Jump to content

rotembaruch

  • הודעות

    63
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי rotembaruch

  1. אתה בטוח? חשבתי שהיא מכילה 5 ליטר .. אם יש לך איזה לינק או מקור למידע אני אשמח כדי שאני לא אקנה סתם שמן נוסף. תודה על התגובות
  2. יש לי 3 ליטרים של שמן elf excellium nf 5W-40 מלפני כשלוש שנים (השתמשמתי בליטר אחד ואז נסגר ואוחסן בבית במקום מוצל. האם כדאי לי לקנות עוד שתי ליטר של השמן ולשים באלמרה פרפקט ?
  3. תודה על התגובות אני שבוע הבא אלך לקריית אונו ובהמשך לראשל"צ
  4. מתחמי הקארטינג במרכז הם: בילו ראש"לצ קריית אונו פתח תקווה אני הולך לנסות שני מתחמים , איזה 2 אני צריך לפסול? המחיר פחות משנה , העיקר שיהיה מהנה ומאתגר.
  5. תודה רבה אז איפה יותר מאתגר ומהנה , בבילו או בפתח תקווה? או שאני אנסה את שניהם ואחזור עם תשובות..
  6. אני מעוניין להתנסות בנהיגת קארטינג , מעדיף כמה שיותר מקצועי ואיכותי . מהו המתחם הטוב ביותר כיום? והאם יש הדרכה לנהיגה מקצועית?
  7. השאלה היא האם יש משהו שניתן לעשות? יש סיכוי ולו הקטן בהגשת ערעור?
  8. אני עשיתי בחירה גרועה בהחלטה לעבור את הצומת וגם תוך כדי הרגשתי שעדיף אם הייתי בולם אבל אני מדגיש שוב ושוב לתוך הצומת נכנסתי באור כתום . זה נורא מתסכל כי אני מחשיב את עצמי נהג זהיר ואחראי , ועל בחירה שגויה אחת שאינה עוברת על החוק ולא סיכנה אף אחד אני צריך לשלם מחיר כל כך כבד. (1000 ש"ח לצעיר בגילי זה הרבה כסף) אל השוטר לא פניתי בצורה לא יפה או הרמתי את הקול, כשהוא אמר לי שעברתי באור אדום ההרגשה היא חוסר אונים כי זה המילה שלי נגד המילה שלו , אז כן אמרתי שזה בגלל המכסה שהוא צריך למלא ושבאותו מידה הוא יכול לכתוב שנסעתי ב120 ואני לא יכול להוכיח שלא , אני לא יודע למה הוא כתב את המילה "סחיטה" כי לא אמרתי. ההתנהלות מול השוטר לא הייתה מגעילה .
  9. חוץ מהמילה " התקשרבתי" העתקתי בידיוק איך שכתוב בד"וח. אני לא הסתכלתי על הד מהירות באותו זמן אבל אני משאר שהמהירות הייתה בין30-40 קמ"ש , בלי להאיץ מעבר לזה. ובטח שהוא כתב שנכנסתי באור אדום הרי על זה כל הוויכוח שהשוטר טוען שנכנסתי באור אדום ואני טוען שנכנסתי באור כתום.
  10. haimy היקר אני אענה לך בכמה דוגמאות מהניסיון שלי עם המשטרה כדי שתבין למה יש לי את הרושם הזה . כשהתקשרתי לדווח על מכירת אופניים גנובות באמצע רחוב באזור תחנה מרכזית, השוטר ענה לי ב"נו אז מה אתה רוצה שהמשטרה תעשה" . כשהגעתי לבקש רישום פלילי לעבודה עם ילדים אני רואה שוטר ערס מתחיל לשיר שירים בקולי קולות וכשאני שואל לאן אני צריך לפנות עם הבקשה הוא מתחיל להסתלבט עלי ושואל שאלות מטומטמות. כשהייתי צריך להגיש תלונה במשטרה על כך שנשדדתי בעבודה שלי ישבה מולי חוקרת עם אבועגלה בשיער ובאמצע החקירה נכנס שוטר נוסף שאיתו התחילה להריץ דחקות וסיפורים . כשהיה לי שכן ששם מוזיקה בקולי קולות חייגתי למשטרה 5 פעמים שבהם לא ענו לי עד שהתייאשתי . אין לי שום דבר נגד השוטרים הספציפים שכתבו את הדו"ח יש לי בעיה עם התנהלות המשטרה שמרגישה לי שמטרתה היא סחיטת כספים מהנהגים ולא באמת מתמקדת באכיפה של הפושעים האמיתיים. אם תשאל אותי השינוי קודם כל צריך להגיע מרמה יותר גבוהה של כוח אדם על ידי העלאת המשכורות המגוחכות של 5K ש"ח לחודש והעלאת הדרישות קבלה מ12 שנות לימוד לבגרות מלאה. haimy יפה שנטפלת לשגיאת כתיב אחת ועליה חגגת . כדי שתבין שאני לא סתם עוד ערס ש"גונב רמזורים" ושונא את המנייאק אני יכול להגיד לך שלצבא אני התנדבתי ובציערותי הייתי מתנדב גם במשמר האזרחי.ואת התעודת בגרות שלי אני אשמח לשלוח לך . עריכה: מוסיף את תאור השוטר - במהלך סיור שגרתי נסעתי בלרחוב להגרדיה בכיוון נסיעה ממזרח למערב כאשר התקשרבתי לצומת עם דרך משה דיין הרמזור בצומת התחלף לכתום ואחר כך לאדום . הרכב הנ"ל נסע לפני כ10 מטר לפני שמתי לב על הרכב ביכלל יש אף על פי שהרמזור התחלף לכתום הרכב לא האט והמשיך נסיעה כאילו בצומת היה אור ירוק . הרמזור התחלף לאדום לפני הרכב נכנס לצומת . הרכב הנ"ל המשיך נסיעה ונכנס לצומת באור אדום מלא ועבר את הצומת כשאר (מילה לא מובנת) הרמזור התחלף לאדום היה כ 5 מטרים עד לרמזור עקבתי אחר הרכב הנ"ל תוך שמירת קשר עין רציף את הצומת הבא הרכב עבר בכתום (מילה לא מובנת) אמר שעבר בכתום שאני עושה מכסה של דוחות הסברתי שאין לי מכסה . זוהה על פי כן התמונה. דברי הנהג : נכנסתי בכתום זה סחיטה אתה עושה מכסה.
  11. אם יש משהו שאני שונא זה עבריני כביש, הלוואי והייתי עובר את הצומת באור אדום כי אז הייתי שלם עם הקנס ורואה את זה כלקח לעתיד. הבעיה שאני לא עבריין ולא עברתי על החוק , עשיתי טעות שאני בטוח שכמה מכם גם טועים לפעמים בין עצירה חזקה לפני הרמזור או כניסה לצומת באור ירוק מהבהב או כתום במקרה שלי. אני לא חושב שזאת פעולה עבריינית ולא מצביע על מישהו בעל דפוס עבריינית. מעולם לא "גנבתי רמזור" ואיני עובר את המירות המותרת אף פעם , עד כמה לא הגיוני שזה נשמע לך . חבל שאתה פונה אלי במילים כאלו לבן אדם שאתה לא מכיר ונקלע למצב כזה לא נעים.
  12. לא , לא כתוב את הפרטים \ השם של השוטרת שהייתה בנוסף. למרות שביקשתי לקבל את הפרטים של שניהם הוא אמר שגם הפרטים שלה יהיו רשומים בדו"ח. אין לי מה לסרוק כי באור רגיל אני בקושי מצליח לקרוא מה כתוב , אני אנסה מחר כבר לפענח ואכתוב בידיוק מה הוא כתב.
  13. שלום לכם. היום בשעות הערב נסעתי ברחוב לה-גרדיה כאשר התחלף האור לכתום והחלטתי במקום לבלום להמשיך את הנסיעה , הבחירה הייתה לא טובה כיוון שהרמזור התחלף די מהר לאדום, בזמן שאני נכנסתי לצומת הרמזור היה כתום וכשהייתי בתוך הצומת הרמזור התחלף לאדום. לאחר חציית הצומת אני שמעתי צ'קלקה ומהלחץ נכנסתי בטעות לעוד צומת באור כתום תוך כדי שאני רוצה לעצור בצד ימין של הכביש לפי קריאת המשטרה. כמובן שהשוטר טען שעברתי באור אדום ונתן לי דו"ח של 1000 ש"ח ו10 נקודות , ובנוסף כתב שבצומת השנייה עברתי באור כתום. אני רוצה לציין כמה דברים חשובים: כל מי שמכיר אותי ונוסע איתי מכיר אותי כנהג זהיר שאינו מתפרע על הכביש, החצייה באור כתום נעשתה בשוגג עקב החלטה שגויה ולא כדי "לגנוב" את הרמזור ואפילו לא האצתי, במקרה והייתי חוצה באור אדום או עובר כל עבירה אחרת הייתי שמח לקבל עונש בהתאם אבל במקרה הזה אני מרגיש חלק מהמערכת של סחיטת הכספים של המדינה שעושה על חשבון הנהגים.(ראו בחור עם מצלמה ברכב שקיבל דו"ח לתמרור עצור כשבמצלמה רואים שכן עצר) אני בן 21 עם 3 שנים רשיון ולמעט בדיקת רשיונות זה הפעם הראשונה שעוצר אותי שוטר. נסעתי עם דודה שלי ואחותי שראו שעברתי באור כתום ואישורי לי שהם ראו את מה שראיתי (ואם הייתי נוסע באור אדום הם היו מעודדות את השוטר לתת לי דו"ח). מה ניתן לעשות ? אני מעוניין להגיש ערעור אבל מפחד שזה יהיה לחינם כי כרגע זה המילה שלי נגד המילה של השוטר. *נקודה קטנה נוספת, עד היום מאוד לא הערכתי את המשטרה ואת הכוח אדם הלא איכותי שנמצא שם, במקרה הזה זה פשוט היה מגוחח, השוטר הזמין עוד נידת וכשהגיעה ביקש מהם ללכת לצומת הקודמת לבדוק מה השם של הרחוב, כך היו שתי נידות ו4 שוטרים כ40 דקות על דו"ח תנועה אחד.
  14. מפגש ראשון שלי ולצערי הרב הייתי לזמן קצר מאוד לכן הספקתי לשמוע רק 3 מערכות . המערכת היחידה שהתעמקתי ונהנתי לשמוע בה הייתה של בחור במזדה 626 בשם לירן , סט מאוד מפורט ומדיוק כמו שאני אוהב אבל לטעמי הייתי עושה בחירה אחרת בתחום התחתון שהרעיד לי את המושב ואני לא מבין איך בכלל אפשר לנהוג בצורה כזאת כשכולך רוטט. באותה הזדמנות במפגש הבחור הנחמד שצויין למעלה עזר לי לכוון את המערכת שלי ועכשיו היא נשמעת הרבה יותר טוב אז תודה .
  15. 1. אוהד - מגיע עם שתיה קלה ומחברת לסדנת התנהגות של אדי (בתקווה שהמורה לא יבוא) 2. לירן - מגיע עם החומוס שישראל כל כך אוהב.. 3. אבישי - לא בניתי עדיין את המערכת בא לראות לאן נפלתי (: (כל החלקים מחכים להתקנה) 4. תומר - כנראה מגיע עם עוד חבר 5. שלומי ויני - מגיע, כרגיל עם מה שיבוא ליד, יבוא עם דייויד Rezo כנראה. 6. אודי - מגיע בשביל לאכול חומוס 7. ilusha12 - מגיע 8.רותם - מגיע עם שתייה קלה וכוסות וכנראה עם חבר לא מכירים אותי בפורום כי אני לא פעיל אבל התחום מעניין אותי ואשמח לבוא לשמוע מערכות ,הבן אדם היחידי שאני מכיר מהפורום הוא איתמר.
  16. כתבתי את הדברים כמו שהיו ולא השמצתי אף אחד ואפילו להפך, אני עדיין טוען שההתקנה הייתה חובבנית ולא איכותית , שהבעלים והעובדים לא מבינים באודיו ובימיוחד בציוד אודיו לרכב , ומאידך טענתי שרמת השירות בחנות גבוהה ובאמת כך היה עד הסוף.
  17. תודה, נראה אם שווה לי כי ראיתי שאחד מפה קנה מהמפעל טוויטר חדש של טמפו ב35 ש"ח. שאלה קטנה, כשאני מדליק את הרדיו דיסק נשמע מעין פיצוץ סאונד שכנראה קורה בגלל הדלקת המגבר, יש מה לעשות ? זה בגלל שהמגבר הזה כזה גרוע?
  18. חברים יש עדכון חשוב, אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום בשתי הודעות אבל אני לא יכול לערוך. היום אבא שלי הלך להחזיר את המגבר לחנות, אבל במקום זה יניב הבעלים של החנות ישב על האוטו ועשה כיוונונים . כשאבא חזר קצת התעצבנתי שהוא לא החזיר לו את המגבר וגמר את הסיפור איתו אבל בכל זאת נכנסתי לרכב להקשיב לתוצאות ,מה אגיד ומה אדבר מחרא זה הפך לקונצרט , פשוט מעולה , לא האמנתי שזה אותו סט רמקולים השיפור הוא 180 מעלות! מה שנותר זה רק להחליף את הטוויטר השרוף, אני מקווה שאני אוכל להשיג רק אחד מהמפעל שלהם , שמעתי שיש להם שירות מעולה ואולי הם יוכלו למכור לי טוויטר בודד. אני עדיין מתכוון להחליף את ההגבהה להגבהות מעץ, אני חושב שזה חשוב .
  19. החנות היא סלולר התקנות בחולון, הבעלים בחור בשם יניב נחמד ומסביר פנים ותמיד ירצה להוציא את הלקוח מרוצה, אבל באודיו אין לו שום מושג , לדוגמא כשרצה לשכנע את אבא שלקנות את המגבר הוא אמר לו שזה "מגבר עוצמתי של 2400 וואט" כמו שאמרתי אני כותב את זה לא בלב שלם כי לא הייתה פה כוונה רעה, אני מאמין שמי שגולש פה בפורום אודיו לא יגיע למתקין כזה , אנחנו הגענו אליו בגלל אבא שלי שהיה מרוצה מההתקנה הקודמת של שלטי נוחות שכפול מפתח ומרימי חלונות. פירקתי אותו מהרכב שלא היה בשימוש כמה חודשים טובים ולפני הפירוק הטוויטר עבד בוודאות. לגבי האם המגבר שרף את הטוויטר אני לא יודע, כשהמתקין החליף את המגבר הכבל מתח מהמצבר היה מחובר והמפתח היה בסוויצ' והוא הבריג את הכבל למגבר כשיש מתח ובמגעים היו ניצוצות די רצינים והוא עדיין המשיך להבריג עד ששאלתי אותו אם להוציא את המפתח מהסוויצ' והוא ענה "כן כן" כאילו נזכר שככה צריך לעשות. לדעתך זה יכול היה לגרום נזק? כשאמרתי לו שהטוויטר לא עובד הוא חתך איפשהו באמצע של הכבל וחיבר במקומו רמקול קטן כזה והראה לי ששומעים ושוודאי הטוויטר לא עובד, האם ככה זו השיטה הבטוחה לבדוק או שכדאי לבדוק גם החלפה בין הטווטרים כדי לוודא?
  20. אני מעדיף לא לכתוב כיוון שהבעלים של החנות היה בחור נחמד ואדיב , את מכירת המגבר הסיני הזה אני מצדיק בכך שהוא עשה את העבודה שלו וזה למכור כי ידע באודיו לא היה לו. אני לא רוצה לפגוע בבפרנסה של בן אדם מהסיבה שציינתי ומכיוון שהוא לא עבד עלינו, המחירים היו זולים והושקע הרבה שעות עבודה על הרכב. אם מישהו היה שואל אותי על החנות , הייתי ממליץ לו על התקנות אחרות (רוורס ,מצלמות , כיסויים וכו) אבל לא על התקנה של אודיו.
  21. נסעתי עם אבא שלי להתקין מערכת ברכב מסוג ניסן אלמרה פרפקט, לאחר התקנה של כמעט 5 שעות (!!) התוצאה גרועה ביותר . בתחילה הגענו אליו בכדי שירכיב את הרכיבים שהבאתי איתי : רדיו דיסק פיוניר פרימייר 770Mp קופמוננט מורל טמפו מגבר שלאחר התקנה התגלה כלא עובד לאחר חיבור כל החיווט והבשורה על אי תקינות המגבר אני המלצתי לחבר את הקומפוננט לרדיו דיסק מכוון שאבא שלי לא מתכוון להשקיע הרבה כסף ועדיף שהרמקולים יהיו מחוברים לרדיו דיסק מאשר לאיזה מגבר גרוע, ובעתיד אני אמצא מגבר נורמלי לחבר.אבל המתקין ובעל החנות הפעיל לחץ על אבא שלי שכל העבודה הזאת תלך לחינם ואין בשביל מה לחבר לרדיו דיסק כי בקושי ישמעו משהו וחבל על הכסף של ההתקנה ולכן הוא מכר לו את המגבר הכי זול שהיה לו במחיר של 450 ש"ח: http://www.nradio.co.il/Product.asp?Pid=1200&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=7&aff=Zap&lang=he התוצאה הסופית היא פשוט לא טובה והסאונד די גרוע, מה עוד שהתגלה שאחד הטויטרים בכלל לא עובד \שרוף. לגבי החנות אתחיל מהחיובי והוא המחיר,ההתקנה והמגבר במחיר של 720 ש"ח אבל כנראה שעל איכות משלמים. ההתקנה הייתה ברמה נמוכה ועל כל הערה שלי אל המתקין נתקלתי בתשובה של "אתה לא מתקין פה מערכת מקצועית" . שתי הדברים שהכי לא אהבתי זה שבהתקנת הוופר הוא השתמש ברמקול הקודם כדי להשתמש בהגבהה על ידי קריעת הוופר הישן והברגה של הוופר של מורל לפלסטיקה ולמעשה הוופר יושב באוויר ללא שום אטימה וללא סיכוך. הדבר השני שאני לא יודע אם הוא משמעותי הוא שהוא השתמש בחיווט המקורי שבין הרמקול לקרוס . עוד דבר שהראה על חובבנות היא חיתוכים בכל מיני מקומות לא נחוצים וחיבור כבל מחדש במקום להשתמש ברצף של הכבל. כמובן שכיאה למחיר השתמשו בחיווט בסיסי, על זה אין לי טענות. מה האלה? מחר אבא שלי הולך לנסות להחזיר את המגבר ולקבל את הכסף בחזרה,ובמקביל לחבר את הרמקולים לרדיו דיסק. אני לא יודע אם הוא יהיה מוכן לקבל אותו לאחר שהמגבר כבר הותקן. דבר הבא שהוא השינוי הכי משמעותי זה לפרק את הרמקול וללכת לנגר שיבנה טבעות mdf מתאימים. ובעתיד למצוא מגבר יד שנייה ברמה סבירה. שתי שאלות : 1) כמו שציינתי המתקין השתמש בחיווט המקורי של האוטו בין הרמקול לקרוס (הכבל שעובר בשרוול של הדלת) האם זה קריטי ? הוא שברמה כזאת אין משמעות? 2)מה שווה לי מבחינת כדאיות, למצוא זוג טווטרים באותה רמה עד 150 או למכור את הטמפו ללא קרוס נניח ב200 ש"ח ולקנות את הדוטק ב400-500 ש"ח יד שנייה? נ.ב - אני לא בחופש הגדול אני חייל שעוד מעט משתחרר והתחום הזה הוא תחביב קטן לכן יש לי ידע אך מעט ניסיון ומכיוון שהרכב לא שלי אלה של המשפחה הלכנו להתקין אצל מתקין מקצועי ולא התקנתי בעצמי.
  22. פקקים ? אני לא מבין על מה אתה מדבר איך הם נראים ומה תפקידם?
  23. בתקופת הגשם האחרונה האוטו שלי התחיל להיות מוצף במים באזור הרצפה, האזור של הנהג מוצף במים ואזור הרצפה הסמוך לנהג רטוב אך לא מוצף. אני לא מצליח לאתר את מקור הנזילה,ניקיתי עם חוטר את תעלת הניקוז (היחידה בצד שמאל, אם מישהו יודע על עוד אחת שיגיד לי) אך עדיין הבעיה ממשיכה. לבינתיים שמתי כיסוי לאוטו אך אני מעוניין בפיתרון תמידי ולאתר את מקור הנזילה.
  24. תודה. מה המחיר בערך של התוסף ומהיכן קנית אותו? הקטע שאתה אומר שאצלך היו רעשים רק התנעה, ואצלי הרעשים ממשיכים גם לאחר שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה . יכול להיות בגלל שהמשאבה שמן סתומה?
×
×
  • תוכן חדש...