Jump to content

MaDdogG

  • הודעות

    24
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי MaDdogG

  1. ערב טוב. האם לדודג' קליבר יש מקום מאחורה לכ-4 מזוודות? (לא מזוודות ג'יימס בונד אלי מזוודות טיולים גדולות כאלו). אשמח לתשובה, ומצטער אם זה הפורום הלא נכון.
  2. למרות הסרקזם המסווה (?) אני מודה לך מאוד על התשובה המקיפה והמרגיעה. אני אכן אגש לבדיקות בקרוב ואשתדל לעדכן בנוגע לרכב. בתודה, נהג מעט יותר רגוע.
  3. טוב אני נסעתי להנאתי כאשר זקן מטורף חסר תשומת לב זינק לי לכביש מול כיכר, לחצתי על הבלם בצורה פתאומית והאוטו נבלם אך גלש עוד כמה מטרים, לי ולזקן שלום. עכשיו מיד אחרי הבלימה הפתאומית נדלקה לי הנורה של האמברקס (בלם -יד ) ולחיצה על הגז לא הובילה לכלום, הרכב רק המשיך להתגלגל עד לעצירה ורק כיבוי הרכב והפעלתו מחדש פתרו את הבעיה. נאמר לי כי הרכב ביצע נעילת גלגלים וזה תקין,האם באמת כך? עוד דבר, כאשר אני בולם את הרכב בצורה די חזקה או מעביר את ההילוך מניוטרל לדרייב "הטורים" יורדים לרמה מסוכנת ומופיעה נורה של שמן, לפעמים לחיצה על הגז פותרת את הבעיה והרכב שב ל"טורים" נורמלים ולפעמים הרכב נכבה כליל ונדרשת הפעלה מחדש, האם תקין? הרכב הוא דייהו רייסר 94' אוטומטי. תודה מראש, נהג מפוחד
  4. מישהו יודע את המידה בדייהו רייסר 94' (לא 95' כמו בשירשור המידות הנעוץ)?
  5. במידה והחלודה היא בעומק שיטחי ולא תעשה חור בפח, איזה כיצד אני משפשף מבלי לגרום נזק מיותר לצבע הלא פגוע, ומהיכן אני מביא צבע התואם לצבע הרכב שלי (כולל הלקה והכל).
  6. לא מזמן רכשתי רכב (דייהו רייסר 94') בתור רכב ראשון, את גג הרכב ונקודות מסוימות מעל הדלתות מכסים נקודות חלודה קטנות שפלשו מבעד לצבע ובנוסף הבעלים הקודמים של הרכב ניסה לתקן כמה מהכתמים באמצעות טיפקס כפי הנראה. האם יש דרך לתקן את הפגמים האלה בצורה עצמית בעלות מינימלית?
  7. למען האמת גם אני עובד בתוכנות עריכה כתחביב וגם יל יצא לעשות כמה עבודות, הנה כמה עבודות שאני עשיתי (מקווה שזה לא מפריע לפותח הדיון, במידה וכן אני אוריד ברגע שאראה אתה הודעה):
  8. דרך מעניינת לנסות להפחית תאונות וסיכונים בכביש, ויותר מזה יוזמה מבורכת! סוף סוף הם דוחפים דברים לכיס במקום לחהוציא ממנו! ולכל מי שאומר שזה לא יעבוד אז הוא מוזמן להגיד לשוטר שיציע לו את זה שהוא מוותרצ על המבצע
  9. מזעזע, כמובן שזה עיניין של דעה אבל למה להפוך רכב צעקני ביותר לעוד יותר צעקני. זה כברמ מוגזם. בנוגע לנושא: יצא לי לראות 2 באזור באר שבע, שניהן שחורות. אכן רכב מדהים אבל ממבט מחוץ לתמונות הרכב נראה מעט קטן בשבילי,אולי זה שונה כאשר אני אסע עליו ואולי לא. נחכה כמה שנים.
  10. נורא מצטער עם השאלה כבר נשאלה אבל החיפוש לא פועל לי. במידה ואני נוסע עם מלווה האם מותר לי להסיע רכב מלא?
  11. MaDdogG

    גנב לאור היום!

    מחזק. לא שווה לבזבז את הזמן עם המשטרה בארצנו, עד שייזכרו במקרה הרכב כבר יהיה בשטחים בדרום מפורק לחלקים ובדרך להרכבה בטייבה... במקרים כאלה אין הרבה מה לעשות חוץ מלחפש פרטים מזהים על הבעלים של הרכב ולנסות להודיע לו.
  12. :roflmao: עוד סיפור עם גמל. לפני כמה שנים בדרך לאילת, חבר של אבא יורד לאילת עם אוטובוס של אגד ויוצא לו ולאוטובוס שלו להיפגש עם גמל מקרוב, האוטובוס איבד כמה מטרים וחבר של אבי איבד פיקת ברך ועוד כמה פציעות "שיטחיות" בזמן שהגמל התרומם והלך,לא צלע, הלך לדרכו. כמובן שהפצוע ביקש יפה אבל הגמל לא ניאות להזמין עזרה.
  13. MaDdogG

    בחירת מיניוואן

    ממליץ על גירסאת הדיזל גם כן. בנוסף לכך שהרכב מאוד רחב גם גובה יש לו (אני 1.85 גובה), בנוסף תוכל למצוא גירסאות זולות בהבדלים משמעותיים של כמעט מאייה ממה שאתה מחפש בדגמי 2006 שרחבים וגדולים בצורה די בולטת מדגמי 2007-2008 ומעלה.
  14. מטריד יותר מאשר לבדר, וכמו שנאמר בשרשור, במידה וזה היה קורה בארץ בוודאות זה היה מסתיים בפצוע ואף הרוג מאחד הצדדים. ובנימה הומוריסטית מעט, כנגד הרכב שלי היה קצת יותר בעייתי לבצע כזאת דחיפה (קאיה קרניבל)
  15. נא לא לצטט הודעה קודמת. במה את עוסק אם יורשה לי לשאול, ואני אישית אף שאני לא נוהג הרבה זמןכבר יצא לי לדרוס בעל חחים (חתול) ויצאתי ואף לקחתי אותו לווטרינר.
  16. אוקיי אז להתרכז יותר בחברות מארצות המזרח? להתעלם מהצרפתיות לגמרי למרות המחירים המגוחים של רובן?
  17. >חזוק לא אומר להוות בעיה, יש לי 40K לבזבז על סכומים הקפיים על הרכב ככה שאני. (כן רכב ב-7K וביזבוזים ב-40K...)
  18. MaDdogG

    SHELBY בארץ?

    אומנם אין לי תמונות אבל בדרך כלל באיזור היציאה משיכון ד' לכיוון בית החולים סורוקה היא חונה בצד ימין. זה הפרט המשמעותי היחיד שאני זוכר
  19. כמו שרשום בכותרת, אנוכי נהג חדש המחפש רכב במחיר של 7K, אפשרות חריגה ל-9 או 10K, הרכב מיועד לנסיעות של בני נוער, בית ספר ברחבי העיר קצת טיולים בארץ. אשמח להארות והערות בנוגע לצעדים הבאים שלי כי עברתי על כמה מהנושאים בפורום (חושב לציין את הטראומה בשרשור הרמאויות של ה-24 עמודים, כבר לא בוטח באף אחד ). תודה מראש.
  20. ערב טוב, אני בן 17 מהדרום, בעל גאה של רישון B כבר שבוע ונכון לרגע זה מחפש אחר אוטו בתקציב מעט גבוהה יותר מהרצפה.
  21. MaDdogG

    SHELBY בארץ?

    ישנה פורד מוסטנג שהיא רפליקה מושקעת מאוד והיא נמצאת בבאר שבע. באמת רכב יפה, יש עוד מוסטנג, אומנם לא שלבי אבל אחת מושקעת שנת 2003 בעומר.
×
×
  • תוכן חדש...