Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו 5 GT טורבו,אני עומד להתקין ברכב מנוע מיבוא שהינו קרבורטור 1.4 טורבו ,אני רוצה מרגע ההתקנה לעשות הכל כמו שצריך שלא יהיו לי בעיות בהמשך,הבנתי שאחד הדברים שיכולים להזיק למנוע בכלל ולמנוע מוגדש בפרט הוא כיוון לא נכון של ההצתה,תערובת הדלק וכו'.

השאלות שלי הם:

1.האם כל מכון קרבורטור מוסמך יוכל לכוון לי את ההצתה והתערובת כמו שצריך,או שצריך מכון מומחה לטורבו?

2.המנוע בעל שרשרת טיימינג (מנוע מיושן קאמשפט תחתון),האם ניתן וצריך לכוון גם אותה בגלל המגדש?

3.האם זה מזיק/מועיל להרכיב פלאג בעל ראש כפול למרות שהיצרן לא ממליץ על כך?

תודה מראש למגיבים.

פורסם

1.על מכון קרבורטורים בעל ניסיון יוכל לכוון לך את הקרבורטור וההצתה,לא מסובך.

2.אין צורך לגעת בשרשרת הטיימינג.

3.אתה יכול להשתמש בפלגים רגילים

4.בדוק אם במנוע המיובא יש מאוורר לקרבורטור,באוטו הזה ספציפית זה חשוב ומקל על התנעה חמה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בגלל של 5 טורבו לא היה מצנן ביניים,ובגלל לחץ הגדישה הגבוה,בחנייה לאחר נסיעה,הקרבורטור היה מתלהט,הדלק היה מתאדה והתנעה חמה היתה קשה מאד.המאוורר היה קטן ומורכב ליד הקרבורטור.ברבות מהמכוניות בארץ הוא פורק בשלב כלשהו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן אם אתה מתכוון לאינטרקולר,אז דווקא יש מקורי ברכב,אבל בכל זאת,נתקלתי בשלושה וונטות ברכב בגדלים שונים,אולי היתה אחת קטנה אני לא זוכר כרגע.

פורסם

אין כיוון הצתה ברכב שלך תיבדוק האם הואקום במודול ההצתה תקין כיוון קרבורטור כל מכון קרבורטורים יכול לעשותופלגים תישתמש רק בפלג שהיצרן ממליץ מחר אני יבדוק בקטלוג ויעדכן אותך

בצעירותי היה לי רכב כזה 6 שנים זה אוטו מדהים וכיפי לנהיגה מניסיון דגמי 88 מוצלחים יותר מדגמי 87

תשים לב שהאוטו לא מצלצל במאמץ ולא מיתחמם הרדיאטור המקורי מאד קטן

פורסם

די נראה לי שהוחלפו כבר מספר לא מבוטל של מנועים ברכב מהיום שהוא יצא מהחברה,אז מה שהיה ב87 כבר לא רלוונטי היום,בקשר לרדיאטור המקורי,מזמן כבר החלטתי להחליף אותו,אני לא יודע מה החבר'ה ברנו חשבו לעצמם,הוא נראה קטן.

המליצו לי על רדיאטור של רנו 11 אוטומטית,אמרו לי שזה הכי יתאים,מה דעתכם?

• תוכן חדש...