Jump to content

ירמיה

  • הודעות

    32
  • כאן מאז:

הנקודות של ירמיה

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

10

מוניטין

  1. תודה איתמר: אני אבדוק את התקלה .
  2. נורות בלם אחורי דולקים גם שהמנוע במצב כבוי, לכן המצבר לאחר כמה שעות מתרוקן.
  3. יש לי רכב טיוטה 2000 נרות אור ברקס דולקות קבוע גם כשהרב מכובה מה יוכל להיות התקלה זה גורם למצבר להתרוקן. עריכת הנהלה: שלום, תקרא בבקשה את כללי הפורום כאן, במיוחד סעיפים 3 + 10. בברכה.
  4. רכשת י רכב חדש מודל 2010 טיוטה עם גיר אוטומט לא גיר רובוטי כאשר אני בעליה ואני עוצר וממשיך בניסעה הרכב חוזר לאחור זה קורה שאני לא מפעיל את המזגן.קבילתי כל מני תשובות מהסוכן והמוסך אבל זה לא מספק דרך אגב הרכב שוקל 1750 קילו .אם מישהוא נתקל בבעיה מעין זה .
  5. אני מבקש עזרה לגבי רכב אוטומוט פורד מנדאו שנת 1995 לאחר שיפוץ מנוע הרכב בסיבובי שרק פועל היטב בניסיעה במישור נוסע סביר כאשר מגיע לעליה הרכב מאבד מהמהירות בצורה דרסטית בקושי עולה עליה הרכב לא מצליח להעביר היוך מנמוך לגבוה. אודה לכם אם תיעצו לי מה לעשות. אני גר בצפון הארץ.
  6. בזמן שהרכב מונע ומכסה מדיד שמן פתוח בורח שמן דרכו ומתיז לכל הכונים השאלה היא ממה זה נובע? והאם יש לזה סיבה ? חג שמח
  7. אני מבקש לדעת איך בודקים חוטי הצתה ובאיזה מכשיר בודקים בתודה ירמיה
  8. מעוניין למכור את הרכב פורד מונדאו שנת 94 מנוע 1800 לחלקים. הרכב במצב מצויין עם טסט לשמונה חודשים כל המעוניין להתקשר לטל: 050-7305574
  9. האם אני יוכל להשתמש במצתים שנעודו לפורד פוקס ולהרכיב אותם לפורד מונדאו עם מנוע 1800 סמ"ק? האם זה מתאים מבחינת סחיבה של המנוע?
  10. שלום לכולם. אני מבקש עזרה יש לי רכב פורד מונדאו שנת 94 עם מנוע 1800 סמ"ק יש לי סטרטר אבל המנוע לא מניע אני נותן סטרטר ארוך ובכל זאת לא מצליח להניע מי שנתקל בתופעה הנ"ל הייתי רוצה לקבל עזרה?
  11. כאשר באתי להניע את הרכב נשמע לי תיקתוקים והמנוע לא פעל ככה כמה פעמים ולא עזר הייתי מעונין לדעת מה לעשות תודה
  12. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה כאשר אני בא להניע את הרכב אין לי שום תגובה של הסטרטר המפתח מסתובב ואין שום תגובה כאשר אני נוגע עם מוט בסטרטר הרכב תכף מניע והכל בסדר השאלה שלי היא האם זו בעיה של הסטרטר למרות שמכונאי בדק את הסטרטר בעומס והמנוע כן נדלק .האם יוכל להיות שזו בעיה חשמלית של חוט מינוס. אודה לכם באם תכונו אותי למיצאת התקלע.דרך אגב עלי לציין שהרכב הוא פורד מונדאו 94 הזרקה ואוטמט
  13. רכשתי רכב פיג"ו 205 מודל 95 בהנעת בוקר כאשר אני מדליק את הרכב המנוע נכנס לטורים גבוהים במשך כמה דקות ואין לי אפשרות לעצור את התהליך עד שהמנוע נרגע ומתחיל לעלות ולרדת בטורים עד שהוא מתיצב שאלתי היא האם יש כיון למצב הנ"ל ואם כן אנה תכונו אותי איך להתגבר על התופעה הזו?
  14. ברכב שלי מותקן משבית מנוע(אמובלזיר)כאשר החנתי את הרכב, ולאחר מכן ניסיתי להניע את הרכב לא היה לי שום תגובה של סטרטר . התיעצתי עם המתקין ווהוא אמר לי שיש לנתק את המשבית מנוע לאחר הניתוק הרכב הניע .בזמן הניתוק ביקשתי מהמתקין שלא ינתק לגמרי את המשבית שייראה כביכול שהמנורה מהבהבת. לאחר כמה ימים שהרכב הניע והכל היה בסדר חזרה התופעה שהייתה, שאלתי היא האם לבטל לגמרי את המשבת? או שישנה תופעה אחרת שאני לא יודע ואם כן נא לעזור לי . עלי לציין שהרכב הוא פורד מונדאו שנת 94 עם מנוע 1800 סמ"ק.
  15. תבדוק את החוטים שמגיעם לשקע תקע יוכל להיות שהשתחרר.כמו כן לבדוק את חישן של הגיר
×
×
  • תוכן חדש...