Jump to content

yoskeh

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי yoskeh

  1. לאף אחד אין מושג בעניין?
  2. אני מפרסם תמונה של המערכת, אם זה יעזור במשהו: http://www.siz.co.il/my.php?i=0kqulgmzmjzd.jpg וכאן הסימן שדיברתי עליו: http://www.siz.co.il/my.php?i=uytmn2wt0gn0.jpg
  3. אז ככה יש לי מערכת שמע מובנת בווינר ושמתי שיש אצלה מין סימן בלוטוס מכובה ומתחתיו סימן של קליטה של פלאפון. עכשיו חפשתי דרכים בהגדרות איך להפעיל את הבלוטוס ולא מצאתי.. השאלה שלי אם זה אפשרי להתחבר איך שהוא למערכת וכך לנגן שירים ולדבר דרך הפלאפון? דרך אגב גם בחוברת הוראות של הרכב לא מצאתי מילה על הבלוטוס.
  4. אין לי עם מי להתייעץ, אודה לכם מאוד אם תעזרו.
  5. אבא שלי מוכר איסוזו איפון דיזל אם אתה מעוניין שנת 97.
  6. כן אני מעוניין רק בידני.. אבל אם אני קונה את הפונטו הדגם עם ה80 כ"ס למשל האם הוא יהיה מספיק חזק או שעדיין לא יסחוב? פיג'ו 206 היא גם מרכזית אבל היא היקרה מבין כולם. דרך אגב איזה דגם של הפונטו ספייס נחשב לטוב ביותר?
  7. משהו בבקשה?
  8. תקציב לרכישה - 20 - 25 אלף. רב הנסיעות שלו יהיו בין עירוניות. אני גר בהרי הצפון ואני לא יודע עד כמה זה משנה מבחינת זה שרב האזור מלא עליות. חשבתי על רכבים בסגנון סיאט איביזה, פונטו , 206. מה עצתכם?
×
×
  • תוכן חדש...