Jump to content

plus

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של plus

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום, יש לי שאלה לגבי מקרה שבו קיבלתי קנס ברחוב שבו השילוט היה בעייתי. בנוסף העירייה לא שלחה את הודעות הקנס במועדים מקובלים. שלחתי 3 מכתבים (בפקס) לעירייה בהם ביקשתי אסמכתאות למשלוח דואר, הודעות הקנס והתייחסות לעיניין השילוט. העירייה הגיבה רק למכתב השני כאשר התעלמה לחלוטין מעיניין האסמכתאות המבוקשות ועיניין השילוט הבעייתי. מה אתם מציעים לעשות במקרה שבו העירייה לא מעוניינת לספק תשובות\אסמכתאות?
  2. יכול להיות שלאחר ניתוח מעמיק של המשפט אפשר להבין זאת כפי שאתה אומר, אבל עדיין האם ישנה בעייתיות בניסוח שכזה (צריך לזכור שמי שרואה את השלט הוא נהג בזמן נסיעה ולא בהכרח עם ציון פסיכומטרי של 750). אני שואל זאת מכוון שהעירייה מסרבת להתייחס לעיניין השילוט המוזכר.
  3. שלום, קיבלתי דוח חניה של העירייה ברחוב שבכניסה שלו היה שלט האוסר חניה ומעליו היה רשום בגדול " "החנייה ברחוב מותרת לדיירי הרחוב בעלי תו רחוב בלבד במקומות המסומנים". מהסתכלות על הכתוב אינסטינקטיבית מתקבל הרושם שהאיסור הוא למקומות מסומנים בלבד (אגב רושם זה התקבל גם אצל עוד מס' אנשים ששאלתי). האם חניה במקום לא מסומן באותו רחוב מהווה עבירה? (אגב עם הזמן השלט הוחלף - והמילים מקומות מסומנים אינם מופיעים עוד).
×
×
  • תוכן חדש...