Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בכול גוגל, יש את המחיר שלו אבל אין מידע על הרדיו דיסק, חיפשתי באתר של Blaupunkt ואין כלום, WTF?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הוא מנגן MP3? זה מה שהכי חשוב לי.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם
הוא מנגן MP3? זה מה שהכי חשוב לי.

בשנת 98' לא היו בכלל רדיו דיסקים שניגנו בפורמט MP3 .. זה עדיין לא פותח ..

ה MP3 נכנס לעניינים רק בשנות האלפיים .. 2001-2002 ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה ...

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

עוד יותר פשוט:על הפאנל רשום MP3? אם לא רשום חבל לך לבזבז אנרגיה בבדיקה עם דיסק כי הוא לא יקרא נדה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אז כמו שהבנתי אפשר לזרוק את הרדיו דיסק לפח?

פורסם

למה לפח ?

ה - HU הנ"ל ( במידה והוא תקין ) , יכול לשמש מי שאינו צריך MP3 ברכב , ויכול להסתפק במכשיר בסיסי .

לא מעוניין בו ? פרסם הודעת מסירה , אני בטוח שמישהו ישמח לקבלו .

או שתמכור ( למרות שבמחיר מצחיק ניתן להשיג כיום מכשיר MP3 ) .

פורסם

תמכור,150 שח ככל הניראה המקסימום שתוציא עבורו.

[זה עדין כסף8) ]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...