Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה קוראת תופעה ברכב שלי כאשר באמצע נסיעה נדלקת נורת epc ועוד נורה של משולש אזהרה. הרכב מאבד כוח ונראה שיש כמו הגבלה של הסל"ד והלחיצה במצערת מאוד מוגבלת. כשאני עוצר ומכבה את הרכב ומתניע הנורות ניכבות והרכב חוזר למצב רגיל. במקרה קיצוני באמצע נסיעה נורת ה epc ומשולש האזהרה נדלקות והמצערת פשוט משתתקת ואם לוחצים על הגז אין תגובה עד לעצירה מוחלטת של הרכב! חשוב לציין שהרכב לא ניכבה. וגם במקרה הזה כשאני מכבה את הרכב ומתניע הבעיה נעלמת עד לפעם הבאה.

זה קרה לי בכביש מהיר באמצע נסיעה וזה מפחיד ומסוכן נורא ומזל שהיו שוליים בצידי הכביש.

חשוב לציין ששמתי לב שהתופעות האלה קוראות במיוחד כשהרכב לא הותנע מספר ימים או שאני מגיע לקו האדום העליון במד דלק, ואני לא יודע אם בכל זאת יש קשר בין המקרים.

בבדיקת מחשב במוסך נמצא שיש בעיה בחיישן חמצן ובבוסטר הבלם או משו כזה, חוץ מזה לא נמצאו תקלות.

בבדיקת נסיעה של המכונאי הנורות לא דלקו ככה שהוא טוען שהוא לא רואה בעיה. בנוסף שמתי תוסף דלק וזה לא עזר.

אני בקרוב אשתמש ברכב לנסיעות ארוכות ולא ארצה להיתקל במצב מסוכן של עצירת הרכב באמצע נסיעה.

אשמח לכל עצה מניסיונכם

• ספונסר פורום
פורסם

המכונאי שלך בדק תקלות ביחידת הבקרה של המנוע

עליכם לבדוק תקלות ביחידת הבקרה של ה /ESP/ABS התקלה תופיע שם .

תראה מהי ותצרף כאן ואולי נוכל לעזור .

אם אין לכם אפשרות לסריקה כזאת אתה מוזמן לעבור אלינו לבדיקת סורק ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...