Jump to content

llliora

  • הודעות

    13
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי llliora

  1. זה נכון. רכשתי במבצע הוט את הסוזוקי ספלאש והיה קשה להוציא מהם עוד הטבות. אבל הצלחתי לקבל את חיישני הרוורס בחינם, וממילא על התוספות יש 15% הנחה.
  2. תתחדש! הייתי מציעה לך לבדוק עם היבואן אם יוכל לתת לך תוספת אחת או שתיים במתנה. ידיד שלי רכש אלטו שחורה ונתנו לו ניקלים וקודן במתנה. ולידיעתך, הצבע השחור דיי נדיר וייקח זמן עד שהוא יגיע.. לידיד שלי זה יגיע בסוף החודש למזלו ואני לא יודעת אם יש עוד אלטו שחורה על האוניה..
  3. היי, אני מתכננת קניית רכב חדש. אולם לאור האירועים הביטחוניים האחרונים תהיתי מה קורה במקרה של נפילת רקטות על רכב? במספר חברות ביטוח נאמר לי שאין כיסוי במקרה הזה אלא רק מול המדינה, ויש כיסוי על נזקי טרור. אבל נפילת רקטות זה גם פעולת טרור לא?? אני אשמח לדעת מיודעי דבר מה עושים במקרה שהרכב ניזוק מנפילת רקטה והאם יש כיסוי כלשהו? תודה מראש
  4. אני אכן לא אוהבת את העיצוב של יונדאי I10 ומכר שלי שעובד במוסך יונדאי אומר שאין לרכב הזה הגנה על החזה ושהוא לא כ"כ בטיחותי
  5. ושוב כדאי שתבדקו את ה107, מנועים קטני נפח או בעלי 3 צילינדרים טוריים קיימים בשוק כבר הרבה זמן ולא היו רישומים מיוחדים של נטייתם להתקלקל גם כן אם להתחשב בעובדה שה107 נבנתה להיות זולה ויש לה 3 אחיות לפלטפורמה (107, C1, AYGO) רבות מכר ככה שה107 תהיה כנראה מאוד זולה לטיפול ואחזקה. כנראה שמי שדיברת איתו הניח שלמנוע 1.0 תהיה נטייה להתקלקל בגלל שהמנוע מתאמץ יותר (בגלל שהוא חלש יותר) אכן יותר מאמץ שווה ליותר בלאי אך ההבדל לא גדול וטיפול במנוע הקטן והזול של ה107 יהיה פחות יקר. לגבי ה- 107 לא חשבתי על זה ככה. חוץ מזה ראיתי אותה בחוץ היא ממש קטנה ואפילו האלטו יותר גדולה ממנה .. וגם מפריע הקטע שיש לה תיבה רובוטית. בעיקרון אני מבינה שבתקציב הזה קשה למצוא אוטומטיות טובות וזולות לאחזקה , ישר מהניילונים. אז אפשר להתפשר גם על רכב יד שנייה (רק 2-3 שנים אחורה) - אז מה עם טויוטה יאריס? לחברה שלי יש את היאריס והיא אומרת שזה דגם אוטומטי . האם זה נכון שיש ליאריס שני דגמים אוטומטי ורובוטי?? ומה עם סוזוקי ספלאש ? שווה את המחיר שלה?
  6. אין מצב לידני....
  7. יש מבצע לחברי מועדון הוט על פיג'ו וסיטרואן. ה- 107 מוצעת במחיר של כ- 68 אלף ש"ח אבל תשים לב שהיא רובוטית אם זה מתאים לך. כמו כן היא נורא קטנטנה ואפילו האלטו יותר גדולה ממנה. מעבר לזה אין לי מידע על הרכב הזה.. אני חשבתי גם לקנות אותו אבל דוד שלי שעבד בחברת פיג'ו בצרפת לא ממליץ על הרכב הזה.
  8. יש גם פיג'ו אוטומטית (ככה רשום בעלון המבצעים של הוט) והיא אכן חורגת מעט מהתקציב אבל גם היא באה בחשבון. איך היא? והאם הדגם הזה בכלל חסכוני? את הספארק מאוד מאוד אהבתי אבל היא יורדת מהפרק כי אין באוטומטית לפחות עד השנה הבאה.. יונדאי איי10 - לא אהבתי את העיצוב שלה וגם מכר שלי שעובד ביונדאי אמר שהיא לא בטיחותית ואין לה הגנה על החזה. בגלל זה שאלתי גם על הספלאש שגם לה יש מנוע 1250 .
  9. היי שוב, אני מעוניינת לקנות רכב חדש אוטומטי , סופרמיני. בהתחלה הייתי די נעולה על רכב מיני עם מנוע 1.0 אבל לאחר מחשבה מעמיקה והתייעצויות החלטתי לרדת מזה כיוון שתמהיל הנסיעות שלי כולל גם נסיעות מחוץ לעיר כמה פעמים בשבוע כולל סופ"ש. אמרו לי גם שלמנוע 1.0 יש בלאי מואץ ושהוא לא יהיה טוב אחרי מס' שנים.. האם זה נכון?? המליצו לי לקחת רכב עם מנוע 1.4 ומעלה.. אז בעניין הזה חשבתי על פיג'ו 207 שכרגע יש עליה מבצע של הוט. איך היא בתור אוטו? הדרישות שלי מרכב הוא קודם כל צריכת דלק חסכונית, בטיחות , אחזקה זולה ואמינות טובה. וחשבתי גם על סוזוקי ספלאש. איך היא? הסוויפט ירדה מהפרק בגלל מגבלת תקציב. תודה מראש
  10. לגבי האלטו אני לא יודעת כמה שנים המנוע שלו יכול לסחוב .. זה מה שמטריד אותי ואני גם יודעת שהיא לא הכי בטיחותית אבל היא באה לפחות עם 4 כריות או שאני טועה?? אהבתי את הספארק אבל היא ידנית.. יש לי רישיון לידני אבל הפעם האחרונה שנהגתי על ידני היה בטסט עצמו ואני ממש לא מתכוונת לחזור לזה. רק גיר אוטומטי אז לצערי הספארק החמודה יורדת מהפרק אין לה גרסה אוטומטית??? וכן אני נעולה על סוזוקי צריכת דלק טובה, שמירת ערך טובה, סחירות טובה .. אבל אני פתוחה גם לאופציות אחרות. הפיג'ו 107 קרצה לי אבל הגיר הרובוטי שלה מטריד אותי וגם הקטע הזה שהיא צרפתית
  11. אם כבר סוזוקי מה דעתך על הספלאש?? בעיקרון אני יכולה לחרוג קצת מהתקציב ולקנותחדש מהחברה אבל הסוויפט יותר יקרה מהספלאש ואני לא צריכה מנוע 1500 יספיק לי 1250 כמו שיש בספלאש.. הרבה זמן הייתי נעולה על האלטו אבל זה שיש לה מנוע קטן מציק לי..
  12. 2 כריות אוויר?? אם זה המצב אז זה בהחלט לא טוב :-/ ותודה על התשובה
  13. שלום! אני מעוניינת לרכוש רכב ומצאו לי רכב למכירה של מישהו מבוגר שבקושי נסע בו - סוזוקי סוויפט מדגם GLS (הפחות מאובזר) מודל 2008. הוא דיבר עם אחי והסביר לו את ההבדלים בין GLS ל- GLX. השאלה האם זה רלוונטי ההבדלים האלו?? אני לא מחפשת רכב מאובזר יותרמידי אלא רק שייקח אותי מנקודה א' לנקודה ב' ויהיה אמין וחסכוני. כמו כן, הבנתי שיש סוויפט חדשה שאמורה להגיע השנה אז זה אומר שהדגם שיש כבר על הכבישים הוא דגם יוצא? ואם כן זה ישפיע לרעה על המחירון?? אשמח להבהרות שיאירו לי את עיניי כי אני לגמרי לא הכי בקיאה בעניינים האלו.. תודה מראש!
×
×
  • תוכן חדש...