Jump to content

ShayN

  • הודעות

    44
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ShayN

  1. אני יסביר לך תסיפור של הגיר! שהלכתי לצמפיון ואמרתי להם שאני רוצה להחליף שמן גיר הם אמרו לי שהם לא מוכנים להחליף לי! הם טוענים שאחרי שהם יחליפו הגיר יתחיל להחליק וגם יתקלקל בסוף! אז זאת הסיבה! הם טוענים שאני לא צריך להחליף שמן גיר לעולם!! וזאת החברה! מוסך מורשה! דרך אגב אני נוטה להאמין להם גם כי הם מכירים תאוטו יותר טוב ממני ואני גם מאמין שזה לא המקרה הראשון שלהם וגם בגלל שמנסיוני ברכב הקודם באמת החלפתי שמן גיר ואחרי כמה זמן הוא התחיל להחליק וגם נגמר בסוף, אז זאת הבעיה! אז לפי מה שאני רואה פה זה או שאני מחליף גיר או מנוע או את שניהם ביחד!! תעזרו!
  2. שאלה נוספת ולא פחות חשובה! נניח שאני מחליף את המחזיר (לא תמחזיר) שמן ומפרקים את הגיר (לא תגיר), אז (ולא בשביל זה אז יעני) מחליפים שמן גיר בכל מקרה? הכוונה שלי שטיפול כזה מצריך ריקון שמן הגיר מהגיר בכל מקרה? כי אם כן זאת בעיה! כי ניראה לי שאחרי שאני יחליף את המחזיר (לא תמחזיר) שמן, אני יצטרך להחליף גם גיר!? ****ההודעה נערכה כוון שחלק מטעויות הכתב היו צורמות, אנא השתמש בשפה העברית המקובלת****
  3. השמן בורח!! אבל לאט לאט ! אני עוקב כל יום ומוסיף טיפה פעם בחודש!
  4. וואלה גם לי אמרו שצריך להוריד תגיר!
  5. אז מה?? ללכת למוסך מורשה??? ניראה לי עדיף ! צריכים להוריד גיר אני יודע!!
  6. אני צריך להחליף ברקסים ופעמון של הציריה!! יש לי האודי A4 97 ואני מאזור המרכז! לאיזה מוסך ללכת? שיעשה עבודה טובה ושהמחיר יהיה זול!! תעזרו!! תודה מראש!
  7. מי יכול לימצוא לי ידית של אורות גבוהים לאאודי A4 98 בזול!!דחוף!! אין לי אורות גבוהים!
  8. ShayN

    בלמים!

    מדובר באאודי A4 97
  9. איך אני אמור לדעת מתיי צריך להחליף דיסקיות בלם? או לבצע בהם חריטה! אני רוצה לדעת לבד ולא שהמוסכניק יגיד לי כי אתם יודעים לפעמים הם לא כל כך אמינים ?
  10. תאמת שגם אני מתבאס שמשהו לא תקין באוטו! אבל אחי זה ניראה לי הוצאה גדולה!! הייתי היום בצמפיון ואמרו לי שצריך להוריד את הגיר בשביל זה!!! מה שאומר ים של זמן ים של שעות עבודה במוסך וים של כסף!!! אז מה עושים? ומה המחיר של כל העיניין + - ?
  11. מה זה אומר נזילה מהמחזיר שמן!! (של המנוע) (אאודי A4 97) מה יכול לקרות חוץ מאיבוד שמן???
  12. אני בדעה של GOLF ! מה זה צד אחד!!! בדיחה!! זה כמו ללכת עם נעל אחת!
  13. כמה יעלו לי רפידות קדימה ואחורה לאאודי A4 97 + - ואותה שאלה גם לגבי הצלחות!?
  14. מה העלות + - ?
  15. כמה יעלה לי לצבוע טמבון אחורי וטמבון קדמי? ואצל מי מומלץ לצבוע שיעשה עבודה יפה וכמה שיותר זולה מאזור המרכז! מדובר בטמבונים של אאודי A4 97 תודה מראש!
  16. עוד תגובות חברים! זה שאלה של מנוע ומוות! ויש סיכון לפתוח ראש?
  17. תעזרו לי נווו!!!! בבקשה!!
  18. טוב אז אני יסביר יגיד לכם בדיוק מה שאמרו לי בצמפיון! (אמרו לי לא להחליף) משום שבזמן החלפת ההילוכים יש חיכוך ושחיקה של גלגלי השיניים ומה שקורה שכל השבבים האלו נמצאים בתוך הגיר מעורבבים בשמן !ושתחליפו את השמן בשמן חדש אתם תבצעו שטיפה של הגיר שיוציא משם את כל חלקיקי המתכת שירדו בחיכוך של הגלגלי שיניים וזה לא דבר נכון לעשות משום שבמצב הזה גלגלי השיניים מאבדים אחיזה אחד בשני מה שגורם להחלקה בין ההילוכים!! ואי החלפת השמן משאירה שם את כל החלקיקים שעוזרים לאחיזה טובה בין החלפות ההילוכים (גלגלי שיניים), מה שכן צריך לעשות זה לבדוק את מפלס השמן! לבדוק אם יש נזילה או שחסר שמן ובמצב כזה מוסיפים!! ולא מחליפים!!
  19. אחי יש לי אאודי A4 97 היתה לי לפני שבועיים אותה בעיה בדיוק!!! ומה שקרה זה שהטרמוסטט נתפס שהוא פתוח! גם אני הלכתי לחברה ולי זה היה 750 ש"ח אז איך אומרים יצאתה בזול!! זה המחיר של הגרמניות!
  20. בבקשה תגובות! אני לא יודע מה לעשות!
  21. רפי לין אתה ניראה לי מבין בכל ואתה חייב לעזור לי!! אני צריך להוציא מהאוטו תמכסה של הסאן רוף(יעני זה עם הריפוד)!! איך אני עושה את זה??? בבקשה תברר לי כי אני לא יודע למי לפנות! רק תגיד לי איך אני כבר יפרק!! מדובר באאודי A4 97 תודה מראש!
  22. לא להחליף שמן!!! כי ברגע שתחליף הימים של הגיר ספורים!! הגיר יתחיל להחליק בין ההילוכים ובסוף גם יתקלקל! אני גם הלכתי לחברה להחליף שמן גיר ולא רצו להחליף לי מאותה סיבה! הם אמרו לי שאם חסר או שיש נזילה אז מוסיפים אבל לא מחליפים!
  23. מה עושים במצב שבורח שמן בין הראש לבלוק? ככה נראה לי לפחות ,הוצאתי את החוטים של הפלגים וראיתי אותם משומנים! (טוב אז זה לא נשפך מהוספה! בדוק!) היסתכלתי לכיוון הפלגים ואני רואה שם קצת שמן! אני רואה גם נזילה קלה בתוך החור (איפה ששמים את הפלג)בחיבור בין הראש לבלוק!אם אני לא טועה. האוטו רק מאבד קצת שמן ממש לא רציני! לא מיתחממם ולא מאבד מים ,יש מצב שזה אטם ראש (יעני פקום) ,החלפה? ואם כן אז כמה זה עולה והאם אין נזק בפתיחת ראש מנוע? ומה יקרה אם אני ימשיך לנסוע ככה? דרך אגב מדובר באאודי A4 97. ותודה מראש
  24. איפה אני מוצא רפד כזה?? ושיהיה טוב!
×
×
  • תוכן חדש...