Jump to content

kobi_co1

  • הודעות

    32
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי kobi_co1

  1. יתרסקו? רוב הדגמים של הקוריאניות והיפניות מחזיקות לא רע בכלל בשוק, בלשון המעטה. לא רק הדגמים שציינת.
  2. זה בדיוק מה שאמרתי, שצריכת הדלק של הספורטאז' והטוסון גרועה פחות מהקוגה. ברור שטובה היא לא. אני מאוד רציתי את הקוגה אבל כשראיתי את צריכת הדלק הזו ובדקתי את ירידת הערך של הרכב, ירדתי מזה. מבחינת ביצועים אין ספק שהקוגה מהמובילים בקטגוריה, אם לא מקום ראשון מביניהם. אם היה לי רכב מהעבודה הייתי לוקח אותו. אבל כרכב פרטי אני חושב שיש חלופות הרבה יותר טובות.
  3. פורד קוגה יהיה רכב פרטי שלך או רכב מהעבודה? אם זה פרטי לא הייתי מתקרב אליו, צריכת דלק גרועה יותר מהטוסון והספורטאז' וירידת ערך דרסטית במשך השנים.
  4. מישהו שמע אם יש משהו חדש לגבי התקלה במשרד התחבורה? המון אנשים, כולל אני, לא מקבלים את הרכבים שהזמינו כי המערכת של משרד התחבורה לא מתקשרת עם המערכת החדשה של רשות המיסים. מיום חמישי הקודם הופסקה הנפקת רשיונות רכב חדשים. מדינת חלם.
  5. שמעתם על התקלה במשרד התחבורה? לא מנפיקים רשיונות רכב חדשים ויש עיכוב במסירה בגלל בעיה שיש במערכת שלהם מול המערכת החדשה של רשות המיסים. מישהו שמע על צפי לסיום התקלה?
  6. אני לא כל כך מבין מה ההתנגדות הגדולה להתקנת איתוראן. זו ההתקנה היחידה שהיא מקומית באוטו אז אני לא חושב שזה כל כך נורא. חוץ מזה שלדעתי יש יתרון גדול למערכת הזו, שאתה יכול לראות בכל רגע נתון איפה האוטו שלך, יש ניטור על האוטו ויש מוקד אנושי שזמינים עבורך כל הזמן. זה חשוב במיוחד לאור גניבות הרכבים שהולכות ומתגברות. אני גם חושב שזה לא משתלם לשלם יותר כסף לביטוח כאשר לא מחייבים הפעלת איתוראן. גם ככה הביטוחים היום לא כאלה זולים.
  7. לא הבנתי מה הקשר למאיזו סוכנות אתה מזמין. בכל מקרה הסוכנות מקבלת את הרכב מהמרכז של קיה איפשהו בארץ. אז אם הגיע לארץ דגם ללא מפתח, אותו תקבל. אני בכל מקרה ממתין שיחזור אלי שוב מנהל המכירות שדיברתי איתו.
  8. מוזר. עם מי דיברת בסוכנות בפתח תקוה? דיברתי עם בחור בשם ליאור שטען שהוא מנהל אולם התצוגה, אמר לי שהרכב יגיע כבר מעכשיו עם הנעה ללא מפתח. בכל מקרה, זה כל כך קריטי לך העניין הזה, זה מה שמפריד בינך לבין קניית הרכב עכשיו? נכון שאין סטארטר רגיל ולכן זה קצת מיותר להניע עם מפתח, ונכון שבחו"ל הרכב מגיע עם הנעה ללא מפתח. אבל לדעתי זה קצת שולי לעומת כל היתרונות שיש ברכב הזה. אם הרכב שהזמנתי יגיע עם כפתור ההתנעה זה יהיה מעולה אבל גם אם לא, לא נראה לי ששווה להמתין עוד לפחות חודשיים, כפי שאתה אומר, כדי לקבל את הדגם עם ההנעה ללא מפתח. אגב אני הבנתי שהרכבים שמגיעים בינואר הנוכחי מגיעים באונייה שהגיעה עכשיו, לא מדובר על רכבים שכבר היו להם במלאי מחודשים קודמים.
  9. היי, לא יודע מי אמר לך בסוכנות קיה פתח תקוה שהרכב יגיע עם הנעה במפתח, אבל אני הזמנתי משם את קיה נירו ולאחרונה אמרו לי משם שהרכב שאמור להגיע אלי בינואר, יגיע עם הנעה ללא מפתח. כך גם הבנתי מאנשים אחרים שהזמינו את הנירו בסוכנויות אחרות של קיה.
  10. אני הייתי גם כן בסוכנות פתח תקוה ואמרו לי שבכל הרכבים שלהם עכשיו יש מסך מולטימדיה מקורי, ההבדל היחיד הוא בגדלים.
  11. יש אפליקציה של ווייז במסך המולטימדיה. מן הסתם צריך אינטרנט, אפשר לעשות נקודה חמה בטלפון ולהתחבר אליו. לא הצלחתי לקבל תשובה בסוכנות אם יש ברכב מקום לכרטיס סים ואז לא צריכים להיות תלויים בטלפון. מישהו יודע אם יש?
  12. הוא נראה כמו ג'יפון, תחושת הנהיגה כזו, והוא יפה. אתה לא מסכים?
  13. ממה שאני ראיתי, קו החלונות בספורטאז' יותר גבוה מאשר בנירו. מושב הנוסע והמושבים מאחורה נמוכים בצורה די משמעותית, זאת בנוסף לקו החלונות הגבוה. אני גם לא בטוח שמרווח הרגליים בנירו הוא פחות מאשר בספורטאז'. מה שכן, הספורטאז' אכן גבוה יותר וארוך יותר. אז תכלס הסיבה שבחרת בנירו ולא בספורטאז' היא בגלל הביצועים הקצת יותר טובים וצריכת הדלק הטובה בהרבה? אני גם עומד להשלים את ההזמנה של הנירו, קצת מתלבט אם ללכת בכיוון של המראה של הרכב והפוזה או בכיוון של צריכת הדלק הטובה. אגב, אני לא כל כך בטוח שזה שהספורטאז' מאוד פופולרית זה טוב. כי השוק של המשומשות מוצף ברכב הזה ואם רוצים למכור אותו לאחר כמה שנים, צריך להתפשר יותר במחיר כי יש הרבה ממנו ואם מישהו לא יקנה ממני, הוא בקלות ימצא מישהו אחר לקנות ממנו את הרכב.
  14. השינוי הוא שבמקום מסך מולטימדיה 5 אינץ עברו למסך 7 אינץ ועכשיו יש ווייז שלא היה קודם.
  15. היי, מבצע של הוט היה באוקטובר. היתה הנחה של 6000 שקל מהמחירון אבל עבור דגמי 2017. לאחרונה היה מבצע עד יום שישי האחרון עם אותה ההנחה עבור דגמי 2018. תבדוק, אולי ניתן עדיין לקבל אותה. מבצע של חבר יהיה בחודש מאי, כמו בכל שנה.
  16. כי בעבר נושא מערכות הבטיחות המתקדמות היה פחות קריטי עבורי, היום כן. אני גם רוצה להוסיף לגבי הנירו שזה לא רק מערכות הבטיחות והחסכון בדלק. הנירו רכב די זריז ממה שראיתי, יותר מהספורטאז' 1.6. אני רואה שלך יש את ה-2.0, יש קצת הבדל ביניהם. בכל מקרה אם הספורטאז' היה פחות בזבזני בדלק אולי הייתי לוקח אותו. אני רק מקווה לגבי הנירו שרעשי הכביש הם באמת משהו נסבל לאורך זמן.
  17. אני חושב שהרעשים מתרחשים דווקא במהירויות גבוהות כאשר מנוע הבנזין כן עובד. אבל גם אני חושב שזה לא נוראי במיוחד ואפשר לחיות עם זה. כמה זמן יש לך את הנירו? בסך הכל אתה מרוצה מהרכב?
  18. לדעתי אתה לא כל כך מדייק. היה לי יונדאי טוסון 1.6 ליטר (הג'יפון כמעט הכי פופולרי פה יחד עם קיה ספורטאז'), ואמנם תנוחת הישיבה גבוהה, הרכב טוב, נסיעה נוחה, בידוד רעשים טוב ואהבתי אותו אבל אין לו מערכות בטיחות מתקדמות בכלל, וגם בשדרוג שהיבואן עשה כביכול כאשר הוא מוכר כעת את הרכב עם נפח מנוע שני ליטר באותו מחיר של ה-1.6, עדיין אין מערכות בטיחות. בנוסף לזה הרכב שותה דלק. אז מכרתי אותו והזמנתי את הנירו. יש לו גם בלימה אוטונומית, גם בקרת סטייה מנתיב וגם בקרת שיוט אדפטיבית. לא מכיר הרבה רכבים במחיר הזה שנותנים את זה. והצריכת דלק כאן היא מאוד משמעותית, קטנה בחצי לפחות מאשר בטוסון ודומיו. אז נכון, תנוחת הישיבה יותר נמוכה, אבל עדיין קצת יותר גבוהה מאשר במשפחתית. לדעתי אפשר להתרגל לזה כמו לכל דבר. מעבר לזה היא מרווחת כפי ש-green ציין. בידוד הרעשים לא מצטיין אבל מרגישים את זה בעיקר בנסיעות בינעירוניות, אצלי רוב הנסיעות הן עירוניות. בכל מקרה זה לא היה כל כך נוראי בעיניי, אני גם לא רואה בזה כפרמטר העיקרי בבחירת רכב, יכול להיות שזה עניין אישי. בשורה התחתונה התמורה למחיר הינה גבוהה מאוד. לדעתי רכב זה הרבה עניין כלכלי ורציונלי ולא רק דברים רגשיים של פוזה ומשיכת עיניים.
  19. בקרת השיוט עובדת מ-8 קמ"ש.
  20. אני מבין שאתה מתכוון לגיר הרובוטי dsg7, הוא ממש בעייתי? ההורים שלי הזמינו עכשיו את סיאט איביזה החדשה, הבנתי שיש שם את אותו הגיר. דווקא היו ביקורות טובות לרכב הזה.
  21. "וואג" - הכוונה לפולקסווגן? מאיזו סיבה יש לכם רתיעה מהם?
  22. למה אתה אומר שאין בקרת שיוט אדפטיבית בפקקים? בנסיעת המבחן שעשיתי השתמשנו בה בזמן פקק והיא עבדה מצויין.
  23. דיברתי קודם עם הסוכנות של היבואן והם אמרו שכבר 3 שנים הם לא מתקינים מרימי שמשות באף רכב של קיה בגלל הבטיחות, למקרה של שיכחת ילדים באוטו, חס וחלילה. אמרו לי שניתן להפנות אותי לחברת אדי מערכות שעובדת איתם והם יתקינו לי את המרימי שמשות בתוספת תשלום.
  24. כששמת את המתקן על האוטו הסתדרת עם השדה ראייה מאחורה? בגלל הגודל של זה יחד עם האופניים.
  25. ממה שהבנתי פה, עגלה כן נכנסת. לגבי האופניים, כמו שאמרתי אין לי דרך לבדוק את זה פיזית כי אין לי דרך להביא אותם מהבית לסוכנות. מן הסתם לרכוב עליהם אני לא יכול בכל מקרה אני לא בטוח שזה הדיל ברייקר מבחינתי. אגב, אפרופו אופניים, מישהו יודע אם המתקן נשיאה הזה שאפשר להתקין על האוטו שורט אותו?
×
×
  • תוכן חדש...