Jump to content

דייב החייל האמיץ

  • הודעות

    56
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי דייב החייל האמיץ

  1. יש למישהו רעיון? מישהו שנתקל בתופעה ופיתח איזה שיטה לשחרור סתימות דלק כאלו? אולי עם חומר לניקוי מזרקים אם אני יחבר אותו באופן ישיר למזרק הזה?
  2. וווואו... אין משהו פשוט יותר? שאני אוכל לעשות לבד? (אני מכונאי אבל אני צריך עצה איך לסדר את זה)
  3. שלום עד לפני כשנה הייתי נוסע בפיאט אונו מודל 94 1400 הזרקה חד-נקודתית ולפני כשנה עזבתי את האוטו ולא הנעתי אותו מאז. בימים האחרונים רציתי להניע אותו אך ללא הצלחה. יש בעיה באזור המזרק (הוא בודד) כשאני שופך דלק ישירות לסעפת יניקה אני מצליח להניע ואף לשמור אותו על טורים, המזרק גם עובד אבל לא בלחץ מספיק כדי לשמור על המנוע עובד. השאלה שלי איך אני יכול לנקות את הסתימה הזאת, או לסדר את הבעיה הזאת (יכול להיות שהקפיץ של המזרק התעייף?) בקיצור יוצא דלק מהמזרק אבל לא מספיק בשביל המנוע. האם הבעיה הזו מוכרת? ומה אני עושה? (אם אני זוכר נכון אי אפשר לפרק רק את המזרק (הוא יציקה אחת עם כל הבית מצערת) תודה מראש דיויד.
  4. אמרת שב"הילוך סרק" אין לך רעשים? תבדוק אם אתה במהירות (למשל מתקרב לרמזור) ולוחץ על הקלאץ אם יש רעש. אם אין רעש - כדאי לבדוק את ההילוך ישיר. הילוך ישיר הוא המוט המקשר בין הגיר למנוע, לפעמים בהכנסה של הגיר חזרה לכיוון המנוע (אחרי שעושים קלאץ) דופקים את המוט המקשר והוא מתעקם. וזה מה שגורם לרעשים האלה.
  5. טיימינג ומשאבת הזרקה נבדקו ונמצאו תקינים. הדבר הבא שאני ילך עליו זה בדיקת מזרקים. אתה מוכן להסביר לי את הקשר הישיר בין קומפרסיה לעשן לבן..? (שאני ידע לאן לגשת בדיוק)
  6. מנוע סולר, יש בעיית עשן לבן ומזייף בצורה חזקה. (נראה כמו משיכת אוויר) *התחלתי את הבדיקה על ידי ניקוז אויר *אחרי זה החלפתי צנרת ממשאבת דלק (מכנית) למשאבת הזרקה. *נבדקו סוכריות/מקל סבא (לא יודע מה השם המקורי של זה - המקל שיורד לתוך מיכל הדלק) *החלפתי את מסנן הסולר *הוחלף משאבת הזרקה *הוחלף משאבת דלק *ביצאתי אינפוזיה עם דלק חדש ועדיין ישנה הבעיה *נפתחה משאבת מים למטרת בדיקת תזמון - והתזמון תקין *ביצאתי אינפוזיה מהמשאבת דלק ועדיין ישנה הבעיה זאת אומרת שהבעיה מהמשאבת דלק והילך. *נבדק פקק של מיכל הדלק (אם זה עוזר למישהו) יש לציין שזה האמר צבאי (למי שמתעסק). אם למישהו יש עוד רעיון של לבדוק משהו אני אשמח לשמוע. הדבר הבא שאני הולך לבדוק זה את הצנרת של הצינורות עודפים. תודה מראש, דיויד.
  7. הבעיה נפתרה, תודה לכולם. הבעיה הייתה - רדיאטור סתום.
  8. זרנוק זה השם של הצינור העליון, הבנאדם מעליך אמר לי ללחוץ על הצינור לא אתה. היוניט מאוורר נבדקה על ידי חשמלאי מוסמך והוא אמר שהיא תקינה. והקטע המוזר הוא שגם כשהמאוורר מתחיל לפעול בחום של 110 עדיין לוקח לו המון זמן לקרר את המנוע.
  9. אחי, לא קראת את כל מה שכתבנו? החלפתי תרמוסטט, ואמרתי שיכול להיות רדיאטור סתום אבל זה דורש בדיקה.. אז ביקשתי עוד עצות בנוסף למה שרשמתי. משאבת מים זה יכול להיות אבל אני לא מאמין, אבל בכל מקרה אני אבדוק. מה חוץ מזה יש עוד רעיונות? ובקשר ללחוץ על הצינור של הרדיאטור.. לרדיאטור יש הרבה צינור אתה בטח מדבר על זרנוק עליון.
  10. איך ניתן לבדוק את משאבת המים?
  11. אוקיי אני אחכה לעוד דעות, תודה לך בכל מקרה.
  12. אוקיי, אז סבבה יכול להיות שב-110 המהירות ה2 נכנסת לפעולה. אך עדיין זה לא מקרר את המנוע, לוקח לו המון זמן ליצב את החום מנוע ל 90 (במצב עמידה)
  13. אתה מדבר בכלליות או על שברולט קווליר ספציפית? כי שאלתי במוסך מורשה ואמרו לי שזה בסדר (למרות שזה נשמע מוזר)
  14. כן חשבתי על זה, יש לי אולי עוד פרט שיעזור. המאוורר מתחיל לעבוד רק בחום של 110.
  15. בעזרת פליייר קוקוריקו, אתה תופס את הצינור בעדינות ומסובב אותו ימינה שמאלה. תוך כדי עם היד מושך. בהצלחה.
  16. שלום רציתי את עזרתכם ביעוץ.. מנוע מתחמם שברולט קווליר 1998 2200 סמ"ק תוצרת ארה"ב נבדק חיישן מניפה (יוניט וונטה) - תקין הוחלף טרמוסטט. נבדק מצמד לוונטה - ותקין וונטה עובדת במהירות המירבית ועובדת כראוי. מה האפשרויות המוצעות? אני חשבתי לכיוון של ניקוי רדיאטור אך מבחוץ הוא נראה תקין(אך אף פעם אי אפשר לדעת) אני חייב עצות לגבי הבעיה, יש למישהו רעיונות?
  17. אני גם חושב כמוך, בכל מקרה חברים, תודה על העצות. בסוף קנינו RAV4. יש למישהו מידע על האוטו הנכבד הזה? קחו בחשבון שכבר הזמנו אותו, אז לא לאכזב
  18. טוב, יכול להיות שזה היה ככה בשנים קודמות. תקשיב, אני מחזיק את הקטלוג מולי, ויש לי את שלושת הדגמים של מזדה 6. ורמת הגימור הכי פשוטה EXECUTIVE מגיעה עם מגנזיום, מה לעשות. זה מה שרשום בקטלוג, אנחנו יכולים להתווכח עד מחר, אבל זה מה שרשום. אני מדבר על דגם 2008.
  19. תודה רבה על התגובה הממצאת, בסוף סגרנו על RAV4.
  20. היי אתה ביררת? אני ביררתי ויש לי את כל הפרוספקטים בבית אז למה אתה סתם מתווכח? זאת השנה האחרונה של הצורה הזאת של האוונסיס, בשנה הבאה כבר מייבאים אותה עם הצורה החדשה (מודל 2009) וזה בדוק. והמזדה 6 האקסלוסיב (אין בסיסית) , זאת הבסיסית! היא לא ממש בסיסית אבל זה הדגם הכי זול, באה עם מגנזיום.. המזדה לא שוקלת יותר, כי האוונסיס שוקלת 1900 קילו משקל כולל, והמזדה שוקלת פחות. ואם אין לך מה להגיד פשוט אל תגיד, אל תמציא פה כל מיני פרטים.
  21. עוד תגובות, מישהו? (רק תגובה אחת?)
  22. משפחתי, אחרי ויכוחים קשים החליטה לקנות את אחת משני המכוניות האלו והטענות הן כאלו: * למזדה 6 יש צורה חדשה וזה אומר שבעוד כמה שנים המחירון שלה ישאר גבוה, ולטיוטה אוונסיס בשנה הבאה (2009) מתכוונים לשנות צורה אז זה אומר שהמחירון שלה יהיה יותר נמוך משמעותית מה2009 בגלל הצורה. * במחירים, המזדה 6 הבסיסית זה עם מגנזיום ועם מערכת שמע, ובטיוטה צריך להוסיף את אלו כאביזרים. *טיוטה אמורה להיות יותר אמינה *טויוטה שוקלת יותר, ממוגנת יותר ובטיחותית יותר *טויוטה כבדה יותר - משמעותית *המזדה יפה יותר! זהו בעצם, אם יש פה אנשים מקצועיים אני רציתי לדעת מה הם חושבים. להגיד שהמזדה יפה זה לא חוכמה, אני רוצה לשמוע דברים חכמים. תודה מראש, דיויד.
  23. המנוע מתחמם, ולא חסר נוזל קירור. אין נזילה משום מקום, והאגזוז לא מוציא עשן לבן\שחור\כחול. אין טחינה בשמן\מים. אך עדיין יש בועות חזקות במיכל עיבוי והמנוע מתחמם.
  24. (הכותרת שלי בסדר?) אם כשהמנוע מתחמם (ואין סוג ספציפי של מכונית, בכללי) לחום של 60C ומעלה ניהיה ממש הרבה בועות אוויר במיכל עיבוי. האם זה אומר שהלך ראש מנוע בוודאות, או שיש מצב שזה משהו אחר? תודה מראש, דיויד.
×
×
  • תוכן חדש...