Jump to content

jacky

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי jacky

  1. למכירה וולבו 240 שנת 84 (עוד שנה אספנות) הדגם המפואר - GLE - חלונות חשמל, נעילה מרכזית, הגה כוח, גלגלי מגנזיום מקוריים. אצלי כשמונה שנים, מתחוזקת היטב (הרבה כסף הושקע באוטו) ובמצב מכני טוב - המנוע והגיר עברו שיפוץ, מדחס מזגן חדש, מצבר חדש. פחחות וצבע נעשו לפני 5 שנים אבל רצוי לעשות שוב (לא חובה) היות ויש כמה נקודות חלודה. לרכב יש טסט עד תחילת פברואר. תמכר במחיר מצחיק לאדם שאוהב את הרכבים האלה וידאג לה. לפרטים נוספים 052-9173869 (תמונה נמצאת ביד 2) נ.ב. לקונה ינתנו במתנה גם חלקי חילוף רבים.
  2. נשמע כמו בעיית אדמה, חבר כבל נפרד לאדמה (לגוף הרכב) וממנו לגוף מנוע המגבים, זה אמור לפתור את הבעיה.
  3. http://justicebrothers.com/pages/products/products_carcare_trans_additives.htm
  4. שלום, היכן ניתן לרכוש OIL CATCH CAN באזור המרכז?
  5. אתמול הייתי אצל צביקה בנתניה לנקות את הקרבורטור בוולבו, אני גר בת"א אבל הייתי נוסע גם לחיפה (ואולי גם לאילת אם היה לי כסף בשביל לממן את הדלק ) בשביל בעל מקצוע כזה יסודי ,מקצוען והכי חשוב ישר. אי אפשר לטעות פה... עוד לקוח מרוצה
  6. האם לפי: http://www.volvoclub.org.uk/unleaded.shtml דלק 98 מתאים לוולבו משנת 80 ומעלה?
  7. מסכים, רעיון לא רע בכלל!
  8. אל תוריד לצמיתות, רק על מנת להחליף ריפוד משום שהמשענות שומרות על הצאוור במקרה תאונה.
  9. אגב, עד כמה שהבנתי לא מדובר בהזרקת מים כחלק מהתהליך המתואר...
  10. לפי טענות האנשים הרבים שניסו את זה: http://forums.turbobricks.com/showt...ht=fuel+economy צריכת הדלק השתפרה מאוד, אני מניח שמדובר רק במקרים של מנועים ישנים ו\או מלוכלכים, אני גם מניח שבמקרה הכי טוב הצריכה חזרה להיות קרובה לצריכה האופטימלית של המנוע. השאלה היא אם באמת יכול להיגרם נזק? לגבי השיפור, הבחור שפירסם את ההודעה טוען: "enjoy an incredible increase on you MPG...mine jumped up from 220miles to 300miles..." שלוש מאות חלקי מאתיים ועשרים שווה לאחד נקודה שלושים ושש, כלומר שיפור של שלושים ושישה אחוזים (בהנחה שהוא לא משקר או מגזים). בהמשך אנשים נוספים טוענים טענות דומות. לפי דעתי, במידה ותהליך זה לא גורם נזק, גם שיפור של כעשרה אחוזים יכול להתבטא בחיסכון של הרבה כסף לאחר כמה חודשים. האם למישהו יש פה ניסיון ממשי עם התהליך המתואר?
  11. שלום לכולם, נתקלתי בשיטה הבאה לשיפור תצרוכת הדלק בפורום באנגלית של וולבו: http://forums.turbobricks.com/showthread.php?t=32217&highlight=fuel+economy הבנתי שזה עובד בעוד סוגים של מכוניות (במקרים של תא שריפה מלוכלך) ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הנ"ל, אם זה אפשרי ואם זה לא יכול להרוס משהו. אם זה עובד ומישהו יוכל לתרגם את השיטה המתוארת לעברית זה יכול לעזור לכולנו. תודה!
×
×
  • תוכן חדש...