Jump to content

יאיר

  • הודעות

    9
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי יאיר

  1. למכירה רנו מגאן קופה, שנת 97, 1.6 ליטר, ידנית, 170,000 ק"מ, יד 3, כחולה. לפרטים - 057-8124531 - יאיר
  2. למכירה רנו מגאן קופה שנת 97. מנוע 1600 סמ"ק, גיר ידני. יד 3, 170,000 ק"מ. הכל כלול - חלונות חשמל, נעילה מרכזית, סאנרוף וכו' טסט לשנה. לפני כחודשיים בוצעו תיקוני צבע ונצבעו בין השאר מראות הרכב, ידיות הדלתות ומסכות לפנסים האחוריים. מחירון 28,000 ש"ח, מחיר מבוקש - 29,000 ש"ח הצעות בפרטי.
  3. שלום חברים! ברצוני לרכוש ספויילר למגאן קופה אך מכיוון שהמקורי עולה יותר מדי וכמעט ולא ניתן למצוא מגאן בפירוקיות (ואם כן אז כבר פירקו לה הכל...) החלטתי לחפש ספויילר לא מקורי אשר יתאים לרכב. כאן אני צריך את עזרתכם, מישהו יודע על ספויילר של רכב אחר שיוכל להתאים לבגאז' הדי קטן של המגאן? ראיתי כבר מגאנים שהלבישו ספויילר לא מקורי אבל לא הספקתי לברר איתם של איזה רכב הספויילר. תודה.
  4. מחפש ספויילר למגאן קופה, עדיפות למקורי אך אפשר גם ספויילר אחר שיתאים. לא גנוב! פרטים להודעה פרטית
  5. שלום! ברשותי רנו מגאן קופה והבעיה כפי שניתן להבין היא בפנסים האחוריים. אור הרוורס הלבן דולק באופן תמידי גם בנסיעה קדימה וגם כאשר אורות הרכב אינם דולקים. בנוסף, כאשר נוסעים עם אורות רכב דולקים, נוצר מצב שהאורות האחוריים מהבהבים ללא סיבה... פרט שאולי יעזור הוא שהשילוב לרוורס מתבצע בעת הרמת ידית ההילוכים
  6. נרשמתי כמשתמש בפורום לפני מספר חודשים דרך מייל המאשר כניסה כחבר רשום ומשום מה אני לא יכול להגיב ולכתוב הודעות בפורום אוף-טופיק.
  7. למכירה, פולסוואגן פולו, שנת 2002. מנוע 1.4 ליטר, גיר אוטומטי. יד שנייה. 60,000 ק"מ. כסופה. טסט לשנה! שמורה ביותר!!! פרטים בפלאפון - 0526818191 - דורון
  8. שלום לכולם! מישהו יכול להעלות קישור לתמונות בהן מצולמות מסגרות ניקל לפנסים האחוריים?
  9. שלום! מחפש לקנות 2 סמלי "Coupe" שנמצאים בצידי הדלתות במגאן קופה. נא להשאיר הודעה פרטית. סמלים גנובים לא ייקנו!!!
  10. שלום לכולם! כנראה שלכמה אנשים סמלים לא הולכים טוב עם מגאן קופה ולכן הם החליטו לקחת לעצמם את הסמלים עם הכיתוב "Coupe" שנמצא בצידי הדלתות של הרכב. ביררתי בחברה וכל סמל עולה 370 (!!!) ש"ח כלומר 740 ש"ח לשני הסמלים. כמובן שאני לא אקנה סמלים בסכום כזה ולכן מישהו יכול להמליץ לי על מקום שבו אוכל למצוא סמלים כאלה בסכום יותר זול? לאו דווקא מקוריים. כמובן שהמלצה לקניית סמלים גנובים לא תתקבל!!!
  11. פיאט אונו, שנת 93, מנוע 1400 סמ"ק, 70 כ"ס, ידנית, צבע לבן. 138,000 ק"מ. דגם S-70 - חלונות חשמל, מזגן, ג'נטים + צמיגים רחבים המאושרים ברשיון. לפרטים: 054-7693404
  12. מאיזה שנה יצאה לשוק הצורה הלפני אחרונה של האיביזה? (זאת הדומה לאיביזה טורבו 1800 סמ"ק)
  13. מחפש פיאט בראבו, שנתון 96-99 ידנית בלבד! חזרה בהודעה פרטית. תודה
  14. ממש מוזר! יש לי את הצליל הזה הזה כבר הרבה זמן, בדקתי בכל פינה אפשרית ולא הבנתי ממה נובע הרעש. וכן, גם לי יש פיאט אונו.
  15. ככה בערך מתחלקות רוב התגובות לאוטו, חלק מרוצים ממנה, חלק אומרים לברוח... מתלבט...
  16. אני חושב על קניית פיאט בראבו (מנוע 1400 או 1600 לא עקרוני כרגע). הבעיה היחידה שהיא בעצם לא בעיה היא מחירו הזול מאוד של האוטו יחסית למכוניות אחרות באותו השנתון. 26,000 ש"ח למכונית שנת 97-8'... מישהו מכיר את האוטו ויוכל להמליץ\לשלול את הקנייה?
  17. סמכויות משטרה צבאית על אזרחים (תקפות לכלל העבירות לרבות עבירות תנועה): 1. אזרח ברכב פרטי - למ.צ אין סמכות לתת דו"ח לנהג אשר מבצע עבירת תנועה ( נת"צ, פלאפון, קו הפרדה וכו') אולם אם העבירה מתבצעת בתוך בסיס צבאי או במהלך פעילות צבאית הם רשאים לקחת את פרטיו ולהעבירם למשטרה כחולה שם ינתן לו על הדו"ח. בנוסף, כל אזרח מחוייב למסור פרטיו לשוטר צבאי כשיתבקש לכך. 2. חייל במדים ברכבו הפרטי - חייל ברכבו הפרטי ייחשב כאזרח ויקבל דו"ח עפ"י סעיף 1. 3. חייל ברכב צבאי מחוץ לבסיס - למ.צ יש את הסמכות לתת דו"ח לחייל ברכב צבאי בתוך הבסיס ומחוצה לו וזוהי בעצם העבודה היומיומית של המשטרה הצבאית - אכיפה של רכבים צבאיים בכבישים.
×
×
  • תוכן חדש...