Jump to content

talhaim2

  • הודעות

    565
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי talhaim2

  1. תודה רועי. שאתה אומר 2003 שלך 1:11-12 אתה מתכוון למנוע ה1350 המיושן? משולב או בעיר? השימוש של הרכב השני רק בתוך העיר. אם זה עירוני זה נשמע לי סביר כי הI30 שלי עושה 1:9-10 בקושי. כל מי ששאלתי לגבי גטס הזהיר אותי מתצרוכת גבוהה, לכן אני חושש ומנסה למצוא שנתון גבוהה סדגם חדש (ויקר יותר). מצדיק? -אגב למה הכוונה שלך לגבי הק"מ ?
  2. תודה. ניסתי למצוא מה ההבדלים בין רמות הגימור השונות, חוץ מכ.אויר/ABS יש עוד הבדלים? מה צריכת הדלק של הגטס בעיר לא פקוקה? (ה 1.4 החדש מול 1.35 הישן?) תודה רבה.
  3. יש דגם מסויים מועדף בגטס? מנוע? דברים שיש לשים לב אליהם ברכב לפני קנייה? *עריכה: שמתי לב ליד2 והמחירים נמוכים מאוד. מאיזה שנה הוחלף לדגם "נורמלי" יותר של הגטס? איזה מנוע לחפש? דגם? יש 2005 בפחות מ 10 גם... תודה
  4. ברור. כתבתי בכללי. אני יכול למצוא גטס שתוציא ממני עוד 15K על תיקונים, ומצד שני צרפתיה ישנה שתחייה טוב מטיפול לטיפול. הבנתי שהאיגניס מיושנת אז ירדתי ממנה. איך מזדה דמיו? C3 ?
  5. ומה לגבי C3 ? פיאט פונטו ספייס גיר רציף? (איך יודעים איזה גיר זה?) תודה
  6. תודה. עד כמה שני יודע הגטס אוטומטית זוללת דלת בעיקר בעיר.
  7. הי, מחפש רכב שני לאישה. אוטומט. קטן- נסיעות מאוד קצרות בעיר מעט ק"מ (ילדים,גן/בי"ס, סידורים פה ושם) חשוב שיהיה חסכוני בהוצאות שנתיות, אוטומט, לא זללן דלק, אמין, ובטיחותי כמה שניתן. ראיתי לא מעט אופציות לא רעות, סביב 10-12K שאפילו מוכנים להתגמש ולהגיע למחיר הוגן וזול. חשבתי על: סיטרואן C3 (קורצת לי) סיטרואן C4 (קצת גדולה נראה לי), סוזוקי איגניס. מחיפוש ברשת התווסף פונטו (ספייס? רובוטי/אוטומט/רציף?) למרות שאני לא מכיר בכלל את הרכב. לפני שנים, הייתה לי 206 1.4 ידנית שאהבתי מאוד. לא יודע איך אמינות האוטומטיות מחזיקות כיום. מה דעתכם? תודה
  8. תודה לכולם. עכשיו הכיוון הוא ל I35, או I30CW שנתון 2013/2014 (אם יש הבדלים בכלל בדגם). צריך שיהיה מפנק, נוח, מרווח, שיהיה USB למוסיקה (דיסק און קי) וחשוב לי מאוד התא מטען. לפני כל כניסה שלי לרכב קודם אני מכניס את התיקים שלי (של הציוד עבודה)לתא מטען. קראתי שה I35 מפנקת בתוספות ונעימה לנסיעה, אך לא ניתן לפתוח תא מטען מבחוץ, נשמע לי כמו חיסרון ענק וגם אין USB. כרגע נוסע ב I30CW 2010 לכן "טבעי" לי לבחור ברכב זהה. מה דעתכם? *אגב הסוכן הציע לי קיה פורטה 2015 חדשה 0 ק"מ (אני אהיה יד 2, יד ראשונה רשום פרטי) ב 106,000 ש"ח...לא מכיר את האוטו אבל קצת מעל התקציב. תודה
  9. אמר לי שינסה מחר לאתר לי משהו אחר בשאר המגרשים ואם אין אז יזכה אותי חזרה בלי בעיה (מקווה).
  10. עידכון: הלכתי היום לראות את הרכב. חיצונית נראה יפה ומרשים, נכנס בפנים- צחינה נוראית של סיגריות, מסריח, כל האוטו מטונף, תקרה נראית כמו מיקרוגל שהתפוצץ בפנים ביצה או כבד... ופאנצר בגלגל אחורי. אחלה השבחה עשו לאוטו, התרשמות ראשונית לא טובה. כיסראות, ידיות, הגה בלויים מאוד... נראה כמו מונית עם 300,000 ק"מ. גם לא מוכנים לרדת מ 90. תכלס גם ב 70 לא הייתי לוקח. חוזר הבייתה, נכנסתי לאוטו שלי- וממש נהנה ממנו נראה לי אמתין מעט שישתחררו מאזדה CX5 מליסינג, ונחפש כזו. עדיף?
  11. הי לא הבנת אותי. לא אמרתי שאני לא רוצה לקחת לבדיקה. ברור שאקח. התכוונתי שכדאי אולי להתמקח על מחיר, לפני שאקח לבדיקה כי אם לא יורידו מ 90 אין טעם לבדוק את האוטו בכלל ולהפסיד את ה 500 שגם ככה אני לא אקנה ב 90. - את הרכב גררו עבורי לסניף קרוב, לקחו מקדמה של 1000 שקל בטלפון, ללא חתימה על שום טופס. מחר אלך אליהם לראות מה ייצא מזה. בלוח יד 2 יש דגמי סדאן, אין סטיישן בגרסה ELITE. לגבי צריכת דלק- אתה בטוח שזה 1:8? לא נשמע לי הגיוני, מבחני הרכב שעשו בארץ במאמץ הראו 1:11 נסיעה משולבת.
  12. 1. לא נתקלתי בדיזל. זה נפוץ יותר באירופה מסתבר. 2. כתבת "המנוע שלהם בזבזני ועצל- בהשוואה לרכבים דומים 1.6 זה ממש מורגש? אני לא מחפש רכב מירוצים, הנסיעה שלי רגועה. מונדיאו לא אהבתי ו 240כ"ס זה נחמד אבל נשמע לי מיותר. מה גם שקראתי שהיא בזבזנית בדלק באופו יחסי. 3. ברור שאקח את הרכב לבדיקה, אבל כזו עולה 500 שקלים. אני חושב שאחרי שאבדוק בעצמי, ננסה לשבת על המחיר, כי אם הם לא מוכנים לרדת, חבל לי על ה 500 שקל האלה כי גם ככה לא אקנה במחיר הגבוהה שלהם. צודק? 4. מה הכוונה שלך "רק לשים ערובה של 2000 שקל לצורך בדיקה" ? תודה רבה .
  13. כן 90 אלף אחרי שקלול של הכל יחד, מהאתר של לוי יצחק. 78-80 אלף אני מאמין שאני אקח אותו. גם אם אפסיד במכירה שלו עוד 3-4 שנים, עדיין הרווחתי בקנייה את ההפרש הזה. עם עיקמו פרצוף להוריד ל 90 מקווה שיורידו לסכום שאציע. אני רוצה סטיישן, לא את הסדאן, זה בכלל קשה למצוא בדגם ה ELITE, יש אולי 2-3 כאלה בכל לוח יד2. 1. מה שווה ה"אחריות שנה של אלבר" ? 2. ומה זה "השבחה" שהסוכן כתב לי, ששווה עוד 5% מהמחיר ? 3. 110,000 ק"מ ב 3 שנים זה הרבה. מבחינת בלאי,תיקוים וכו- זה בסדר ברכב הזה? אני רוצה לבוא אליהם מוכן בראש תודה לכם
  14. ברור, 90 לא אשלם. אמרו לי שיתקנו כל ליקוי שימצא ברכב. בקטע הזה "אלבר" בסדר גמור. אבוא בגישה של מזומן. אקבל 40 ?? זהו ?? פרסמתי ביד 2 מחיר של 57 גמיש. אולי אבוא אליהם בגישה של טרייד אין שיש לי סכום X להוסיף מזומן אם מתאים להם עיסקה של טרייד. יעבוד?
  15. כבר כתבתי- בדקתי במחירון לוי יצחק. לפני שקלול 109. אחרי שקלול 90. הסוכן אמר שהמחיר 95 ומוכן לרדת ל 90 . אמר שיש תוספת 5% על "אחריות לשנה", ו"השבחה" מה זה השבחה ?? בעצם המחירון הוא 90. לפי מה שאתם כותבים הוא בטח יסכים ב80?75? שאלה נוספת- הרכב שלי I30CW, 2010 שמורה 112,000ק"מ. ליסינג לשעבר. מחירון 63, ואחרי שקלול 57. כמה לדעתכם ניתן למכור? (בלוח יד 2 זה נע בין 39-56).
  16. אכן יש תוספות שדיי נדהמתי שקיימות באוטו, וכל הזמן שחיפשתי גיליתי עוד משהו. מחירון לפני שקלול 109. אחרי שקלול ק"מ וליסינג יצא 90. לכל רכב יש יתרונות וחסרונות, השאלה מה עולה על מה, ומה המחיר שאתה משלם. ברור שב 40 אלף כולכם תקנו אותו. באיזה מחיר ניתן לקחת לדעתכם?
  17. דגם הELITE מלא בתוספות שמבחני רכב כתבו "שאין תוספות כאלה ברכבים שעולים 300 אלף". כיסאות מעור, מזגן מפוצל גם מאחורה, כיסאות מתכווניים חשמלית, חנייה אוטומטית, שיוט, הנעה בכפתור, מזגן בתוך המושב, חימום מושב ועוד הרבה דברים ותוספות מפנקות. הצריכה שכתבתי משולבת, עם נסיעות מחוץ לעיר של 50-60 ק"מ לכל כיוון, לרוב בלי פקקים. חשבתי בהתחלה על ה CX5, אבל המחירים גבוהים לי מידי... (אנשים מוכרים מעל המחירון). בסופו של דבר הכל ענייו של תמורה למחיר. כחדשה עלתה 200 ואמרו שהמחיר לא מצדיק. השאלה בכמה ניתן לקבל את הרכב ולהגיע למצב שהמחיר מצדיק את התמורה. תודה
  18. תודה על התשובות. 1. ברור לי שאם אקח פזו 106 או רכב קטן אני אחסוך דלק. לא רק זו המטרה של ההחלפה, אבל אני מרגיש שאני עושה תצרוכת של 1-8 או9 לפי חישוב שלי, אז 10-11 זה בסדר. אני רוצה רכב מפנק יותר וממש אוהב את ה CW שיש לי מבחינת מקום. באופן כללי התכוונתי שכמעט אין בלוח I40, לא רק סטיישן. סטיישן יש אולי 3-5 בודדות בלוח. הרוב סדאן- אבל גם זה יש ממש מעט. 2. אם אהיה מרוצה מהרכב אין לי בעיה להישאר איתו 4-5 שנים. 3.אכן שיחות שלנו היו בטלפון (סוכן שיש לנו חבר משותף) הקנייה תיהיה מזומן שטרות. אין ספק שזה יקרוץ להם. 80 יסכימו ?? 4. הסוכן כתב בהודעה לי "השקלול שעשית לא מדוייק כי אתה קונה עם אחריות ועם השבחה אז תוסיף 5%,ואין להשיג את הרכב הזה" תודה לכם על העזרה.
  19. יש לי כרגע I30CW שנת 2010. אני מאוד מרוצה מהרכב, הוא נוח ומרווח מאוד. קצת מפריע ש"אין בו תוספות" והוא דל, וצריכת דלק שלו גבוהה. אני בקושי מגיע ל 480-490 ק"מ משולב למיכל. אני נוסע מאוד רגוע. החלטתי לקנות I40CW 2012 ELITE. הבנתי שהוא מאוד מפנק. 1. האם צריכת הדלק שלו תיהיה טובה יותר מה I30 שיש לי כרגע? (מנוע גדול אבל חדיש עם 6 הילוכים). 2. מצאתי I40CW 2012 עם 110,000 ק"מ ב"אלבר". מחירון לוי יצחק 109,000, ואחרי שקלול של תאריך עליה וק"מ יצא 90,000. בחברה אמרו שהרכב נמכר סביב 95 אלף, ומוכנים לרדת ל 92, ואז אמרו שניתן ב 90 וגררו את הרכב לאיזור קרוב אלי (לא חתמתי על כלום, הכל בטלפון עם חבר משותף שלי ושל הסוכן). בשיחת טלפון לא מוכנים לרדת מ 90, העניין הוא שהמחירון הוא 90. לאיזה מחיר לדעתכם ניתן לסגור עיסקת מזומן? 3. טרייד אין - אני רוצה למכור את הI30. אמרו לי שלא שווה לי לעשות טרייד אין כי זה מחירון במחירון. שקלול (ליסינג לשעבר) של הרכב שלי הוא 57... הם לא יעשו 57 מול 90? 4. בלוח יד 2 כמעט ואין I40. מה זה אומר? שאין בכביש ויש ביקוש? שאין ביקוש ואין שוק? אני מחזיק רכבים אצלי כ 3-4 שנים. לדעתכם תיהיה בעיה למכור? אשמח לתשובה מהירה, אני צריך ללכת לשם יום ראשון הקרוב. תודה
  20. בקושי הצלחתי לצלם את השריטות, לא ממש רואים אותם כי זה ממש שטחי, לא עמוק בכלל בקושי מרגישים עם הציפורן. זה עוד הכי טוב שרואים: לגבי קילופי לכה- איך ניתן לעצור את זה? לכה לציפורניים למרוח בקצה?
  21. לא יוצא בגלל המצב הבטחוני הלא נעים פה (אשקלון) ראיתי שזה שריטות שטחיות,רובם בשכבת הלכה, בגלל שהרכב שחור אז רואים את זה. דבר נוסף - שמתי לב שבטמבון הקדמי, שהוא פלסטיק צבוע, בקצוות שלו מתחיל קילופים ובועות של צבע הלכה. איך ניתן לעצור את זה? למרוק לכה שקופה לציפורניים?
  22. רכשתי יונדאי I30 שחור, שנתיים על הכביש. בכנף הקדמית יש המון שריטות לבנות שטחיות (לא עמוק), אבל רואים בבירור. נראה כמו ש"עבדו" על האוטו או משחק של ילדים. פה ושם יש שריטות קטנות בקצה של הטמבונים (פלסטיק צבוע). הצבע של הרכב שחור, אין לי מושג אם זה מיטלי או לא. לגבי שריטות, מה אתם אמורים - לעשות פוליש גס או לרכוש מוצרים כמו אלה: http://www.autostore.co.il/151426/%D7%98%D7%99-%D7%A7%D7%90%D7%98-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A8-Carplan או אולי ה"עטים" שמוכרים באתרים בחו"ל? לגבי ווקס- מה טוב ומתאים יותר? http://www.autostore.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?depart_id=151426&detail_id=2379868 http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-Turtle-Wax-ICE
  23. תודה, ירדתי מהם. הינה עוד מה שמצאתי: כלמוביל- פרטי יד 1, אפור, 111,000 ק"מ, עלה 11/2009, טסט לשנה מהיום= 65 אלף שקל כלמוביל- פרטי יד 1 93,000 ק"מ אפור פלדה (נטייה לכחול), 10/2009, טסט שנה=72 אלף שקל (לא גמיש כי הרכב חדש במגרש) אוטו שי- יד1 ליסינגף 60,000 ק"מ, שחור, רוצה 71 אלף שקל גמיש. http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=8&Expensive=&CarID=174b132d03879391150e331e06d646279d0&Pic=1 מה אומרים? תודה
×
×
  • תוכן חדש...