Jump to content

ירמיה

  • הודעות

    32
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי ירמיה

  1. תודה איתמר: אני אבדוק את התקלה .
  2. נורות בלם אחורי דולקים גם שהמנוע במצב כבוי, לכן המצבר לאחר כמה שעות מתרוקן.
  3. יש לי רכב טיוטה 2000 נרות אור ברקס דולקות קבוע גם כשהרב מכובה מה יוכל להיות התקלה זה גורם למצבר להתרוקן. עריכת הנהלה: שלום, תקרא בבקשה את כללי הפורום כאן, במיוחד סעיפים 3 + 10. בברכה.
  4. רכשת י רכב חדש מודל 2010 טיוטה עם גיר אוטומט לא גיר רובוטי כאשר אני בעליה ואני עוצר וממשיך בניסעה הרכב חוזר לאחור זה קורה שאני לא מפעיל את המזגן.קבילתי כל מני תשובות מהסוכן והמוסך אבל זה לא מספק דרך אגב הרכב שוקל 1750 קילו .אם מישהוא נתקל בבעיה מעין זה .
  5. אני מבקש עזרה לגבי רכב אוטומוט פורד מנדאו שנת 1995 לאחר שיפוץ מנוע הרכב בסיבובי שרק פועל היטב בניסיעה במישור נוסע סביר כאשר מגיע לעליה הרכב מאבד מהמהירות בצורה דרסטית בקושי עולה עליה הרכב לא מצליח להעביר היוך מנמוך לגבוה. אודה לכם אם תיעצו לי מה לעשות. אני גר בצפון הארץ.
  6. בזמן שהרכב מונע ומכסה מדיד שמן פתוח בורח שמן דרכו ומתיז לכל הכונים השאלה היא ממה זה נובע? והאם יש לזה סיבה ? חג שמח
  7. אני מבקש לדעת איך בודקים חוטי הצתה ובאיזה מכשיר בודקים בתודה ירמיה
  8. מעוניין למכור את הרכב פורד מונדאו שנת 94 מנוע 1800 לחלקים. הרכב במצב מצויין עם טסט לשמונה חודשים כל המעוניין להתקשר לטל: 050-7305574
  9. האם אני יוכל להשתמש במצתים שנעודו לפורד פוקס ולהרכיב אותם לפורד מונדאו עם מנוע 1800 סמ"ק? האם זה מתאים מבחינת סחיבה של המנוע?
  10. שלום לכולם. אני מבקש עזרה יש לי רכב פורד מונדאו שנת 94 עם מנוע 1800 סמ"ק יש לי סטרטר אבל המנוע לא מניע אני נותן סטרטר ארוך ובכל זאת לא מצליח להניע מי שנתקל בתופעה הנ"ל הייתי רוצה לקבל עזרה?
  11. כאשר באתי להניע את הרכב נשמע לי תיקתוקים והמנוע לא פעל ככה כמה פעמים ולא עזר הייתי מעונין לדעת מה לעשות תודה
  12. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה כאשר אני בא להניע את הרכב אין לי שום תגובה של הסטרטר המפתח מסתובב ואין שום תגובה כאשר אני נוגע עם מוט בסטרטר הרכב תכף מניע והכל בסדר השאלה שלי היא האם זו בעיה של הסטרטר למרות שמכונאי בדק את הסטרטר בעומס והמנוע כן נדלק .האם יוכל להיות שזו בעיה חשמלית של חוט מינוס. אודה לכם באם תכונו אותי למיצאת התקלע.דרך אגב עלי לציין שהרכב הוא פורד מונדאו 94 הזרקה ואוטמט
  13. רכשתי רכב פיג"ו 205 מודל 95 בהנעת בוקר כאשר אני מדליק את הרכב המנוע נכנס לטורים גבוהים במשך כמה דקות ואין לי אפשרות לעצור את התהליך עד שהמנוע נרגע ומתחיל לעלות ולרדת בטורים עד שהוא מתיצב שאלתי היא האם יש כיון למצב הנ"ל ואם כן אנה תכונו אותי איך להתגבר על התופעה הזו?
  14. ברכב שלי מותקן משבית מנוע(אמובלזיר)כאשר החנתי את הרכב, ולאחר מכן ניסיתי להניע את הרכב לא היה לי שום תגובה של סטרטר . התיעצתי עם המתקין ווהוא אמר לי שיש לנתק את המשבית מנוע לאחר הניתוק הרכב הניע .בזמן הניתוק ביקשתי מהמתקין שלא ינתק לגמרי את המשבית שייראה כביכול שהמנורה מהבהבת. לאחר כמה ימים שהרכב הניע והכל היה בסדר חזרה התופעה שהייתה, שאלתי היא האם לבטל לגמרי את המשבת? או שישנה תופעה אחרת שאני לא יודע ואם כן נא לעזור לי . עלי לציין שהרכב הוא פורד מונדאו שנת 94 עם מנוע 1800 סמ"ק.
  15. תבדוק את החוטים שמגיעם לשקע תקע יוכל להיות שהשתחרר.כמו כן לבדוק את חישן של הגיר
  16. לפני כחודש מכונאי ביצע לי שיפוץ ראש מנוע.לאחר כשבועים הוצאתי את הרכב מהמוסך ושמעתי בטורים נמוכים רעש כמו פסנתר תיק תק וכך הלאה.פניתי למכונאי והוא אמר לי שזה לא נורא ואין לך מה לדאוג לא יקרה כלום וזה יעבור ,לצערי זה נמשך אני רוצה להגיד שבטורים גבוהים לא שומעים את הרעש. פניתי שוב פעם אליו והמכונאי אמר לי תוסיף תוסף.השאלה שלי היא האם אפשר לנסוע עם הרכב מבלי שיגרם נזק ,או לעמוד על כך שיפרק שוב פעם את הראש ויחליף את הליפטרים(שסתומים)עלי לציין שמדובר בפורד מונדאו שנת 94 עם מנוע 1800 סמ"ק? בתודה ירמיה
  17. דני שלום, כניסת החוטים לתקע היא הבעיה הם נורא צפופים ופוגעים אחת בשני קשה לבודד אותם ואם יש לך רעיון איך לבצע את זה אשמח לקבל ממך טת הרעיון אני תושב טבריה תודה מראש ירמיה.
  18. כניסת החוטים לתוך השקע אין מקום לבודד בניהם ואם יש לך רעיון הייתי שמח לקבל בתודה ירמיה
  19. יש ברשותי פורד מונדאו שנת 94 .לאחר שיפוץ ראש מנוע נוצרה לי בעית חשמל הצמה של המזרקים שמתברת שקע תקע התפוררה אני מעוניין בצמה מעין זאת מי שיודע מאיפה ניתן להסיג צמה מתבקש להעביר לי בכתובת על שם ירמיה טבריה קרית משה 86/1 טבריה מיקוד 14388
  20. מכונאי ביצע לי שיפוץ ראש מנוע עם החלפת רצועת תיזמון ברכב פורד מונדאו מנוע 1800 סמ"ק שנה 94 . מאז שהוצאתי את הרכב יש לי רעש מהליפטרים לפי מה שאמר לי המכונאי הרעש הנ"ל בא כתוצאה של פיח ןעם הזמן זה אמור להפסיק ומאז שהוא נגע ברכב כשאני מתחיל לנסוע ב-d ההילוך הראשון מושך כמו שלוחצים על קינג דואן ורך אחר זמן הוא מעביר לשני ולשאר הילוכים .הייתי רוצה לקבל מידע האם כך צריך להיות? בתודה ירמיה
  21. לפני כשבוע הכנסתי את הרכב מסוג פורד מונדאו שנת 94 מנוע 1800 סמ"ק,למוסך על מנת לשפץ ראש מנוע.בעל המוסך אמר שיוכל לתקן את הרכב לאחר כשבועים ושיפוץ והאחזה של ראש מנוע יש רעשים כמו דפיקה של שסתומים אני הבנתי שהבחור הסתבך עם הרכב שאלתי היא מה יוכל לגרום לרעש הזה?
  22. לפני כשבוע, בזמן נסיעה בחשיכה, התפרץ לי מיים מאטם ראש מנוע .מד חום מנוע הראה לי מעל החצי קרוב לאדום ותיכף ירד מתחת לקו הרבע, הרכב כבה ויצא עשן לבן ממכסה המנוע. שאלתי היא - האם אפשר להתקין זמזם ברגע שאין מיים במיכל עיבוי? אם כן תעזרו לי איך להתקין את הזמזם, דרך אגב הלך לי ראש מנוע.
  23. א תודה על ההתיחסות מ"ס הפקס שלי הוא 046716901 ירמיה
  24. יש לי רכב פורד מונדאו 94 עם מנוע 1800 סמ"ק גיר אוטומט.קרה חי משהו מוזר ומסוכן. בזמן ניסעה ב-d בירידה הרכב נכבה לפתע ועד שהרגשתי כמעת נגרם לי תאונה משום שלא היה לי בלמים.השאלה שלי היא מה יוכל להיות שהרכב נכבה לפתע ?כמו כן לאחר שזה קרה הניעתי את הרכב כאשר העברתי להילוך סרק.ומאז זה קורה לי לפעמים מדי פעם. ניגשתי למוסך של פורד ולא מעונינים לטפל לי ברכב משום שזה יותר מדי מסובך.אני גר בצפון
  25. יש לי את אותה הבעיה שיש לך רק שלי יש רכב פורד מונדאו מודל 94 עם מנוע 1800 .אני חושב שהבעיה היא : או שלא החלפתה שמן גיר ויוכל להיות שהפילטר שמן גיר לא נקי
×
×
  • תוכן חדש...