Jump to content

ko3

  • הודעות

    348
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ko3

  1. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumArticles.asp?id=606&t_name=t_606&catName=מדריכים%20שונים%20להמרות%20S\VCD
  2. כן.
  3. ko3

    מישהו רואה מ.ק 22 ?

    מה שם הקובץ של הפרק השני ב EMULE? מצאתי רק את הפרק הראשון.
  4. ko3

    מתי מגיע CAR?

    אם אני מזמין שם מנוי.. ישראל נחשבת אירופה או לא? לא.הישראלים חושבים את עצמם אירופה,הבריטים רואים אותנו כאפריקה לכל דבר .
  5. הייתה מכונית אחת בעלת 6 גלגלים בפורמולה 1 בשנות ה 70 (נראה לי שפרוסט נהג עליה,אבל אני לא בטוח).המכונית הציגה עליונות על שאר המתחרים,אחרי המרוץ הראשון שלה שונו החוקים והיא לא יכלה להשתתף יותר בפורמולה 1.
  6. ko3

    מתי מגיע CAR?

    אני קיבלתי את CAR לפני שבוע. לרוב הוא מגיע ב 8-10 לחודש.בגלל שעשית מנוי רק בתחילת החודש אז כנראה שיקח לו יותר זמן להגיע.
  7. ko3

    כמה שאלות על צבא

    אאה וואלה תודה רבה אחי אתה יכול להגיד לי איזה תפקידים את ממליץ?? מה הסיכוי שלי ליתקבל לחיל הים כמו שביקשתי? ישנם הרבה תפקידים טובים בצבא.תגיד אילו תפקידים קיבלת למיון מוקדם במנילה ואז אני אוכל לעזור לך בדירוג שלהם. מתי וממי ביקשת חיל הים?
  8. ko3

    כמה שאלות על צבא

    משטרה צבאית: זה לא מסוכן כמו קרבי אבל יש לתפקיד את הסיכונים שלו. שני התפקידים הנפוצים שם הם מדריך כלואים (סוהר) או שוטר רגיל (דופק דוחות לחיילים). אוטו' אתה לא תקבל,ישנה אפשרות להגיע ליחידת האופנועים ולהוציא רישיון על מעל 500.איך להגיע לשם אני לא יודע. בקיצור ממשטרה צבאית תתרחק. מ"כ טירונים הוא מפקד כיתה בטירונות 02 (ג'ובניקים).אל תתקרב לזה. כשתגיעה המנילה תראה אילו תפקידים מציעים לך ותנסה להתקבל לאחד מהם כדי להבטיח שביום הגיוס קצין המיון לא יחליט לשלוח אותך לאחד מהתפקידים הרשומים למעלה. בינתיים תחכה עם דחיית הגיוס,התאריך שלך הוא זמני.הוא עוד ישתנה.
  9. ko3

    כמה שאלות על צבא

    עוד שתי אופציות אפשריות לבן יחיד הן מ"כ טירונים ומשטרה צבאית. אני חושב שאין צורך לציין שמשתי האפשרויות האלה צריך לברוח כמו מאש (במיוחד המ"כ, במ"צ יש עוד אפשרות קטנה לתפקיד טוב,אבל זה נדיר).
  10. נחסם חבל דווקא היה בחור טוב כרגע בקורס יעודי לקצונה.
  11. אם אלו אמות המידה שמערכת המשפט מציבה לשוטרים אז זה פשוט מוכיח פעם נוספת באיזו מדינה אנחנו חיים. במיוחד שוטר עם עבר כזה:
  12. לפרויקט קוראים שח"מ. בכל אופן אם היתה ניתנת לי האפשרות להתגייס שוב בטח הייתי הולך להיות מאבטח מתקנים והייתי עושה שבוע שבוע (הכי זנות בצה"ל) אבל אם הייתי רוצה לעשות משהו עם עצמי הייתי הולך למשהו בחמ"ן שחקים או לממר"ם או למשהו אחר... אבל בטח ובטח לא הייתי הולך להיות קצין קישורררר!!! למה עשיתי את זה לעצמי?!? עזוב אל תתגיס צה"ל עובד על כולכם בעיניים אל תאמינון למילה שלהם! לא, שח"מ משרתים בתור שוטרי סיור רגילים ולא ביס"מ. היית קצין קישור? זה לא תפקיד של כוסיות עם שרוך סגול-ורוד?! שרוך סגול-כחול. בקשר ל 45 וקב"א גבוהה,זה בכלל לא מבטיח תפקיד טוב.הדרך היחידה בצבא להשיג את התפקיד שאתה רוצה היא קשרים וקומבינות,אחרת שום דבר לא זז בצה"ל.
  13. פסיכופט כתב: רוני כתב: באמת היית רוצה שאנשים כאלה יכתבו בפורום לכבודך?
  14. חלאס כבר עם אחוות היפניות האמינות. מה דעתכם על רנו אקספרס 94 שעברה 254K עם מנוע בנזין (שעדיין לא אוכל שמן) וגיר מקורי (טפו,טפו,טפו.למה בפורום של צרפתיות אין סמיילי של חמסה או פרסת סוס?)
  15. כמו ש SPRINT אמר הכל תלוי איפה ישימו אותך. בבסיס שלי הנהגים חיים טוב,נוסעים על האינטר,על הפורד ועל כמה רכבים צבאיים (רק בתוך הבסיס). ברכבים עצמם הם לא מטפלים כי יש סדנת רכב (הבסיס שלי הוא גם ימ"ח) ותורנויות של לילה בשבוע. אם יש לך קשרים או תנאי ת"ש שמחייבים בסיס פתוח אז אתה יכול ללכת לזה אם אין לך כלום אז יכולים לתקוע אותך ככה שאפילו לא תתאר לעצמך. לדעתי,עדיף לך לא לעשות רישיון 03,אם כבר להיות נהג צבאי אז רק על רכב לבן.
  16. זאת בדיוק השאלה שלי! הם יודעים שהיא בעיתית, אז איך הם שחררו מכונית כזאת ליצור? איך אפשר לקרוא למכונית כזאת מכונית ספורט? אגב, אני מהאלה שחולים/חולמים על האוטו למרות שהוא בעייתי. מה בדיוק בעייתי באוטו? העובדה שנהג לא מנוסה לא יכול להשתלט עליו הייתה ידועה ונהגים ללא ניסיון לא היו צריכים לגעת באוטו (זאת לא בעיה שבגללה לא מוציאים רכב,גם אופנוע ספורטיבי של ליטר הוא לא בדיוק ניתן לשליטה לכל אדם ) , התכונה הזאת גם נתנה לפורשה יוקרה מסויימת (וגם הרבה בעיות כספיות לחברה) לעומת זאת היום כל נהג יכול להשתלט על האוטו בעזרת המערכות האלקטרוניות ואין את אותה הילה שהייתה לפורשה אז (אבל המצב הכספי כיום מאוד טוב).
  17. סיפור קצת שונה הנוגע למערכת המשפט הצבאית. 56 ימי מאסר לחייל שעבר באור אדום. הכתבה:http://www.maariv.co.il/channels/1/ART/631/223.html.
  18. כמה רמזורים אבא שלי לדוגמא,חוסך שעה וחצי בכל נסיעה. והדבר הרע בגהה הוא הפקקים,העומס התמידי והרמזורים.
  19. בגלל זה,מי שנוסע באפון די קבוע ויודע שהוא מתכוון להשתמש בכביש מידי פעם שיעשה מנוי "פסקל" גם המחיר של הנסיעה יורד והמנוי עצמו עולה 150 ש"ח כפיקדון על מכשיר הפסקל (עם החזרת המכשיר יוחזר הפיקדון).
  20. אפשר לינק?
  21. יוצאים מעזריאלי לכיוון תחנת הדלק וכאשר מגיעים אליה פונים ימינה. הולכים על רח' יגאל אלון עד שמגיעים לפלמ"ח ופונים שמאלה עד רחוב לוחמי גליפולי. גם אני מ 80,ואת המיונים לצבא עשיתי בבית השיריון ובסוף הגעתי לאוג' שיריון (162).
  22. מהחתימה של רוני בתפוז.
  23. ko3

    מי בא למסלול בסופ"ש

    החישוב של ה 1400 הוא לא בהכרח המינימום,במקרה ויוקם מסלול היזמים כמובן שלא יסתמכו על אנשים שיעלה להם 1400 ש"ח כל יום כי אז ברור שהמסלול לא יוקם. באירופה כיום ישנן אופציות של מספר מסויים של הקפות בתמורה לכמה עשרות יורו, אז אולי זה יהיה קצת צפוף ולא בדיוק מה שאנחנו רוצים שזה יהיה,בעיקר בהתחלת העניין אבל כמו שב"רינג" מסתדרים גם אנחנו ננסה להסתדר (וזה עדיף על כלום).
  24. נתחיל מההתחלה,יום המבחנים הראשון כולל 8 שעות של מבחנים מתישים. ואם אתה מחפש תפקיד קרוב לבית ויציאות יומיות אז זה לא התפקיד בשבילך.
  25. לא קיבלת על זה תשובה אתמול בתפוז? לפחות 3 פעמים רשום בשרשור שזו BMW סדרה 8.
×
×
  • תוכן חדש...