Jump to content

whom

  • הודעות

    41
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי whom

  1. הניסיון שלי הוא עם הסוויפט 2008, ומאז התחלפה הצורה לפחות פעם אחת אז אני לא יודע אם הגדילו את הבגאז, אבל בזמנו היה בלתי אפשרי להכניס עגלה של תינוק (שלד + אמבטיה) לתא המטען. טיולון, לדעתי ניתן כתלות בסוג הספציפי של העגלה ובקיפול שלה. אגב,לא ציינת אבל אני מניח שאתה מחפש דווקא גיר אוטומטי?
  2. לגבי הריח, שימי לב שרכב בן 4 לא בהכרח יהיה בלי ריח. קניתי עכשיו פיאט פונטו איבו מיולי 2011 והוא מריח לי כמו אוטו חדש (לי זה לא מפריע). אולי יש קשר לזה שהוא נסע מעט? לא יודע.
  3. אגב, למקרה שזה יעזור למישהו בעתיד או למקרה שתהיינה לכם תובנות חשובות בנושא, זו הבדיקה של הרכב ממכון אדיר ביהוד:
  4. מישהו יודע להגיד לי מה מקור החיישני רוורס, האם זה קשור לרכב במקור או תוספת מאוחרת? איכות ההתקנה נראית טובה. הנה תמונה:
  5. ואין גג פנורמי או בקרת אקלים. יש חיישני רוורס שאני לא בטוח אם הם באים עם הרכב מהיצרן, התקנה מקומית או תוספת של הבעלים יד ראשונה.
  6. זה אקטיב, הדיינמיק יקרה יותר. כתוב ברישיון רכב. זה
  7. מה שצילמתי בפלאפון (נראה אם תזהו עריכה קלה שעשיתי)
  8. וואו אני פשוט לא מכיר את הנהלים. יש לי רק שתי תמונות חיצוניות ואני לא ליד האוטו כרגע מה נהוג לצלם?
  9. בהחלט אעשה זאת. אני מקווה שיצא לי לטפל אצל שמשון. למקרה שלא, האם מוסך פיאט בחיפה מומלץ? לקח לי הרבה זמן לקבל פוליסת ביטוח אבל בסוף יצאתי לדרך והנסיעה (+ הפקקים) מתל אביב לחיפה היתה תענוג.
  10. הצמיגים של צ'מפירו עם תאריך 0914 זהו חברים זה נגמר. אני גרוע ממש במיקוח אז הורדתי אותו רק ל38750. אבל הייתי לי הרגשה טובה בקשר לרכב מהתחלה. תודה לכולם על הייעוץ.
  11. כן, הם ממש מסיימים. הוא ציין שאי אפשר לדעת מה יהיה עם הגיר בעתיד אבל כרגע הכל בסדר. הנוזל קירור ורוד (קראתי שזה מה שאמור להיות) זה בדקתי גם בעצמי מיד בהתחלה
  12. תודה על כל העצות. עכשיו נראה אם יהיה משהו מיוחד בבדיקה של המכון.
  13. אני מתכוון אם זה משליך משהו על האמינות של הרכב או על הטיפולים שהוא עבר או שזה משהו שפשוט קורה לפעמים?
  14. צריך ליחס הרבה משמעות לנזילה הזאת בטיימינג?
  15. כן זה עבד לי כשנהגתי.
  16. רוב תודות על העצות. מגבים ופנסים בדקתי,וגם גלגל ספייר. הכל במצב מעולה. הצמיגים 4 חדשים מיום שישי,האוטו עבר טסט ואמרו לבעל הרכב להחליף. איך בודקים טעינת מצבר? זה המצבר המקורי של היצרן למיטב הבנתי (מ2011)
  17. תשמע, תכלס יש לא מעט ביד 2 עם מחיר יותר נמוך, אבל עם קילומטראז' כפול. לא רוצה לשאול שאלות קיטבג שיראו לדעתי המחיר נמוך. אבל נראה מהשיחה איתו שהוא מודע לזה שהסחירות של הרכב הזה בארץ לא בשמיים. למה להתמקח? עם כל 1000 שקל שאני אחסוך יש לי הרבה מה לעשות. וזה מלבד הטיפול יישור קו שהרכב הזה צריך בגלל הטיימינג.
  18. הייתי אצל מוסך שמשון. לקח את הרכב לנסיעה ובדק אותו. עקרונית הרכב עבר רק טיפול ב30000 עד היום (53700 ק"מ) הוא אמר ששמו מסנן שמן דרעק סיני, ומצא איזו נזילה ליד הטיימינג שתיקון שלה + תיקון טיימינג מוערך על ידו ב1400 שקל. חוץ מזה הרכב במצב ממש טוב פנימית וחיצונית. הבן אדם לא סוחר. מה דעתכם? לכמה לדעתכם אפשר לרדת אם לפני מיקוח המחיר 39500? כרגע אנחנו בתור במכון בדיקה...
  19. אוקיי טעות שלי זה 540 כל חודש. יוצא 31200, לא הבדל גדול
  20. בדיוק היום גיסתי לקחה רכב כזה בליסינג. אם אני זוכר נכון היא אמרה לי שזה 15000 מקדמה ו500 כפול 30 חודשים. יוצא 30000 שקל.
  21. תודה, דיברתי עם מוסך שמשון והם עושים בדיקה ללא עלות מסתבר. אבל לא נותנים שום דבר בכתב. יש למישהו המלצה על מכון אמין ביהוד כדי לא לטרטר יותר מדי את המוכר?
  22. התקשרתי לשני המוסכים המושגים של פיאט בתל אביב והם אמרו לי שהם לא עושים בדיקות לפני קניה. אחד מהם גם אמרו לי שאי אפשר להוציא היסטורית טיפולים אם לא טופל אצלם, אפילו אם טופל במורשים. הגיוני? אני לא בטוח כבר מה לעשות
  23. תודה, עזר לי גם היום
  24. תודה על כל העצות. אני שואל שוב כי אי לא סגור על מה עדיף, בהנחה שהמוכר נותן לי הסטוריית טיפולים מלאה, מכון בדיקה, מוסך מורשה או שניהם? אני לא אדם טכני בכלל אז בדיקה עצמאית שלי לא שווה הרבה, יש לציין.
×
×
  • תוכן חדש...