Jump to content

cupe

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי cupe

  1. סאב 1260 מגבר 74.5 רמקול רוקפורד פאנץ 1609 גר בראשון
  2. פונטו hgt רכב יפה נראה צעיר לא חזק להחריד.(מספק ואף אחד בשכונה לא יכול ללחוץ איתך והוא זול ) מה שכן לא רוצה להתלהב אני גם קניתי רכב חח שיעשה פוזות .... וטיפה לחיצות אבל אני רק רוצה להגיד לך שכמה שזה כיף אני יודע שאם היתי מקבל את הרכב ליפני שלוש -4 שנים בידיוק שהוצאתי את הרישיון היתי עושה טוטל לוס מזמן לא בגלל הרכב ביגלל הגישה השונה שהיתה בא של לעשות חרקות וללחוץ כמו מטורף להיכנס למקום אם מלא אנשים בפול גז וכול השטויות האלה תיזהר מזה מניסיון ח היה לי רכב כבד אם רק 100 כוח סוס והלך לי סרן קידמי ואז קיבלתי כפה והפסקתי.
  3. בקיצור אני רוצה להוסיף עוד כמה סוסונים לרכב וחשבתי על צנרת מהמנוע הכול מהכול כול הדרך רק יש לי בעיה אחרת שאני לא רוצה רעש מטורף ! מעדיף אפילו ש עד 3 אלף טור לא יהיה רעש ביכלל! איפה עושים כמה זה אמור לעלות הרכב הוא יונדאי קופה מנוע 2000 דגם 2005 ידנית.
  4. מה אם לנד רובר דיסקוורי?
  5. * אחי אני רק רוצה להגיד שאם אתה קונה מסוחר רוב הסיכויים שהוא מכיר את האנשים בכול המכונים ויכולים לעשות אלייך קומבינה תבדוק טוב טוב הכול היה לי ניסיון בזה שרציתי ליקנות אצל סוחר סגרנו בראשון מזל שאני מכיר את הבעלים הוא הגיעה 10 דקות לפני ניכנס ודיבר אם העובדים כנראה סגר משהוא הוא היה בהלם שבאתי אלו אחרי הבדיקה ואמרתי לו רכב גמור לא הבין מאיפה הבאתי את זה . תחפש טוב טוב קניתי רכב ליפני שבוע אז עברתי את כול זה יש לך פה שירשורים מה כדאי להסתכל ליפני שלוקחים לבדיקה שב תסתכל הכול בדוק ובדוק ובדוק בהצלחה בקניה !
×
×
  • תוכן חדש...