Jump to content

pugsss

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של pugsss

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. עדיין רלוונטי.
  2. יכול להיות שכבל גז תפוס איפשהו או או יש משהו מפריע , עדיף לבדוק לפני שמתחילים לשמן ודברים כדומה.
  3. מקרה דומה היה לי ב306, מקרה כזה, כל השסתומים התעקמו, במיקרה הטוב זה ראש מנוע קומפלט, אחרי שלא תפתח ראש לא תדע מה הנזק. שיהיה בהצלחה.
  4. תמונה להנאתכם. שוב רק לרציניים, מחירון לא רלוונטי ברכבים מסוג זה.
  5. מה מצב חום המנוע, יש לך טרמוסטט?, אם הרכב ללא טרמוסטט, הרכב קר, מתאמץ יותר ואוכל הרבה יותר, מה הטמפ בנסיעה בינערונית?
  6. למכירה פיגו 306 ספורט(2 דלתות) שנת 96 מנוע 1600, די אמין אצל הצרפתים. יד 6 173000קמ, הבעלים הקודמים החליפו מנוע לפני שנה בערך. הרכב אחרי צבע ופחחות כללי, פרונט הוחלף לחדש יותר, פנסים אחורה של דור שני(98) יש ברכב ריפודי עור שחור לבן, וחלונות אחוריים מושחרים(ניתן להסיר-מדבקה) גאנטים 14 מקוריים של הדגם 1.8, במצב טוב. יש רדיו דיסק רגיל פיוניר ו2 רמקולים ביצה נעילה מרכזית מכנית נשמע ונראה בסדר גמור, ניבדק אצל מכונאי. הרכב ניקנה לפני ימים ספורים לחברה שלי כהפתעה(או גם בשבילי), אולם היא לא מעוניינת בו(עוד הפתעה), לכן הוא מוצע למכירה פה במחיר שאני קניתי ללא שום ספק. 10.000שח. מאחר ואני חדש פה אני עדיין לא יודע להעלות תמונה, לכן היא תעלה בהמשך. הטלפון שלי הוא 0522484431.
×
×
  • תוכן חדש...