Jump to content

tomerw

  • הודעות

    135
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי tomerw

  1. מקפיץ...
  2. עדיין אקטואלי.
  3. מחיר גמיש מעט.
  4. למכירה - Pioneer AVH-P4100DVD דאבל דין, חדש לחלוטין- בקופסא, מעולם לא היה בשימוש, נקנה בארה"ב, תדרים אמריקאים. בנוסף: כבל ומתאם לאייפוד/אייפון. ($40) מודול Bluetooth - BTB200. בשווי של $150. הכל חדש לחלוטין ובאריזה מקורית. מחיר סופי- 3500 ש"ח. טלפון: 0544668340. תומר.
  5. תשמע, אני במקומך הייתי עובד על תהליך הסקת המסקנות שלי. השאלה שלי נבעה מתוך זה שחברת הביטוח הנוכחית שלי הציעה לי הצעה דמיונית לחלוטין לביטוח (וכבר הספקתי לקבל כמה הצעות זולות משמעותית). אני מחזיק שלושה רכבים בשווי כולל דיי גבוה, אז אתה יכול להיות סמוך ובטוח שיש לי כסף לביטוח. תודה על הדאגה.
  6. שלום, אשמח לקבל המלצות לסוכני ביטוח שמבטחים (במחיר שפוי) BMW סדרה 6. תודה רבה, תומר.
  7. tomerw

    תאורייה לאחר שלילה

    עברתי בדיוק אותו סיפור לא מזמן. שלילה על נקודות, במקור לשלושה חודשים + אמצעי תיקון: תאוריה. השלילה קוצרה לחודש וחצי, ואת התאוריה אפשר לעשות בכל זמו שתרצה במהלך השלילה (מהרגע שהשלילה בתוקף ואילך). אמור להיות רשום לך הכל בדף שקיבלת ממשרד הרישוי לאחר הקיצור והדחיה של השלילה.
  8. גם לי היה דור קודם xps m1330... ללא ספק הלפטופ הגרוע שהיה לי, והיו לי לא מעט. היה פעמיים בתיקון, ופעמיים הוחלף לוח אם! וכל זה בשימוש משרדי רגיל ונורמלי לחלוטין...
  9. תודה על התגובה פיש. אני ממש לא מחפש לחפף פה, להפך. הרכב דיי רחוק מרכב אספנות (2002) האם זה עדיין בעל המקצוע המתאים? לגבי הייבוא של הקיט, האמת שלא חשבתי שגם זה כרוך בפרוצדורה מסובכת. קיוויתי שזה רק להזמין, לחכות, לקבל הזמנה למכס, לשלם מע״מ + מכס ולשחרר, האם יש עוד מעבר לזה? תודה, תומר.
  10. בהמשך לשאלה... האם מישהו יכול להמליץ על בעל מקצוע שיכול להתמודד עם עבודה כזאת (כמובן ברמה הגבוהה ביותר) ? תודה, תומר.
  11. תודה על התגובות. מעבר לעלות הכספית, החשש המרכזי שלי מצביעה כללית של רכב כזה היא הפירוק של החלקים בכלל, והמנוע בפרט. האם יש בעל מקצוע שבאמת אפשר לסמוך עליו עם רכב כזה? כמה נורא תראה צביעה כללית ללא הפירוק הטוטאלי? אני מודע לזה שזה לא הדבר הכי חכם בעולם לעשות, אבל אני דיי להוט לעשות את זה, או לחכות בסבלנות עד שתצוץ אחת שחורה במצב נורמלי, שזה לא ממש אופציה.
  12. שלום, אני מתכוון לקנות בחודש הבא קאררה 996 ישנה. אחרי שהרכב יעבור יישור קו מכני, אני מעוניין להתקין בודי קיט של 911 טורבו (הזמנה מחו"ל) ולצבוע את כל הרכב בשחור (הצבע המקורי - כסוף). האם ניתן בכלל להחליף צבע ברשיון ללא בעיות מיוחדות? האם אתם מכירים בעל מקצוע שיכול לבצע את העבודה (התקנת הבודי קיט + צבע כללי) ברמה הכי גבוהה שיש? ברור לי לחלוטין שזה לא עסק זול. הערות/הארות יתקבלו בברכה. תודה, תומר.
  13. אם באמת צברת את כמות הנקודות הזאת, ההקלה היחידה שאני מכיר זה קיצור לחודש וחצי במקום שלושה חודשים, אבל אולי יש עוד דרכים שאני לא מכיר.
  14. אכן, גם אני נדהמתי כשהסתכלתי על תוקף הרשיון הבינלאומי. השלילה בעוד 4 חודשים.
  15. אני לפני שלילה של משרד הרישוי בגלל נקודות... התוקף של הרשיון שלי נגמר, וקיבלתי הארכה (בדמות רשיון נייר זמני וירוק) של תוקף הרשיון עד למועד השלילה, ולאחר ביצוע השלילה (ואמצעי "התיקון") אקבל רשיון פלסטיק רגיל.
  16. עידכון - הרשיון המיוחל הונפק.
  17. אבל עדיפה על ייאוש...
  18. הבנתי... מקווה שזה יהיה ככה גם אצלי. נתת לי קצת תקווה, כי כבר דיי הייתי בטוח שזה אבוד, וממש אין לי סבלנות להתנייד במוניות. תודה!
  19. ברור לחלוטין שהמידע מגיע מהמסוף ולא מהדף המקומט שיש לי בארנק השאלה היא, האם הצירוף הזה של רשיון נייר ללא תמונה ורשיון בינלאומי (בהנחה שמה שדיסקבר אומר לא נכון, וכן אפשר להוציא אחד כזה כאשר אתה בעל רשיון זמני) תקף וניתן לשכור איתו רכב ולנהוג בחו"ל (ארה"ב) בלי בעיות. כדי להסיר ספק - אין לי מלווה.. עברו כמה שנים טובות מאז ישה - תודה על המידע. חבל שאין שם גם איזכור לעניין הזה.
  20. אוקיי, אני רואה שיש אולי סיכוי שכן. בכל מקרה, אני פשוט אקפוץ לממסי ביום ראשון. אם הם יסכימו להוציא לי רשיון בינלאומי על סמך רשיון הנייר שיש לי - אני מניח שזה יספיק. אעדכן אותכם. תודה.
  21. אוקיי, תודה.
  22. שלום, למישהו יש מושג אם רשיון נהיגה ישראלי זמני (הדף הירוק, בלי תמונה) תקף בחו"ל בצמוד (או לא) לרישיון נהיגה בינלאומי שמוציאים בממסי? האם הרישיון הבינלאומי שמוציאים בממסי עומד בפני עצמו? תודה, תומר.
  23. 1. דרוש כיול במעבדה כדי לקלוט תחנות בתדרים אירופאים. 2. אין לי מושג... בעיקרון העלות מורכבת ממקלט GPS והרישיון למפות ואני מניח גם עבודה במעבדה...
  24. CD-BTB200 אתה יכול למצוא באיביי או באמזון... סביבות המאה דולר אני חושב.
×
×
  • תוכן חדש...