Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים לא יהיה לי זמן ללכת למוסך, ענייני עבודה וכו.

אתמול התחילה לי בעייה מוזרה אני שומע מעין "דפיקות שעון " מוזרות (מרגע שאני מתחיל לנסוע ועד שאני מחכה את הרכב)המושב של הנוסע בין הדשבורד לאיזור הפיוזים

יש לציין שהנעילה האוטומטית פתאום חדלה לעבוד באותו הזמן לא יודע אם יש קשר

ורציתי לדעת אם אני יכול להתנייד בכמה ימים הקרובים עם הרכב או באמת זו בעייה מוכרת ודורשת מוסך בדחיפות

ואשמח לשמוע על בעל מוסך שאפשר להגיע אליו כמובן אמין וזול באיזור ירושלים אם מישהו מכיר.

תודה רבה!

פורסם
בימים הקרובים לא יהיה לי זמן ללכת למוסך, ענייני עבודה וכו.

אתמול התחילה לי בעייה מוזרה אני שומע מעין "דפיקות שעון " מוזרות (מרגע שאני מתחיל לנסוע ועד שאני מחכה את הרכב)המושב של הנוסע בין הדשבורד לאיזור הפיוזים

יש לציין שהנעילה האוטומטית פתאום חדלה לעבוד באותו הזמן לא יודע אם יש קשר

ורציתי לדעת אם אני יכול להתנייד בכמה ימים הקרובים עם הרכב או באמת זו בעייה מוכרת ודורשת מוסך בדחיפות

ואשמח לשמוע על בעל מוסך שאפשר להגיע אליו כמובן אמין וזול באיזור ירושלים אם מישהו מכיר.

תודה רבה!

זה בהחלט קשור קשר הדוק לזה שהנעילה האוטומטית הפסיקה לעבוד ומה שאתה שומע זה כמו תיקתוק של האזעקה שלא ניטרלו.

בעיקרון לא מומלץ לנסוע עם תקלה ברכב, ואתה עלול להתקע בגלל בעיות באימובילייזר או במערכות קשורות.

שנה טובה

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על העזרה

דבר שני ממה זה יכול להגרם?

למי אני אמור לפנות? למקום שמתמחה באזעקות? חשמלאי רכב?

מודה לך

פורסם

ניתקתי את המצבר לעשר דקות חיברתי ונראה שהתיקתוקים נפסקו

אך בכך זאת שלט האזעקה לא מתפקד ואינו סוגר את הרכב\חלונות

לא נראה לי שמדובר על בטרייה כי השלט לא הראה סימני היחלשות בימים האחרונים ובנוסף הנורה עליו עדיין מהבהבת חזק

אשמח לעצות

פורסם

פירקתי את השלט חיזקתי את ההלחמה של האנטנה והכל פועל תודה רבה.

בכל זאת אבקש מוסכניק אמין באיזור ירושלים כי פה קשה למצוא

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות אל אבישי, הבעלים של מוסך עצמון אשר מתמחה ברכבי מאזדה/פורד.

אל תשכח לציין שהגעת מהפורום על מנת שתקבל יחס ושירות מועדף.

• תוכן חדש...