Jump to content

asafar7

  • הודעות

    21
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי asafar7

  1. asafar7

    הונדה אקורד

    בשום רכב שהייתי קונה לא הייתי חוסך-רכב זה לא תוכנית חיסכון אלא בדיוק להיפך לא משנה באיזה מחיר הוא נקנה. ואם היית מסתכל על התגובה עם הסיבות בגינן רכשתי היית מבין שכל ההצעות לכאורה שנתת הם שורצות בציי הרכב והן לא היו בכלל ברשימה -לא הייתי קונה פורד ומאזדה(ציי ליסינג)/יונדאי(פלסטיקה זולה)/שברולט קרוז (שמירת ערך ואמינות)/מיצובישי(אולי אבל העדפתי הונדה-"אולי יש לי משהו צרוב ושמו-הונדה").
  2. asafar7

    הונדה אקורד

    אז ככה לא הייתי חייב לענות אבל מייק(התגובה עיצבנה אותי)- עיוורון טוטאלי-על סמך מה אתה כותב את השטויות האלה.קודם כל אני צריך להכניס עגלת תאומים אז בשל עובדה זו תוריד את הגולף והטויוטה הייבריד (תא מטען קטן מדי),ואז לפי דברייך נשארנו עם הג'טה(לא קונה רכב שהוא לא מאובזר כשהמחיר לא מצדיק ,145 אתה תשלם עבור הדגם האמצעי שהוא כמעט ערום). מה גם שאני אומנם יוכל לקנות ב-13 אלף פחות את המנוע 1.2 אבל אין לי כוח להיות כל שני וחמישי במוסך(טורבו וגיר)-לא רוצה לקחת את הסיכון. לגבי doras - התחלת בתגובה לא ראויה לעומת זאת לגבי הסוף -תודה. slow sprinter -לא הייתה לי בעיה להחזיק משפחתית גדולה ולא לקנות אותה העניין הוא-הצורך כמו שאמרת למרות שההבדלים בקנייה בסופו של דבר לא היו תהומים.אני לא צריך פוזה ולטעמי גם שהכסף איננו שיקול עדיין צריך להסתכל על הצורך(לא כל מי שיש לו צריך לרוץ ולרכוש פרארי כי גם במקרה הזה צריך לחשוב על תקופות פחות טובות). רועי- דבר אחרון - תודה על ההגנה(למרות שלא הייתי צריך אותה ,אבל טוב לדעת שיש גם מישהו שלא חייב להעביר ביקורת על כל דבר).
  3. asafar7

    הונדה אקורד

    התייעצתי בגלל שבהתחלה חשבתי ללכת על האקורד, אבל מכיוון שזה אוטו שבעיקר אשתי תסע עליו אז חשבתי לעצמי ש: א. היא לא נראה לי תסתדר עם המימדים שלו(האקורד "מפלצתית מדי"). ב.רוברט-לידיעתך ההונדה האצ'בק החדשה אוטו מדהים וזה לא אני שמחלק את התשבוחות אלא כנס לאתר cartube ותשפוט בעצמך על פי המבחן האחרון שהם עשו ב-8 ביולי ואז תדבר. ג.בחירתי היא זו מכיוון שתא המטען גדול יחסית/אמינות של הונדה זה שם דבר(מקום 1 בעולם אחריהם טויוטה וחר כך לקסוס)\הרכב כשלעצמו יפה ומושקע גם חיצונית וגם איבזור פנימי מצויין. נכון הוא יקר אבל בשל עובדה זו הוא לא שורץ בציי הרכב. ד. אוטו חזק 142 כ"ס מנוע 1.8 למשפחתית בגודל הזה זה מצויין לפי דעתי. ה.מכל הסיבות הנ"ל ועוד מה גם שהגיע הדגם המשופר-עם סאן רוף/מושבי עור עם חימום/מערכת שמע משופרת/חלונות כהים מאחור-טוב ל2 ילדודס קטנים בעזרת השם/התנעה ללא מפתח וכו'. ו. בהתחלה ממבט ראשון שהגעתי לאולם תצוגה ננעלתי על האקורד אבל שחזרתי בפעם השנייה הסתכלתי על הסיוויק(עד אז הייתי בטוח שהסיוויק הקודמת יותר יפה)אבל טעיתי בגדול בכך שלא נתתי לה הזדמנות נוספת בכל מקרה זה היסטוריה,אז תודה לכולם ועצם העובדה שהתגובות על האקורד לא היו טובות מי יודע מה זה כשלעצמו האיר את עיניי וגרם לי לחפש אלטרנטיבה חסכונית יותר.
  4. asafar7

    הונדה אקורד

    היום בשעה טובה נסגרה סאגת החיפוש אחר רכב משפחתי חדש,אז תודה לכל המגיבים החלטתי ללכת על הונדה סיויק חדשה(דגם אקזקיוטיב). אז בהצלחה לכולם ואל תהיו פראיירים(למרות שבואו נודה על האמת כולנו כאלה- כנראה שאין ממש ברירה).
  5. asafar7

    הונדה אקורד

    קודם כל לפי דעתי עשית בחוכמה שלא הלכת עם כל העדר ורכשת אחת . היום במצב הנוכחי מי שיכול לדחות את הרכישה לפי דעתי ירוויח בסופו של דבר,מכיוון שאני אינני באותו המצב כמוך ואני חייב להחליף(התרחבות קרובה במשפחה)אני בהתלבטות קשה מצד אחד אני רוצה לקנות רכב מפנק (יש לזה משמעות במחיר כמובן) ומצד שני אני חושב שאולי כדאי "להסתפק" בהונדה סיוויק במצב הנוכחי של השוק(כמובן שמהשאלות וההתלבטויות בפורום נדמה לי שהרבה אנשים נמצאים במצב דומה).מה שקורה הוא שאני מפחד מירידה מטאורית של כל השוק הזה ומזה נובעת כנראה ההתלבטות(דבר אחד בטוח-הרכב הבא יהיה יפני כמו הנוכחי ולא אני לא אתפשר על המחיר הסופי).
  6. asafar7

    הונדה אקורד

    רועי ממש הוצאת לי את המילים מהפה התחושה הפנימית היא עדיפה לדעתי מהפאסאט ומעוד הרבה מתחרות. אמנון הבנתי שרכשת לאחרונה את המאזדה cx5 אז קודם כל מזל טוב! גם אני חשבתי לקנות ולכן הלכתי לאולם תצוגה אני חייב להגיד שכן התרשמתי ממנו לטובה אבל במבט שני היא נראיתה לי כמו מאזדה 3 מוגבהת והמרחב הפנימי נחמד אבל לפי דעתי לא משהו(מבלי חס וחלילה לקלקל לך). כשתשב על ההונדה אז נראה לי שתדבר אחרת לא יודע יש משהו בה(מפנק אני מוכרח לציין) שלא הרגשתי באף אחת אחרת אבל זו רק התחושה וההתרשמות שלי.
  7. asafar7

    הונדה אקורד

    דבר ראשון אני לא יודע איך הגעת למחיר של 177 כי אני יודע על 189 ולזה תוסיף עוד כרגיל בפולקסוואגן 4 על צבע ועוד כל מיני קישקושים ותגיע ל194 כמו כלום.דבר שני אתה משוחד ולא אובייקטיבי (בעלים של פאסאט 2011)ודבר שלישי אם הרכב היה כל כך טוב כמו שאתה מציין הייתי קונה אותו לדוגמא באחת הסוכנויות עם 0 קילומטר'ז ב170 ככה שאתה לא יכול לבוא ולהגיד שההונדה לא שוות ערך לפאסאט. יכול מאוד להיות שהמחיר שלה גבוה אבל שמירת ערך לפאסאט? על מה אתה מדבר אם היו מוכרים כלכך הרבה רכבים לא היו מוסרים את הרכב הזה לסוכנויות עם ה0 ק"מ.ודבר אחרון עוד לא קניתי אז אם המחיר הסופי לא ימצא חן בעיניי זה גם ייפסל.
  8. asafar7

    הונדה אקורד

    לכל המגיבים -לאחר שהייתי באולם תצוגה וישבתי הרגשתי שהרכב גם מבחינה חיצונית וגם מבחינה פנימית חבל על הזמן. בקשר לתמחור שלה הוא באמת גבוה (179,000 לאחר הנחה שיצאה לאחרונה)גם לאחר ההנחה ,אך האיכות שנודפת ממנה לפי דעתי שווה כל שקל. לגבי התגובה של מייק על הפורד-מסכים עם כל מילה וזו הסיבה שאני שולל אותה כנ"ל לגבי הוולוו.שלא נדבר על הפאסאט שחושבים שהם מוכרים מכרה זהב(בכל מקרה הפסד שלהם את הכסף שלי בכל מקרה הם לא יראו יותר , יותר מדי אף למעלה מילא עם היה על מה). לגבי הסקודה הייתי באולם תצוגה לולא התלהבתי במיוחד שמתי לב שהרבה קונים את הרכבים הללו(סופרב), ואפילו לאח שלי יש את הסקודה אוקטביה מהעבודה והוא מאוד מרוצה אבל מה אני יגיד לכם הסיבה שלא בא בחשבון היא: א.שמעתי יותר מדי על בעיות בגיר ועל חלקים מאוד יקרים(דרך אגב אישתי עבדה פעם בשירות לקוחות של פולקסוואגן והיא בוא נגיד" לא ממליצה"זה יהיה נוסח עדין לתגובה שלה אבל אני לא שללתי בעקבות הסיפור הזה אלא כמו שכתבתי מקודם בגלל יותר מדי סיפורים על כל מיני תקלות למיניהם. יכול מאוד להיות שאני טועה אבל ירדתי מזה. ב.יכול מאוד להיות שאני טועה והסקודה היא good value for the money אבל לדעתי המותג לא חזק(אולי בקרב המוניות)ולא ממצב את הרכבים שלו בשונה מפולקסוואגן להבדיל לדוגמא מיונדאי שנותנת לקיה מרחב פעולה והתוצאות בהתאם.
  9. אחרי לא מעט התלבטויות בחיפושים אחר רכב משפחתי בין1001 דגמים(התחילבג'טה /פאסאט/ולוו/מאזדה cx5/ספורטא'ז),הכיוון הוא הונדה אקורד.א) אלו תוספות ניתן לקבל או כדאי לדרוש?(לדגם הלקשרי) ב)אם מישהו יכול לפרט את ההבדלים העיקריים בין דגם הלקשרי לבין הפרימיום?תודה ג)חוות דעת על האוטו(בעקר למי שיש אחת כזו).
  10. תודה רבה לכולם אלך לסוכנויות ואקבל החלטה סוף כל סוף.
  11. יש לי יאריס שנת 2004 מחיר נכון להיום אני חושב סביב ה 40 אלף אוטו מצויין וחסכוני מאוד. אני מאד מרוצה כל התקופה הזאת רק טיפולים סטנדרטיים בלי שום עניינים. תבדוק,בכל מקרה בהצלחה.
  12. אני שוקל זאת מכיוון שאין נכון להיום משפחתית שראוי להוציא עליה סכום נכבד.פסלתי המון דגמים של משפחתיות כדוגמת הג'טה -ייצור במקסיקו וגם מחיר לא מוצדק,הלכתי ליונדאי ולא התרשמתי לטובה למעט האלנטרה שצריך להמתין 3 חודשים,אפילו האוריס פסלתי-מיוצרת בטורקיה. 2המשפחתיות שנכון להיום נותנות יחסית תמורה לכסף לדעתי הן:סקודה אוקטביה/סופרב או טויוטה אוונסיס אז אוקטביה כרגע הורדתי בגלל הגיר שאומרים שהוא בעייתי ונשארתי עם הטויוטה.את האלפא גו'לייטה מאז ומתמיד אהבתי רק אני לא יודע אם הוא מתאים כאותו משפחתי לשניים קטנטנים והאם אני לא עושה טעות שאני לוקח אותו בחשבון? לגבי הג'יפון לא יודע יכול להיות שהתפזרתי יותר מדי אבל אין יותר מדי אלטרנטיבות שאני רואה שיכולות לענות על : א.שיהיה אוטו שמתאים לצרכים שלנו בתור משפחה(תא מטען/חיסכון בדלק/מרווח פנימי). ב.שיהיה אוטו עם אבזור פנימי עשיר ועם תמורה לכסף. ג.שיהיה אוטו אמין(חברה אמינה)ולא חמדנית. עד עכשיו לא ראיתי בשום חברה רכב שעונה על התנאים הללו: פוסל סיטרואן ופיזו/פולקסוואגן(הפאסאט יקרה מדי)/אאודיA4(יקרה)/במוו(כנ"ל)/יונדאי+קיה מצועצע ומוחצן (במיוחד הספורטא'ז)/מזדה6+פורד מונדיאו(בעיית סחירות עוד שנתיים מהיום). בקיצור או שאני בעייתי או שהיבואנים מביאים את הדגמים הכי בלאי ואם כבר מביאים דגמים אטרקטיביים מצמידים להם תג מחיר בשמיים.
  13. בחודשיים האחרונים אני לא מסוגל להחליט איזה רכב עדיף . צריכת הדלק חשובה לי אבל יותר חשוב שיהיה רכב משפחתי שנוכל להכניס לתוכו 2 צוציקים קטנים(בעזרת השם-לא נולדו עדיין)ויהיה שימושי גם בעתיד(טווח 3-4 שנים).אז ככה ההתלבטות היא בין המאזדהcx5 לבין טויוטה אוונסיס כרגע(חשבתי ללכת על הג'טה אבל ירד מהפרק),הזמן אוזל וצריך להחליט(טווח של חודש לידה)חשבתי גם על האלפא גו'לייטה אבל אני לא יודע-א.אם המחיר שלה מצדיק קנייה 178000 (חייב להיות אוטומט). ב.אם הבגא'ז שלה מספיק רחב לתאומים. התקציב שלי הוא עד 178000 ,חשיבות גם שיהיה מרווח במושבים האחורייםבעיקר בגלל2 הבוסטרים וכמובןשיהיה מקום לאשה לשבת ביניהם במידת הצורך- מה דעתכם?
  14. קודם כל תודה על התגובות אני חושב שאני אלך לסוכנות ויבדוק את הג'טה במידה ולא מתאים לא נותר אלא לקנות את הפורד. לגבי התגובה האחרונה יש משהו בדברייך אבל לפי דעתי יש עדיין הבדל גדול לטעמי בין הפורד לבין המאזדה , מה גם שהם לא עושים הנחות כמעט לכן אני חושב שהמחירים לא יירדו בצורה דראסטית כל כך אבל מי יודע אולי דווקא כן.
  15. האמת אני מתלבט עכשיו בין הפולקסוואגן ג'טה לבין הסקודה סופרב . מה אתם חושבים מה עדיף?
  16. עדיין לא קנינו את הבוסטרים והעגלה מכיוון שיש עוד קצת זמן אז לא רלוונטי ללכת איתם לסוכנויות, אבל תודה בכל אופן
  17. העניין הוא שהגולף נראית לי קטנה מידי בגלל שאני אצטרך בעז"ה לשים 2 בוסטרים במושב האחורי ונצטרך עגלה לתאומים מאחור אז בגלל זה היא ירדה מהפרק. השאלה איזה רכב יתאים כי מצד אחד אני רוצה רכב משפחתי שיענה על הצרכים הללו אבל לא יהיה עם עיצוב משעמם כדוגמת הפלואנס והטויוטה פריוס? דרך אגב התעניינתי לפני חודשיים בטויוטה אוריס אבל אחרי שראיתי שמרכיבים אותה בטורקיה ירדתי ממנה, השאלה אם אתם חושבים שהיא מתאימה ואם כן אז אם אתם יודעים אם יש בארץ אוריס היברידית ואיפה מייצרים אותה?
  18. קודם כל תודה על התגובה אבל הטויוטה לא מעניינת אותנו אנחנו בהתלבטות בין הפורד פוקס 2.0 האצ'בק לבין הג'טה בדגם היותר בכיר עם ה 160 כ"ס העניין הוא שיש תוספת מחיר לא קטנה השאלה האם היא שווה את התוספת הזו או לא?
  19. צהריים טובים לכולם! אני מתלבט איזה רכב משפחתי עדיף יותר הג'טה או הפורד פוקוס מנוע 2.0? הצרכים שלנו הם מושבים מרווחים מאחור (כולל 2 מושבי בטיחות לילדים+מקום למבוגר),תא מטען גדול,צריכת דלק חסכונית ותחזוקה שוטפת במחירים סבירים(טיפולים/חלפים וכו') אשמח לעזרה מניסיונכם.
×
×
  • תוכן חדש...