Jump to content

RoNN

  • הודעות

    26
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי RoNN

  1. שלום אני מבקש המלצה למגבר שיגביר לי : דוטק 5.25 ו רוקפורד P3 הרכב: פיג'ו 106 אם זה משנה. תקציב:800 עם זליגה ל1000 אם זה יהיה שווה.
  2. יש לך שמות של חנויות שם אולי? אני לא מוצא
  3. שלום ברשותי פיג'ו 106 ואבי נוסע לאיטליה מה לדעתכם אפשר לקנות בשביל האוטו שלי ואיפה? אם לא בתחום השיפורים המכנים אז עצות לתוספות וכ'ו ייתקבלו בברכה. יש למישהו להמליץ על חנות? 1400,1996
  4. אף אחד לא יכול לעזור לי??
  5. שלום יש לי בעיה במערכת פיוניר6050 שאני שומע בווליום גבוהה הרדיודיסק מתכבה מדי פעם כמו נפילת מתח כזו.. ושאני שומע בעוצמה נמוכה הוא מנגן זמן רב יותר ומתכבה.. השאלה עם הבעיה במכשיר או בחשמל של הרכב? קיבלתי ייעוץ בעניין ומחפש דעה שנייה. יש לציין שהמצבר חדש אין לי בעיות בהנעה אבל האורות שלי "מהבהבים" בפעילות עם סאב בעוצמה גבוהה. יש לציין (2) שהמערכת בנויה משני מגברים קומפ סאב ופאנל. תודה מראש רון.
  6. ברשותי מערכת הכוללת 6050 מורל דוטק מגבר jbl 200.4 מונו rockford p3 כאשר יושבים מאחורה חסר סאונד ומרגישים בעיקר את הבאסים.. מהזוית של הנהג שומעים מעולה ואני מרוצה עד השמיים אבל אני מאוד רוצה רמקולים אחוריים. מה מומלץ 6*9 נציל לחיבור ישיר לפאנל? רמקול 5 ורבע קוקסאלי? תקציב 500+- עדיף פחות, תודה מראש.
  7. פשש עבודה יפה מאוד אבל אני לא מתקין לבד אני אלך למתקין עם זה עוד לא ברור מי. (אני מכיר את ההמלצות) תודה לכולם.
  8. ה-4 ערוצים גם כבר אצלי. התקציב עלה איך המערכת תיהיה עם דוטק במקום? הרכב(פיג'ו 106)
  9. כמה בעיות בהצעה שלך. המונו הסאב והמגבר כבר אצלי בבית. בסאב הזה צריך 2OHM ככה שזה בעייתי לגשר מ-4 ערוצים כי אין לי תקציב לזה. ה6050 עדיף לי על ה4050 מבחינת רשימת שירים כי אני שומע רק על USB ואני חייב לברור ברשימה. באוטו שלי (106) נכנס רק 5.25 ואין לי ראש או כיס לבניות תודה רבה על התגובה עוד הצעות?
  10. מצטער על ההודעה החופרש אבל לא עוברת על החוקים: Pioneer 6050ub moral pulse 5/25 amp-jbl LC-a50*4 mono+rockford P3 האם המורל יעמדו בקצב וייתנו לי עוצמה תואמת לסאב? כמה יעלה לי חיווט לכל זה? תודה מראש רון.
  11. אני צריך הצעת מחיר לאגזוז זרימה חופשית ופג'ו 106XR 1.4 שנת 96 (דור ראשון אם זה משנה משהו)
  12. אני וחבר מגיעים היינו פעם שעברה עם האופנועים מקווים להגיע עם הרכב. אנחנו יכולים להביא הרבה דברים רק תבקשו.
  13. הרכיבים: רדיו דיסק Clarion DB286USB קומפוננט ‏5.25 ‏אינטש PULSE5.25 Morel מגבר JBL CS-60.4 סאב וופר ‏12 ‏אינטש GTO1204D JBL יש המלצות? הרכב הנ"ל פיג'ו 106 מוזיקה בעיקר אלקטרונית.
  14. גם אני הייתי (שלושת החמודים עם הקטנועים) התרשמתי מאוד ולמדתי המון מקווה מפגש הבא להגיע עם הרכב אחרי התקנה
  15. השאלה היא דיי טיפשית אך ברצוני לקנות מערכת ל106 שלי עכשיו מה הם המרכיבים שעליי לחפש? HU,מגבר,סאב,קומפוננט?? אבל איך זה מסתדר כאשר כרגע ברכב יש לי שני 6*9 הם במקום הסאב? במקום הקומפוננט? תודה מראש. עריכה: ממה מורכב הקומפוננט? רמקולים לדלת? מה עוד? אז מה זה טוויטרים? פשוט הכל נמכר בנפרד אני לא יודע מה לקנות מה צריך ומה לא. מישהו יכול לעשות לי סדר?
  16. היי ברשותי פיז'ו 106 שנת 96' (MK1) חסרת הגה כוח או נעילה מרכזית מישהו יכול לתת לי כיוון של מחיר לדבר כזה? אם כבר פתחתי נושא האם משתלם לעשות 2 חלונות חשמל קדמיים? מה המחיר לזה? תודה מראש.
  17. תודה על התגובה המהירה עד מאוד. בבעלותי כרגע פיג'ו 106 XR שנת 96 ואם אקנה ראלי אני מרגיש כאילו לא התקדמתי לשום מקום למרות שנסעתי על הראלי 1600 ההתקדמות מורגשת ביותר אבל הלוק הזה הפחית של פיז'ו בדיוק מזה אני רוצה לברוח. לגבי היונדאי זה לא יילך בגלל דעות קדומות של אבא שלי על יונדאי. יש עוד אפשריות? שוב תודה.
  18. מדהימה השירוקו לדעתי אין תחרות עם המגאן. השירוקו לוקחת את זה יפה
  19. היי אני בן 17 אני רוצה לקנות רכב יש לי בערך 23 אפשר לעגל ל25 למרות שרציתי להשאיר בצד למערכת ושאר הירקות. דרישות: ספורטיבי (מבחינת מראה) הכוונה לא מבחינת ביצועים אבל שלא יהיה עגלה, שיהיה חסכוני ככל האפשר בדלק, טיפולים, ואחזקה, בואו ניהיה כנים שיהיה לו גם קצת פוזה לילד בן 17 לא סימפטי לנהוג על DL שנת 80. תודה מראש רון.
  20. RoNN

    סליחה על הבורות מה זה MK1?

    תודה לכולם.
  21. אני רואה בהרבה נושאים וסוגי מכוניות MK1 MK2 MK4 וכ"ו. מה זה אומר? אני מקווה שמתאים לפה כי באוף טופיק אני לא מורשה לכתוב. ושוב סליחה על הבורות עם קצת סבלנות גם אני יבין דבר או שניים.
  22. תודה לכולם על התגובות אני מאוד מעריך את זה. התקציב לא כולל חיווט והתקנה זה רק לחומרים אני פשוט לא מבין בזה כל כך ולא יודע אילו רכיבים לבחור. אני מתחיל מ-0 אין לי כלום ברכב רק רדיו טייפ ישן ושני רמקולים מגעילים של Pioneer. אשמח לעוד הצעות Audio King נראה מעולה תודה. נ.ב. מה זה טויטורים?? נ.נ.ב.ב. כמה אמור לעלות חיווט והתקנה והאם אני צריך לקנות שני קומפוננטים או שזה מגיע 2?
  23. היי שמי רון בבעלותי פג'ו 106. אני רוצה לקנות למכונית מערכת, הדרישות מהמערכת: איכות שמע טובה, עוצמה, וידידותית למשתמש. תקציב 2500 ש"ח להכל. אני לא מבין בזה ואשמח לקצת הסברים.
  24. תודה רבה. תחת איזה כותרת לחפש חנויות כאלה והאם תוכל לתת לי טווך מחירים?
  25. היי קוראים לי רון, אני חדש בפורום ובענייני רכב אני ואבי קנינו ביחד לכבוד הרישיון שלי פיג'ו 106 XR 4 דלתות 1.6 (אני חושב) אז ככה היא ממש שמורה ונקייה נוסעת מעולה אבל אני מאוד לא אוהב את החלק הקדמי שלה הפרונט המכוער והפנסים העכורים. לשאלתי: איפה אוכל להשיג פנסים גם אחוריים יפים לדוגמא Angel Eye וכאלה ומה עוד אוכל להוסיף לה? בקרוב תמונות. (מקווה שהכל לפי חוקי הפורום אם עברתי על אחד מהם אשמח להערה)
×
×
  • תוכן חדש...