Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך לרכוש מגבר חדש 4 ערוצים עם קרוסאובר מתכוונן HP LP.

עד היום היה מותקן אצלי מגבר של דראגסטר dab 4110 אבל נאלצתי להוציא אותו מהרכב.

החברה שאיתה יש לי נסיון טוב ואותה אני מעדיף היא רוקפורד. למרות חיפושים רבים בפורום (מצאתי הרבה דיונים) לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית לדילמה היא בין שני הדגמים:

1. p4004

2. p450.4

איזה מהדגמים עדיף?

באיזה דרך המגברים של רוקפורד מתקררים?

האם לדעתכם אני אקבל תוצאה עדיפה עם אחד מהמגברים של רוקפורד מאשר עם המגבר של דרגסטר?

מה אמור להיות המחיר של המגברים?

אני עומד ממש לפני קנייה ועצה טובה חשובה לי.

תודה

פורסם

לי יש ניסיון עם הרוקפורד P450.4, שהוא בעצם הדגם החדש ל-P4004. בשבילי הוא טוב, בזמנו עלה לי 1500 היום תשיג גם ב-1200, מתחמם (כמו כל מגבר) אבל לעולם (בלי עין :-)) לא נכנס לפרוטקשן, כי האמת בקיץ לא העבדתי אותו קשה (עדיין). על הנייר לפי נתונים יבשים הוא 4X60, אבל לפי תעודת הלידה הוא יכול לצאת אפילו 4X100 (לא יודע אצלי כמה כי זרקתי את תעודת הלידה שלו :?). ה-P4004 אני לא מכיר, אבל אני מתפלא שהחיפוש לא עזר לך בקשר אליו, כי התגובות עליו טובות, ויש כאלו שמעדיפים אותו על פני החדש.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שתי מגברים חמודים אהבתי והתרשמתי לטובה מה400.4

קח בחשבון שרוב הקיקרים הם שני סלילים של 4 אוהם מחה שאומר התנגדות סופית של 2 או 8 אוהם מה שלא מתאים לך למגבר אלא למונובלוקים או מגברים שעודבים באוהמים המצויינים בכול מקרה הרוקפורד הנל לא תומך

עם אתה מתעקש על זוג קומפויאר קח שני סלילים של 2 אוהם או סליל בודד של 4 אוהם מה שלא נראה לי שיש לפחות לא בדגם הנל

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הכוונה שלי בשאלה באיזה דרך המגבר מתקרר היא למעשה באמצעות מה הוא מתקרר.

בדראגסטר יש מאוורר קטן שברגע שמגבר מתחמם הוא מתחיל לעבוד וע"י כך מקרר את המגבר ועל הדרך יוצר רעש נוראי. וזו גם הסיבה שבגללו הוצאתי את המגבר מהרכב.

השאלה אם לרוקפורד יש מאוורר או לא?

לגבי הקרוסאובר, אפשרויות הכיוון טובות?

פורסם

תשמע ברנש,

לי יש את ה P4004 שמגביר מצויין ושוב אני אגיד מצויין מורל פולס 6.5 וסאב חמוד ביותר של קיקר...

הוא לא נכנס לפרוטקשן ביום רביעי של החמסין בעבודה רצופה של 3 שעות בנסיעה לשבתא (לבסיס), אז אני לא יודע מה כן יכניס אותו

x

פורסם

אני לא חושב שכדאי לך להחליף.

על פי הנתונים הדראגסטר נראה מגבר טוב מאוד.

אם המאוורר עושה רעש, למה שלא תנסה לתקן או להחליף אותו.

זה בטח מאוור של מחשב שמלא אבק או סתם התקלקל.

להחליף צריך קצת ידיים טובות וזהו.

בשביל תיקון שצריך לעלות עד 50 שקל חבל לשלם 1200 ש"ח.

אפילו אם המאוורר תקול ובא לך להחליפו , מאוור של טרמל טייק למחשב עם פוטנציומטר עולה פחות מ 50 שקל.

תרכיב אותו ותכוון את המהירות לנמוכה יותר ככה יעשה פחות רעש.

פורסם

המגבר חדש לגמרי והוא תקין לחלוטין.

המאוורר לא עושה רעשים מוזרים אלא פשוט זה הרעש שלו.

בכל אופן כבר פרקתי את המגבר מהרכב והעברתי אותו לרכב אחר. לדעתי שמעו מעולה עם הדרגסטר והוא מוצר אייכותי אבל הייתי חייב להוציא אותו.

אני מקוה שהרוקפורד אייכותי לפחות באותה רמה.

מה דעתך?

פורסם

אני עדיין לא מבין איזה רעש.

נראה לי מוזר לוותר על מגבר שלפחות מראה סימנים של איכות ואתה אוהב בגלל רעש שכנראה לא צריך להיות שם , ואם הוא שם אז כנראה זה רק לתקן משהו.

כמה עלה לך הדראגסטר?(זה חשוב לתשובה).

• תוכן חדש...