Jump to content

alexeydi

  • הודעות

    79
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי alexeydi

  1. היי, האם מישהו התנסה בקניית רכב מכונס נכסים ? האם יש המלצות/ ביקורות ? לצורך העניין האתר cars.bidspirit.com מפרסמים עורכי דין רכבים כנוסים . או האתר konesonline שעליו דווקא שמעתי ביקורת לא הכי טובה..
  2. אולי, אשמח אם תסביר לי יותר בפירוט ...
  3. שלום לכם , מדובר על מנוע 1800 ,160 כוח שנת 2011 אוטומט, זה התמונה של פנל הבקרה ברכב, https://vwforum.ro/uploads/monthly_2016_09/1p.jpg.31365b8fe8d424a468c27c1e3514918b.jpg במידה והצינורות נכנסים חמים לתוך הקיר אש, יכול להיות שהבעיה בבורר ? איך נוכל לאבחן את התקלה בו ו\או האם אצטרך לפנות למוסך ?
  4. שלום לכולם, מדובר על סיאט לאון 2011 אוט׳ , לאחרונה חווה בעיה בחימום של המזגן ברכב , אין בעיה עם הקירור- עובד כמו מקפיא , הבעיה רק עם החימום , כשעשיתי טיפול למנוע(מנוע) ניסו לעשות ניקוי לצינורות של המזגן עם לחץ אוויר חזק, אבל נראה שלא עזר כך שלא מדובר בסתימה , אולי בעת המעבר לחימום לא נתפס המתג שאמור להעביר את המזגן למצב חום, מישהו נתקל בזה או מכיר את הנושא? מקום טוב לבדיקה בעת הצורך באזור הקריות ?
  5. עזרה חברים ?
  6. שלום , אני הזמנתי כבל של VAG Kּ CAN על מנת להתחבר למחשב רכב https://www.ebay.com/itm/VAG-K-CAN-Commander-1-4-Diagnostico-Servicio-Cable-For-Audi-VW-Seat-Leon-Golf-5/263030108003?hash=item3d3dd0ef63:g:CgUAAOSw~rpZO6M- האם זהו כבל מתאים? מדובר על סיאט לאון , 2011 אני מעוניין להתחבר לראות נתונים ולשנות כמה פונקיציות גדול coming and leaving home , האם צריך תוכנות מיוחדות חוץ ממה שמגיע עם הכבל ?
  7. היי , מדובר על סיאט לאון 2011 dsg מעוניין לדעת איזה אופציות אנחנו יכולים לעשות בעצמנו ברכב לדוגמא : נעילת דלתות הרכב אוטומטית במהלך תחילת נסיעה קניתי את הרכב והן לא היו ננעלות עד שיום אחד זה התהפך. בעת פתיחת הרכב עם השלט שידלקו האורות , הבנתי שיש פונקציה coming home alive רק לא הבנתי איך להפעיל
  8. היי , מדובר על סיאט לאון 2011 dsg מעוניין לדעת איזה אופציות אנחנו יכולים לעשות בעצמנו ברכב לדוגמא : נעילת דלתות הרכב אוטומטית במהלך תחילת נסיעה קניתי את הרכב והן לא היו ננעלות עד שיום אחד זה התהפך. בעת פתיחת הרכב עם השלט שידלקו האורות , הבנתי שיש פונקציה coming home alive רק לא הבנתי איך להפעיל
  9. היי ערב טוב , מנורה שמאל ברכב לא נדלקת נראה כאילו חשמל חא מועבר לבית מנורה, ניסיתי להחליך מנורה ולנסות לחבק לשקע האדום שחור מודד זאם ונראה שאין זרם . ממה זה יכול לנבוע? יש פיוז שקשור בזה?
  10. אז ככה להבנה כללית, אני הזמנתי נטו פילטר אוויר פתוח ? ובעצם יש בעיה של זרימת אוויר או חוסר אוויר ? הפילטר אוור הוא למנוע מודגש?
  11. היי הזמנתי פילטר אוויר פתוח וכשאני מחליף אותו inbox ןכשאני מחליף אותו ומניע את הרכב הרכב כאילו נחנק ונכבה. אם אני נותן טיפה גז הוא מתנהג רגיל עם רעידות. מדובר בסובארו b3 2008 כאילו הטורים משפיעים על הפעיחות של הרכב? מישהו רעיונות ? הזמנתי כזה http://www.ebay.com/itm/232106143402?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
  12. זה התחיל בהדרגה הבנתי בבדיקה שזה בגלל השמן שהיה חסר או נזל אז כאילו הייתה נסיעה ברכב בלי שמן
  13. שלום לכולם, לאחרונה אובחנה אצלי תקלהה ברכב בחלק מהמוסכים אמרו שאני חייב להחליף מנוע כי הלך לי הקראנק ? שואל את עצמי אם זה הגיוני הרכב לאחר 180 אלף קילומטר הוא התחיל לעשות רעש של טק טק בעט טורים דל 3 ומעלה ורק בהנעת הרכב. השאלה היא האם רק את המנוע הרגיל והמקורי של הרכב אני יכול לשים או שיש לי אופציה לשים מנוע אחר שאכ מאושר בארץ להחלפה לרכס זה או לשיפוץ או תיקון הקראק או התקלה אם ידוע לכם מה זה? הרכב סובארו b3 2008 מנוע 1.5 עבר 180 אלף
  14. אלהן , רוצה לדעת מה אפשר לשפר\לשנות סובארו B3 האצבק 2008 הוספת כמה סוסים.. ציפ מסויים ,? מנוע 1.6 אוטמוספרי , לא מוגדש מהיצרן אולי ?
  15. אהלן, הנוזל קירור (צבע כחול)(?) , עומד אצלי ברכב על קו ה LOW , אני צריך להוסיף ידנית נכון? יש נוזל מסויים שצריך לקנות משהו שאתם ממליצים ? סובארו B3 2008
  16. אזור חיפה, וכן אני אפרק, לצלם את הדיסק? בעת בלימה , למען האמת לא שמתי לב אני אבדוק.
  17. אהלן, מהיום בבוקר במהלך הנסיעה נשמע מהגלגל הקדמי הימני, מין חיכוך של 2 ברזלים , רפידות ללא בלימה, נסיעה רגילה. ממה יכולה לנבוע הבעיה? סובארו B3 2008
  18. לפי התמונה הזאת http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=417582&d=1426949718 אם אני שם גאנט 225.45.17 האם אני צריך לאשר אותו במשרד הרישוי או שזה משהו שמאושר רק עד הגודל הזה?
  19. לאזן גלגלים מבחינת לחץ אוויר ? צלחתות מעוותות אפשר לבדוק רק במכון נכון ?
  20. אהלן, סובארו B3 אמרו לי בבדיקה שלפני קניה שהכל תקין. 2008 האצ'בק אך כאשר בולמים בצורה הדרגתית ממהירות גבוהה 120 + - מרגישים מין רעידות ברכב האם זה נובע מרפידות שחוקות? בנוסף לכך במיהרות גבוהה מתחילים להרגיש מין תזוזת רעידת רכב ממה זה יכול לנבוע איך אפשר לבדוק?
  21. אהלן , רציתי לדעת איזה כבל צריך על מנת להתחבר לדיאגנוזה \ ניהול המנוע של רכב סובארו B3 ? אם אפשר שם לכבל + תוכנה שנדרשת.
  22. היי סובארו B3 האצ'בק 2008 , איזה \ברגים \ מידות גאנטים אפשר לשים?\ צמיגים ?
  23. אהלן, אני מהקריות, קניתי לאחרונה סובארו B3 שנת 2008 האצ'בק שחורה. רוצה לדעת מספר דברים כמו : חיבור למערכת מחשב של הרכב ניתן להתחבר באיזה כבל ?\תוכנה ? הוספת חיבור AUX לרכב , יש לי מסך מולטימדיה של PANASONIC CQ-VD5505W אפשר דרך חיבור AV שיש לי במערכת נכון ? החלפת ג'אנטים יש הגבלה מסויימת? של גודל שמותר לטסט ? השחרת חלונות אחוריים וחלון אחורי מוגבל עד אחוז מסויים? מקומות מסויימים שאתם ממליצים ? תודה.
  24. אני מאזור הקריות. אני אנסה לנקות את היחידת הכפתורים ולנקות אותה. בנוסף לכך אבדוק אם מוזרם זרם למנוע ואעדכן אותכם תודה.
  25. ניסיתי להוריד אותו ידנית בלי הכיסוי של הכפתור אך ללא הצלחה, בנוסף לכך ניסיתי ללחוץ על החלון עצמו עם "כוח" ידני ולהוריד אותו למטה וגם לא הצלחתי.. איזה עוד אפשרויות יש ?
×
×
  • תוכן חדש...