Jump to content

Esr_uno

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Esr_uno

  1. בתור רוכב אופנוע , אפילו שעם פזם מאוד קטן , אני מבין מאוד את רוכב האופנוע . יצא לי המון פעמיים לקלל אנשים שחתכו אותי , וההבדל בין קללות לבין מכות היה גם לי חוט דק מאוד , כנראה שאצלו זה עבר את הגבול . שלא שמים עליך כל כך הרבה פעמים ושלמשטרה לא אכפת , אתה לא יודע מה לעשות ולפעמיים אתה לוקח את החוק לידיים . ולא אני לא תומך בו אני חושב שהוא צריך להיענש , אני פשוט מבין אותו .
  2. Esr_uno

    הנה זה בא - מחיר דלק חדש

    אני יהודי ואיזה קצבאות אני מקבל ?! עם כל הכבוד והערכה בחור מי שמקבל קצבאות זה חרדים , לא יהודים , לא יהודים דתיים , לא מסורתיים , לא חילונים ולא ערבים ערבים מקבלים תשתיות מוזנחות סתם ככה גם נכון ? לא קשור לתשלומי ארנונה או מיסים בכלל . חילוני הוא גם יהודי בשביל הידע הכללי שלך . סתם ניסית לעשות פה פרובוקציה לא הגיונית בכלל . אז תעשה טובה תשקול מילים .
  3. לא היית צריך להיכנס לנתיב הימני פשוט להמשיך ולהגיד לטסטר שאין אפשרות כי לא ידעת מראש
  4. יסלח לי פותח השירשור, אבל אני לא מבין למה עם ממצאים כלכך ברורים הבחור קיבל כלכך קצת.
  5. שלום שמי אלירן אולי אין לי הרבה הודעות אבל אני מרבה לקרוא בפורום זה כבר הרבה זמן אבקש עזרה קטנה ברשותכם ברשותי פיאט אונו מודל 94 1.4 ידנית 1.יום בהיר אחד הסטרטר לאט לאט מפסיק לפעול חזק עד שכבר הפסיק לפעול , כבלים מאוטו אחר ושוב אותו הדבר חוזר ונשנה , האוטו נוסע קילומטר שתיים ואז נכבה ואי אפשר להניע , כלומר אין טעינה המצבר נקנה לפני כמה חודשים אבל אני לא אומר שהוא לא אשם 2. לילה אחד לאחר גשם חזק ראשון שירד הגלגל השמאלי מתחיל לעשות רעשים , חזקים מאוד ברגע שלוקחים סיבוב , מעין חריקה צורמת כזאת , כמו כן מתי שמנסים לדחוף את האוטו קשה מאוד לא כמו פעם , יכול להיות שהברקס יתעקם ? או משו אחר... **עכשיו לשאלה הגורלית...שווה לתקן ? האוטו יקר לליבי אבל צריך לעבור גם טיפול בסך 400 ש"ח...כמה אמורים לעלות התיקונים לעיל ? הרכב עצמו שווה גג 3500 שקלים טבילין ותקילין... ואם לא תיקנתי , משיקולים כלכליים , מה אני יכול לעשות עם הרכב וכמה הוא יהיה שווה ? יש לו קלאץ חדש מצב פח לא משו וזהו...מה עוד יש לספר... תודה לעוזרים אלירן .
  6. Esr_uno

    מהו הערס מוביל החדש ?

    קלעת עליי בול רק שהיה לי RMX ולא דיטי , ובלי הקטע של האופניים . ועכשיו פיאט אונו אזוז לחץ חלונות שחורים פס לדים מאחורה מדבקת שמש ואני ממש לא ערס . אגזוז זרימה חופשית (לחץ בלעס) - סתם קיבלתי עם האוטו חלונות שחורים - ההבדל כל כך ענק , במיוחד באוטו כמו שלי שאין מזגן פס לדים - וואלה סתם נחמד מדבקת שמש - כי העיניים רגישות ואין לי עליי כל הזמן משקפי שמש , ממש עוזר מערכת 500W 5 רמקולים שומעים חזק - כי אני אוהב מוזיקה , ובדרך כלל היא ים תיכונית נחמדה אייל גולן הישן לפעמים שירים מקפיצים וכאלה . אל תכלילו . לייק לזה שמעליי .
  7. בדרך כלל אני נמנע מלהגיב פה מסיבות של חוסר ידע . במקרה זה הזכרת לי כתבה שקראתי ולכן אני חורג מהרגלי . http://cars.walla.co.il/?w=/4711/1654152 "יש לציין, כי נקבע פה אחד, שדחיפתו של אופנוע בכוח הגוף, כשמנועו אינו מופעל, אין בכך בכדי להוות פעולת נהיגה", כך ציינה בפסק הדין. דרדרת קטנוע משמעו בירידה ? אם כן השתמשת ברגליים , או בכוח הגוף כמו שניסחה השופטת .... מקווה שעזרתי אלירן .
  8. אם אפשר לקבל עלות כספית לכל דבר ? טיפול ? כמה יעלה , ולא במוסך מורשה ויכול להיות שאפילו לבד , יש לי טיפה רקע מאופנועים וקטנועים . תוסף ? איזה , למה , איך , ושוב כמה יעלה . תודה רבה יהיה נחמד לדעות של עוד אנשים
  9. שלום , שמי אלירן אני נהנה לקרוא בפורום הזה כבר זמן רב . משתמש חדש בפורום וגם נהג די חדש על הכביש . לענייננו : קניתי לא מזמן פיאט אונו מודל 94 מנוע 1400 ידנית 190,000 - לא בטוח אמתיים המחיר מחיפה לירושלים הלוך חזור יצא לי 400 ש"ח אחרי חישוב זה בערך 1 ל5 או ל6 אם לא פחות , וזה בינעירוני... רכב כזה לא צריך להיות חסכוני?... אז... 1.רציתי לדעת איך דבר כזה יכול להיות ? 2.מה אני יכול לעשות בנושא ? 3.טווח עליות לכל דבר שהצתם אם אפשר , ושיהיה זול [= , אני חייל תפרן למען הסר ספק לא דפקתי קיקים לא משכתי הילוכים יותר מיידי או דברים כאלה , הילוך 5 רוב הדרך על 110-+ תודה לעונים . נ.ב יש לי אגזוז לחץ מעשן , אולי גם זה קצת קשור .
×
×
  • תוכן חדש...