבה שלא יהיה מפגש כאן.

שוב הסיבות הם ההמוניות והצפיפות של המפגש בת"א והקרבה של כפר סבא להרבה אנשים מאשר ת"א.

מה דעתכם בנושא?

עמרי.

פורסם

היי עומרי

לאיזה מפגשים כוונתך.

של רכבי אספנות, רכבי שטח, משופרים, חיפושיות, מעורבים?

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
היי עומרי

לאיזה מפגשים כוונתך.

של רכבי אספנות, רכבי שטח, משופרים, חיפושיות, מעורבים?

בברכה

אבי נוף.

כוונת המשורר היתה ליצור מפגש רכב לכולם, מן הסתם זה מיותר כיוון שמועדון ה5 מארח מפגשים שאין לי מושג איפה הם אבל המושג "שישי שרון" שקופץ בפורום אספנות מדי פעם, זה מספיק עבורי להבין שלכם כבר דאגו למפגש קל"ב.

אך אם נהיה ריאלסטים, הכוונה למי שבד"כ נוכח במפגשים של יום שישי אחה"צ, הכוונה היא בעיקר לח'ברה הצעירים עם המכוניות הצעירות.

אבל שוב, כולם מבחינתי מתקבלים בבריכה.

הסברתי למה לדעתי יש צורך במפגש כזה, אבל בשל ההענות הדלה ביותר אני חושב שאני יוותר על היוזמה. :evil:

לא נורא, שלא תגידו שלא ניסינו.

עמרי. (אחד שמגיע לו לקבל הביתה "על השרון")

נ.ב.

אבי, אני עמרי, ולא עומרי, עומרי זה אחד שנוהג בעונדה. תודה.

פורסם

עמרי

אני ממש נעלבת, אני נוהגת בהונדה ולא "קוראים אותי עומרי", למה אתה קובע עובדה לא נכונה?

אני אירית (כמו אחת מאירלנד, לא כמו הפרח ולא כמו הצמח הבצלי)

שנוהגת על ג'אז וחולה על ג'אז

פורסם
עמרי

אני ממש נעלבת, אני נוהגת בהונדה ולא "קוראים אותי עומרי", למה אתה קובע עובדה לא נכונה?

אני אירית (כמו אחת מאירלנד, לא כמו הפרח ולא כמו הצמח הבצלי)

שנוהגת על ג'אז וחולה על ג'אז

הדגש המקביל לעומרי (עם הו' כמובן) היה עונדה (עם ע' כמובן שזאת טעות כתיב יזומה!).

כאמור, האנשים שנוהגים בעונדות (ולא בהונדות) הם לא אותם אנשים כמו שעומרי הוא לא עמרי. קפיש? :-D

עמרי.

פורסם

תודה לך ההבהרה, מזל שהגבת מהר כי התחלתי כבר בהליכים מול משרד הפנים לשינוי שם:wink:

שבת נפלאה

אירית

• תוכן חדש...