Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב נפל לי הפנל ברחוב גרינשפן בראשלצ בזמן שחיכיתי לאוטובוס ,כשעליתי לאוטובוס הבחנתי שהפנל נפל כנראה ליד התחנה,עצרתי את האוטובוס ורצתי בחזרה לתחנה אולם הפנל נעלם,אני רוצה לציין שהרדיו חוקי ויש ברשותי קבלה נקנה מגריז בראשלצ למי שמכיר,מחר בבוקר אני אפנה לגריז,אבל רציתי לדעת ,מנסיונכם

1.מה העלות של פנל כזה(רדיו זהה חדש עולה היום כ-1000שח-לי הוא עלה 1300 לפני כמה חודשים),

2.האם בגלל שהוא מסדרת פרמייר,כלומר יבוא מקביל אין לו חלקים ואו שרות מסודר,

3.האם פנל מסדרה דומה של היבואן הרשמי 5800 ,5850 יתאים לרדיו שלי,

בתודה מראש לכל העונים אשמח לקבל את תגובתכם

פורסם

פנה ליבואן הרישמי שהוא עוזי רדיו

בקשר למחיר הוא יהיה משהו גבוה כמו 600-700 שקל

בעבר היה לי רדיו דיסק שעולה 1000 שקל הפנאל נדפק התקשרתי שאלתי כמה עולה פנאל אמרו לי 700 שקל אז שאלתי כמה עולה המכשיר עצמו יעני הבית אמרו לי 700 שקל שאלתי כמה עולה הרדיו דיסק אורגינאל חדש 1000 שקל

הפואנטה היא או שתצליח לארגן בזול או שפשוט תחשוב על מכשיר חדש

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
היום בערב נפל לי הפנל ברחוב גרינשפן בראשלצ בזמן שחיכיתי לאוטובוס ,כשעליתי לאוטובוס הבחנתי שהפנל נפל כנראה ליד התחנה,עצרתי את האוטובוס ורצתי בחזרה לתחנה אולם הפנל נעלם,אני רוצה לציין שהרדיו חוקי ויש ברשותי קבלה נקנה מגריז בראשלצ למי שמכיר,מחר בבוקר אני אפנה לגריז,אבל רציתי לדעת ,מנסיונכם

1.מה העלות של פנל כזה(רדיו זהה חדש עולה היום כ-1000שח-לי הוא עלה 1300 לפני כמה חודשים),

2.האם בגלל שהוא מסדרת פרמייר,כלומר יבוא מקביל אין לו חלקים ואו שרות מסודר,

3.האם פנל מסדרה דומה של היבואן הרשמי 5800 ,5850 יתאים לרדיו שלי,

בתודה מראש לכל העונים אשמח לקבל את תגובתכם

נראה לי שיש אפשרות להפעיל את המכשיר עם פאנל אחר, אם אתה גר במרכז, אתה מוזמן אלי ללוד לבדוק האם הפאנל של 5900

מתאים לך.

אם אתה מעוניין, תרים טלפון אל תתבייש:

0547771767

אסף

פורסם

לפותח השרשור הייתי ממליץ על ללכת הפוך על הפוך .

לשאול כמה יעלה לך מכשיר חדש - לאחר מכן כמה יעלה הגוף בלבד ! ורק בסוף לאחר שנאמר המחיר להגיד שהפאנל אבד לך וכמה הוא יעלה

זה קצת יבלבל את אנשי עוזי רדיו - כמובן שהם יוכלו להתחמק בכך שיגידו לך - אנחנו פותחים מכשיר חדשובלה בלה אבל שווה לנסות :)

פורסם

זה שמעלי - מה זה קשור ?

גם לי קרה לא פעם - שאבא שלי היה צריך את הרכב אז הייתי מוציא את הפאנל (9853) כי אני יודע שהוא חארייט ולא מוציא פאנל .

והייתי עולה על אוטובוס כדי לקחת את הרכב .

פורסם

תודה לכל המגיבים,בררתי בחנות הם חושבים שפנל יעלה בסביבות 700שח כמובן שלא אקנה פנל בסכום הזה ראיתי מודעה של פנל dehp770mp מחיר של 350 שח וכנראה מחר אני אגש אליו עם הרכב ואבדוק אם זה מתאים,מה דעתכם ?יש עוד בחור כאן באתר שהשאיר לי טלפון ואני אבדוק למרות שהרדיו לא מאותה סידרה,

לבחור מתגובה 5 היית מאמין שאני נוסע באוטובוס אם אגיד לך שייש לי עכשיו שתי מכוניות ,פשוט רכשתי רכב ועדיין לא מכרתי את הרכב שלי, רכב אחד החדש ,היה בטיפול ביו אם אי בראשלצ,את הרכב הכנסתי יום קודם בשעות אחה"צ כלומר הרכב היה במוסך 24 שעות ,הגעתי עם רכבי הישן למוסך ממש לפני שעת הסגירה,ישר ממקום עבודתי, החנתי את רכבי הישן בחניה מול קניון הזהב ובגלל שהוא נשאר שם ללא השגחה, לקחתי את הפנל בדרך כלל הוא נשאר ברכב ןחזרתי הבייתה עם הרכב החדש,בערב נסעתי עם אוטובוס לקניון הזהב, בכדי להחזיר את הרכב הישן,לא רציתי לבקש טובה ולהטריד חברים או בני משפחה,עכשיו כשאתה מאמין לי שנסעתי באוטובוס עם הפנל ,אולי תמצא לי קונה לרכב הישן שלי טויוטה ראב4 שנת 97 יד 2 מחירון משוקלל 55600 עם וו גרירה מיגון גחון אני מוכן למכור ב-54000 שח מכיוון שרכשתי רכב,כמו שאתה יודע כבר

• תוכן חדש...