Ukrainaura
-
הודעות
50 -
כאן מאז:
סוג התוכן
פורומים
בלוגים
מאמרי משתמשים
גלריה
חנות
הורדות
לוח שנה
כל מה שפורסם על ידי Ukrainaura
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם במציאת דגמים מתאימים, יתרונות/חסרונות ומידע מנסיון אישי לצורך רכישת רכב. הדרישות בגדול הם כאלו: 1. לא רכב מהסגמנט הקטן (I10,Picanto וכ'ו). 2. מבחינת משולש הזהב, עדיפות היא לאמינות ומחיר על כוח (אם אפשר לאחד את השלושה זה מושלם). 3. לא SW. 4. מיועד לנסיעה בין עירונית בעיקר. 5.בנזין 6.אוטומט. 7. 2015 ומעלה. 8. לא פוסל צרפתיות אבל כן מפחד מעט מלהיתעסק איתן. דגמים שחשבתי עליהם כבר: מאזדה 3, בלנו, I30/I35 וזה בגדול. תודה מראש!
-
לצערי למצוא איביזה או פאביה בסכום הזה ולא עם 200+ ק"מ וגמורות לא הצלחתי עד עכשיו. קיה ריו צערי גם לא ראיתי בלוחות כמעט. אני מבין שהכיוון שלי יהיה אלטו/c1 דווקא הקליאו הייתה העדפה שלי, מבאס. תודה על המידע!
-
תודה רבה לכולם על המידע, אקח את זה בחשבון. מזגן מזעזע במידה בלתי נסבלת או פושר לך בקיץ ברכב?
-
תודה, אעבור גם על השרשור הנ''ל. מבחינת הקליאו בשנים האלה ישנם מחלות/תקלות חשמל וכו' שאתה מכיר, דברים לשים אליהם לב( חוץ מהדברים הרגילים) בעת בדיקה של אותה הקליאו? אותה שאלה לגבי הc1
-
שלום לכולם, אני מחפש רכב שני למשפחה( לעצמי יותר נכון כי האישה עם הרכב הראשון צמוד), כזה שאוכל לנסוע לעבודה וסידורים. כל מה שנדרש זה גיר ידני, אמינות כמה שאפשר ואחזקה סבירה. בדר''כ אני נוטה לפסול צרפתיות אבל את האמת שאני פתוח לגמרי להצעות. מה שחשבתי עד עכשיו הם הדגמים הבאים: אלטו 11/12 קליו 11-13 ספארק פחות מתחבר אשמח לשמוע ממכם להצעות נוספות /תובנות/ תקלות ידועות וכו. תודה מראש!
-
הפיג'ו 208 הלכה. מעוניין בתחליף גדול מ-סופר מיני בתקציב של 70K
Ukrainaura פרסם הודעה בנושא של BumperSticker בתוך ייעוץ ברכישת רכב
ועוד הכוונה שהיו לי עוד דברים שנתקלתי בהם כשהרכב היה אצלי ואני לא זוכר. אף אחד לא פסל שום יצרן אלא הייתה התייחסות לדגם ספציפי (1.6) של היצרן הזה. בוא נגיד את זה כמו שזה, רכבים צרפתיים בישראל מרובים בתקלות (גם אם זה דגמים ספציפיים ויש לא מעט מהם) בין אם זה פיג'ו,סיטרואן וכל חבריו ובין אם זה תחזוקה לקויה של המשתמש או מה שזה לא יהיה. הייתי בעלים של Cittroen C5 2006, Pegouet 206+, Renault GC 2018 וגם רכב מהעבודה שזהו הC5 AC 2021 1.6 ונתקלתי בבעיות ותקלות שלא תיארתי לעצמי. לכן אני אומר מנסיוני האישי. לכל יצרן יש את השיט שלו, לVAG ולצרפתיות יש קצת יותר שיט. -
הפיג'ו 208 הלכה. מעוניין בתחליף גדול מ-סופר מיני בתקציב של 70K
Ukrainaura פרסם הודעה בנושא של BumperSticker בתוך ייעוץ ברכישת רכב
אני מדבר אך ורק מהניסיון שלי במוסכים של צרפתיות (בכעל של כמה רכבים צרפתיים במהלך השנים), אין טעם בשטויות שרשמת - ''רק מראה כמה אין לך מושג'' , ''שטות גמורה'', מכיוון שאני נותן את הניסיון שלי ואת החוויות שלי מהרכב, כפי שרשמתי. תחסוך ממני את התגובות שלך. -
כבעל מאזדה 3 2018 מנוע 2.0(הצ'בק-מהחנות) אני יכול להגיד לך שאני מרוצה מהכל ברכב חוץ מצריכת הדלק ומושבי העור. הרכב נותן תמורה מעולה למחיר בנוסף לחווית נהיגה יותר טובה מהרבה בקטגוריה. אך כמישהו שהוא עם ילד יחיד, הרכב ביחד עם הכיסא תינוק ניהיה יחסית צפוף - מורגש. מנסיוני עם האלנטרה ההיברידית (אם התקציב שלך מספיק), זה יענה לך בצורה יותר טובה על הדרישות שלך. מה כן, שאלוהים יעזור עם המחירים שהחברות ביטוח לוקחות על המאזדות, בעיקר על מאזדה 3 בשנתונים האלה (רכב בין הכי נגנבים בארץ) מגיע הרבה מעל 10 (עם מקיף).
-
הפיג'ו 208 הלכה. מעוניין בתחליף גדול מ-סופר מיני בתקציב של 70K
Ukrainaura פרסם הודעה בנושא של BumperSticker בתוך ייעוץ ברכישת רכב
מבחינת האמינות הסוזוקי לוקחת בגדול את שאר הרכבים שהצעת (כאחד שנכווה מצרפתיות בגדול). אך הייתי מציע לך לא לפסול רכבים היברידים בסגנון טויוטה/סוזוקי דגם היברידי וכ'ו. C5 Aircross ספציפית מניסיון אישי לא הייתי ממליץ בכלל מהסיבות הבאות: 1. מזגן לא תואם לאקלים הארץ - חלש מאוד. 2. אין מוסך כמעט שיודע לטפל בהן (שוטף) כמו שצריך (לפחות לא שפגשתי עד כה). 3. סחירות נוראית, נפילת מחירון (כראוי לצרפתייה) ועוד... -
לפי דעתי עדיף להישאר עם מה שקיים כרגע. נשמע שמצד אחד אתה מרוצה כי הרכב עונה בגדול על הדרישות שלך אבל מצד שני אתה רוצה לחוש את ההנאה מהנהיגה (מבין אותך לגמרי), אבל בפועל זה לא כלכלי בעליל. תחסוך קצת, תעבור התקופה הנוראית הזאת ואז עם תקציב מסודר (אולי אף גדול יותר אם עדיין יהיה רצון) תחשוב אולי על להביא משהו קצת יותר ''ספורטיבי''.
-
I10 עם מנוע 1.2 יעשה בגדול את העבודה, מעט חלשה אבל מרגישה מודרנית יותר ויחסית זריזה. מאזדה 2 בשנים האלו מרגישה מאוד מיושנת ועצלה(אך אמינה מניסיון). אישית הייתי מתרחק מפולו/איביזה עם DSG7, עקב אורך חיים ירוד ומרובה תקלות של תיבה זו.
-
צמיגים למאזדה 3, 2.0, 2018 הצב'ק
Ukrainaura פרסם הודעה בנושא של Ukrainaura בתוך טכני, אחזקה וטיפולים
הקוד עומס לפי הרישיון הוא 89W, לכן ה89V אינו רלוונטי לצערי, בכל מקרה תודה על המענה ואני אבדוק את היצרנים והסוגים שציינת -
שלום חברים, ברצוני להתייעץ איתכם על מציאת צמיגים איכותיים(כמה שאפשר ביחס למחיר של עד 600-650 לצמיג), במידה 215/45 R18. הצמיגים המקוריים שהיו על הרכב בזמנו היו של DUNLOP, לא אהבתי את האחיזה שלהם ולא את הרעשי רקע. כרגע אני עם GOODYEAR EAGLE F1 Asymmetric 2 93Y ודיי מרוצה, אך אלו צמיגים יחסית יקרים בשבילי. האם ישנם צמיגים שלא יורדים מהרמה של הגודייר אך במחיר יותר סביר מנסיונכם? הצמיגים בערך עושים 13-15 אלף ק''מ בשנה. *האמת שפחות מעדיף לרכוש צמיגים סינים(על אף שהם ''עומדים'' בתקנים אירופאיים וכו), אלא אם כן יש איזו הברקה או דגם ספציפי שידוע ונוסה. תודה מראש!
-
תודה רבה! Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
תודה רבה, האם זה הכל? ובקשר לשאר השאלות? Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
שלום רב לכולם, רציתי לשאול מה מחליפים/ בודקים בטיפול זה, האם יש דברים מיוחדים או דברים שצריך לשים לב אליהם. בנוסף לכך האם שווה לקחת למוסך מורשה או עדיף לחסוך ולקחת למוסך רגיל? בטיפול 75K הוחלפו מסנן שמן, שמן, נוזל בלמים, מסנן אוויר. הרכב הוא סקודה ייטי 1200 tsi. DSG 7 שאלה נוספת היא האם עדיף לרכוש חלקים וחלפים לבד ואז לבוא למוסך או להתווכח על המחירים כבר במוסך עצמו? תודה רבה לעונים! Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
קניית חלפים לטיפול 15k וטיימיניג במאזדה 323f שנת 2001
Ukrainaura פרסם הודעה בנושא של omo בתוך טכני, אחזקה וטיפולים
כן בדקתי קיט חלופי אך גם הוא לא ירד מי ה 800-900 שח לא כולל עבודה. לפי ידיעתי הדבר הכי יקר בכל הסט הוא המותחן הספציפי של הדגם שלי(לאנטיסF 99') שאפילו חלופי עולה סביבות ה 350-400 ש"ח. -
קניית חלפים לטיפול 15k וטיימיניג במאזדה 323f שנת 2001
Ukrainaura פרסם הודעה בנושא של omo בתוך טכני, אחזקה וטיפולים
מאוד מוזר אבל יכול להיות שזה בגלל המודל, אני בעל מאזדה 323F 1999 ואצלי רק מותחן לרצועה עולה כ450 ש''ח!! ביררתי בהמון מוסכים, חנויות וכ'ו. עכשיו השאלה שלי איך סט טיימינג יכול לעלות 250 ש''ח אם לי סט טיימינג(אומנם מקורי) יצא עם עבודה כ1600 ש''ח? -
שלום, אני בעל מאזדה 323F 99' ואני מטפל דווקא במוסך מורשה בקריית אתא ( מוסך מורשה מאזדה פורד-ברק). אני אישית מאוד מרוצה מהמחירים ובעיקר מהטיפול האישי והאיכותי שניתן שם. בנוסף לכך הם לא שוחטים במחירים כמו כל מוסך מורשה אחר. ממליץ לבדוק שם ולקבל מהם הצעת מחיר. חיפשתי הרבה זמן מוסך איכותי למאזדה והמוסך הזה ענה על דרישותיי.
-
צודק, אבדוק בקשר לתשובות מנוע. כנראה אני אחליף גם מסנן דלק.
-
את הנ"ל עשיתי חוץ ממנו דלק. כל כמה זמן מומלץ להחליף?
-
כל השמנים הוחלפו, כולל נוזל קירור וכמו שאמרתי החלפתי שמן כבר
-
שלום רב לכולם, ברשותי מאזדה 323F דגם 99' עם נפח מנוע 1800. הרכב ברשותי מספר חודשים. מכיוון שלא הייתה ידועה לי ההיסטוריה של הרכב לפניי עשיתי עד עכשיו את הנ"ל: 1) החלפת שמן+ מסנן+ פילטר אוויר 2) החלפת פעמוני צירייה ו2 בולמי זעזועים 3) החלפת רצועת טיימינג כולל רצועות עזר ו 3 מחזירי שמן. 4)רפידות בלמים זה פחות או יותר כל מה שהספקתי לעשות עד היום, ועכשיו כאשר אני מגיע לטיפול 230k אני לא כלכך יודע מה לעשות ולבדוק מעבר לדברים הרגילים שעושים כל טיפול. אשמח לעזרה/עצה ממכם. תודה מראש!
-
הגיעו המדבקות לפני מספר ימים
