Jump to content

אלפי

  • הודעות

    66
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי אלפי

  1. אלפי

    ביטוח רכב מיושן

    ה 180 ש"ח זה כולל ביטוח חובה או שזה רק צד ג' ? וגם ההצעה השניה מעניינת - יש לי כמובן עוד רכב שמשמש את אישתי , אז לפי מה שאתה אומר יש אפשרות ביום שבו היא לא משתמשת ברכב תמורת 50 ש"ח אני יכול להעביר עלי את הביטוח ואח"כ שוב 50 ש"ח להחזיר אותה עליה ? מבחן כשירות ? אתה מתכוון לטסט בלשון העם ?
  2. בקר טוב. יש לי רכב מיושן ( אלפא שנת 86 ) שיוצא מהחניה לסיבוב קטן ולאירועים מיוחדים , אולי 20 פעם בשנה . האם יש אפשרות לעשות ביטוח על בסיס יומי לרכב כזה או איזשהו פתרון ביטוחי יצירתי אחר . תודה מראש .
  3. יופי של מפגש ! דודו תתחדש ותהנה . ותודה לרונן לידור ויונתן על התמונות .
  4. יפייפיה ! תתחדש - תתישן ... מה זה משנה , העיקר שתהנה !
  5. כל הכבוד על הארוע המרשים !!! היה כיף גדול גם הנסיעה עצמה וגם הארוע . כמה תמונות משלי בקישור שמצ"ב :
  6. כל הכבוד ! עבודה מדהימה !
  7. אלפי

    פז'ו 207 חדש

    או קיי , צודקים . קצת מיהרתי מקודם , אבל עכשיו אוכל פרט . רב הזמן אישתי תנהג ברכב ולבד .מרבית הנסיעות הן מהקריות לכרמל ובחזרה , כלומר נסיעה עירונית אבל חשוב שהמנוע יהיה מספיק חזק ויעלה בקלות את העליות . הרכב חייב להיות אוטומטי והתקציב קצת מעל 100000 ש"ח . אין לי נסיון עם צרפתיות . חשובה לי אמינות הרכב , מחפש רכב של להניע לתדלק ולנסוע , שנוחות הנסיעה תהיה טובה כמובן ושלא תהיה ירידת ערך גדולה מהממוצע . כמו שאמרתי היום היא נוהגת על מזדה 6 ואנחנו מאד מרוצים וגם לפני הייתה לנו במשך מספר שנים מזדה 626 שגם היא הייתה מצויינת . תודה מראש . נ.ב אמור להיות להם מבצע ב 13 לחודש . לא היו להם פרטים על המבצע או שלא רצו לומר לי , יש למישהו מידע .
  8. אנחנו מתנייעים היום ( או יותר נכון אישתי בלבד ) על מזדה 6 . רכב מצויין אבל יותר מידי גדול . מה דעתכם על ה 207 החדש ?
  9. דווקא היו לא מעט רכבים , גם היום . והתמונות ... פשוט תענוג . גם מי שלא חובב מכונית אלא צילום - יכול ליהנות ובגדול . יש לך כישרון להוציא גם מ"דוגמנית" בינונית - "דוגמנית" על .
  10. והנה כמה תמונות שאנחנו צילמנו : http://www.facebook.com/album.php?aid=48193&id=100000639536968&l=ed023263e0
  11. תודה לכולם . היה ארוע מדהים ובלתי נשכח .
  12. אתה מתעלה על עצמך משבוע לשבוע . צלמים מקצועיים יכולים ללמוד ממך .
  13. תמונות נהדרות . תודה . יורם
  14. מכיוון שקצת פיספסתי אתכם ועליתי אחריכם , מצאתי על בתחילת העליה מנשר לעוספיה חלק שנראה כמו טסה מאלומיניום בקוטר של כ 12 ס"מ . לצערי היא קצת מעוכה , אבל במצב שניתן לתיקון . אז אם מישהו גילה שחסר לו חלק שיצור איתי קשר . יורם .
  15. לגבי הספרינט השחורה . היא נראית נטושה . יש לכם מושג איך אפשר להגיע לבעל הרכב ?
  16. יהיה מחר מפגש באחה"צ בנשר / מעגן הקישון ? לאלו שלא יכולים להגיע לר"ג .
  17. שנה טובה לכולם! יופי של מפגש. הנה לינק לתמונות שהעליתי בפייסבוק: http://www.facebook.com/album.php?aid=31856&id=100000639536968&l=f897945307 יורם
  18. יש דגם של אלפא ספרינט ? ראיתי באתרים בחו"ל ואריאציות ודגמי קונספט של ספרינט אבל לא ספרינט רגילה .למישהו יש או יודע היכן אפשר להשיג ?
  19. כרגיל , יופי של תמונות . וכמו שכולם שאמרו התייצבות מרשימה של רכבים .
  20. לפני מספר חודשים קניתי את הרכב ושמתי לב לאחרונה שכל פעם שאני מאיץ או עושה סיבוב יש מעיין נקישות מהמושב . כמו כן ראיתי רק את סופה של כתבה בטלויזיה על בעיה בדגם הזה עם הכסא . פניתי למוסך מורשה , שקצת התחמק מתשובה ישירה על השאלה , האם זו תופעה מוכרת , אבל הוא הסכים לנסות לתקן את התקלה . לדבריו הוא שימן וגירז את המסילות , והתופעה אמנם פחתה , אך כעבור מספר ימים הנקישות חזרו - מה אתם אומרים ?
  21. אלפי

    alfa sprint

    הפנסים של הב.מ.וו מתאימים בול או שצריך להגדיל את הפתחים המקוריים שבגריל ? יורם
  22. אכן השחורה שלי . צילמת אותנו עם האפקט של השחור לבן ? תודה מראש יורם . נ.ב היינו 3 אלפות .
  23. באמת תמונות מיוחדות . אולי במקרה צילמת את הספרינט שלי ? יורם
  24. אני ?
×
×
  • תוכן חדש...