Jump to content

SkiD

  • הודעות

    35
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי SkiD

  1. אהלן אנשים! יש לי את המצלמה G1WH הותיקה שהמליצו עליה פה לפני כמה שנים.. היא שרדה יופי אבל הווקום התייבש עם השנים. האם יש אפשרות להזמין רק את החלק פלסטיק שמגיע עם ווקום חדש? תודה
  2. תודה רבה על התגובה. שמעתי לעצתך והלכתי למוסך המחוון בחולון. קיבלו אותי בנעימות והאוטו היה מוכן למחרת במחיר של 585 ש"ח כולל מע"מ. ממליץ על המקום לכל מי שיש בעיה דומה כמו שהיתה לי.
  3. שלום לכולם! רכשתי לא מזמן דרך כלמוביל טריידאין את הרכב הנ"ל. לצערי אחרי שחזרתי ממילואים של שבוע גיליתי שהTRIP שלי באוטו התאפס, אני לא יכול להעביר בין מצבים ע"י לחיצה על כפתור הTRIP, מד הדלק לא מראה כמות נכונה של דלק, והאוטו מצפצף בעת פתיחת הדלת כשהאוטו מכובה למרות שהאורות מכובים. הלכתי למוסך יונדאי כלמוביל והם אכן אישרו שהבעיה היא במחשב דרך והחלפה יכול להגיע עד סכום אבסורדי של 4000 ש"ח. עכשיו הדילמה שלי היא כזו, כמה לערכתכם טיפול כזה אמור לעלות באמת? האם כדאי ללכת לחשמלאי ללא קשר ליונדאי? האם אוכל ליבא את החלק בעצמי ולשלם רק על הרכבה? אשמח על חוות דעת על הנושא. תודה רבה!
  4. הרכב המדובר הוא שברולט ספארק. אני מתכנן לתקן אותו רק בגלל שאני רוצה למכור את האוטו בקרוב.
  5. אהלן אנשים! שישי האחרון נפלתי קורבן לפריצה ולקחו משם ארנק שהיה מוסתר בתא הכפפות ( פשוט מזל רע ) הפורצים פרצו דרך דלת הנוסע ועשו עבודה יחסית נקיה. אני חייב לציין שהנעילה המרכזית עדיין עובדת וגם כאשר אני מכניס את המפתח שלי למנעול הוא עובד כרגיל. לדעתם כמה נזק בשקלים אנחנו מדברים? הביטוח רוצה השתתפות עצמית של 1300 שקל שזה נראה לי אבסורד. קישור לתמונה: תודה.
  6. צילום לילה G1WH העלה שלי https://www.youtube.com/watch?v=iIoM6lWVfTY&feature=youtu.be
  7. אני יכול לאשר שהקבצים יצאו בMOV.
  8. אני קניתי דרך banggood שהמליצו כאן יחד עם הקופון ועלה בסביבות ה190 שקלים. עכשיו יש גם הנחה נוספת זה ממש משתלם. סרטון אתה יכול לראות 3 תגובות למעלה שהעלתי מהיום.
  9. היום עשיתי נסיעת מבחן ביום ובלילה ל G1WH. האיכות סבירה ביותר לא ציפיתי ליותר מדי במחיר שלה אבל לדעתי עושה את העבודה! גם הסרטון עבר רינדור אז היא לא במקסימום אבל ניסיתי לשמור על האיכות כמה שאפשר. סרטון: https://www.youtube.com/watch?v=o5rfusOLmvk&list=UU-c3NokUT1fd8R80VBJY_-g מקווה שלא ימחקו בגלל המוזיקה ברקע חח..
  10. סבבה רכשתי והכל בסדר (: היום אני אעשה נסיעת מבחן ואעלה לפה את התוצאות.
  11. רכשתי את הG1WH. האם הכרטיס זיכרון הבא מתאים? : http://ksp.co.il/?select=.883.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17788&txt_search=class+10&buy=&minprice=0&maxprice=0
  12. עשיתי אצל PDRPlus יושבים במודיעין 5 א.ת סגולה. אנשים מאוד נחמדים שירות מעולה, טיפה יקר לטעמי אבל התוצאות מדברות בעד עצמן (:
  13. אז אחרי שבוע הגעתי למוסך שילמתי 400 שקלים כולל מע"מ. העבודה לקחה שעה וחצי והתוצאה פשוט מושלמת! יותר ממה שציפיתי. תמונה:
  14. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לכרטיס זכרון שתומך בG1WH בגודל 32 ג'יגה מומלץ? תודה רבה!
  15. תודה רבה! קניתי דרכך ושילמתי מהpaypal לא אמור להיות בעיה
  16. הבחור רוצה 400 + מע"מ.. כנראה שבכל זאת אלך למקום הראשון שבחרתי
  17. אוקיי, ביקרתי אצלם והשירות היה אדיב מאוד. הם מבקשים 350 ש"ח. האם זה מחיר הוגן?
  18. מחר אני אקפוץ לPDRPlus בפתח תקווה אני אעדכן אתכם!
  19. הנה התמונה. הפסים הלבנים מעל המכה זה מהפלאש לא שריטות אבל אפשר עם הקווים לראות את הגודל פחות או יותר של כף יד שקצת נכנסה פנימה. נכון שזו מכה זניחה אני משער שצריך כולה עם ואקום למשוך את זה החוצה הצבע בקצה זה לא נורא.
  20. אהלן. ברשותי שברולט ספארק 2013 והיום גיליתי שהשאירו לי מתנה קטנה על הכנף השמאלי אחורי מעל הצמיג מכה קטנה עם שפשוף, בגודל של כף יד לערך. הלכתי למוסך המורשה שלי שגיא מוטורס פתח תקווה והציעו לי מחיר קצת לא ריאלי של 1100 ש"ח. האם אתם מכירים מקום מומלץ באיזור שנותן עבודה מעולה במחיר קצת יותר הגיוני? תודה רבה (:
  21. אם אני עושה טרייד אין דרך החברה לא נראה לי שהם לוקחים 30% המטרה שלהם זה למכור לי רכב חדש אני לא רואה סיבה שאני אמכור להם במחיר יותר זול
  22. אהלן. ברשותי שברולט ספארק 2012 והאמת שאני דיי מאוכזב מהאוטו. מרגיש לי חלש וממש לא חסכוני בדלק בניגוד למה שאומרים (1:12 במקרה הטוב). חשבתי לבצע טרייד אין לפיקנטו ספורט החדשה עם הנחת חבר ב70 אלף ש"ח. האם יש לכם המלצות על הדגם הספציפי והאם לדעתם הטרייד אין שווה? תודה.
  23. אהלן! היום בבוקר קמתי וגיליתי שכנראה הרכב הנחמד שחנה לידי פתח באגרסיביות את הדלת שלו ופגע בדלת שלי והשאיר צלקת קטנה.. עכשיו לי זה חורה כל פעם מחדש לראות את הדבר הזה.. אשמח להמלצות לתיקון/מקום לתיקון השריטה. http : //img14.imageshack.us/img14/9805/bh4m.jpg (להוריד רווח הוא לא מרשה לי לפרסם קישורים ) מדובר בשברולט ספארק.
  24. אני לא רוצה להרוס מסיבות אבל סתם שאלה שקפצה לי.. הסרטון שמראה את המהירות ברכב מזכיר לי מאוד את החברים שפרסמו שנסעו על 260 ואז המשטרה האשימה אותם במהירות מופרזת..
×
×
  • תוכן חדש...