tayrie ,
אני רוצה להרגיע אותך שאין לך מה להצטער, אנה נכנסת למשפחה מכובדת שכבר גם חלק מחברי הפורום הזה כולל אותי הצטרפו בשבוע האחרון למשפחה זאת.
דווקא אתה " בתור בחור צעיר חובב נהיגה וגימיקים " צריך להבין שאתה ואני ועוד כמה , קיבלנו תיבה ידנית לכל דברשמתפקדת מעולה יותר טוב ממה שתיבה ידנית עם קלאץ מתפקדת.
אני יכול להגיד לך את זה בלב שלם ובאמונה שלמה בתור נהג שנוהג 42 שנה בגיר ידני על מכוניות רבות, חלקן שהיו בבעלותי וחלקן מכוניות צמודות כרכבי חברה וחלקן רכבים של חברי ובני משפחתי.
בניסעת המבחן שלי בקורולהביום רביע השבוע, נהנתי מתפעול הגיר הידני הרובוטי יותר ממה שנהנתי בכל התיבות הידניות בעבר.
ואני נסעתי גם לא מעט בתיבות אוטומטיות ( לא רכבים שלי כי לא קניתי מחיי גיר אוטומטי) - ואין בכלל מה להשוות.
אני בטוח שאסע, באוריס LUXURY החדשה שאקבל אותה כנראה כבר ביום חמישי בשבוע הבא, 80 אחוז מהזמן רק בגיר ידני ויתכן שאעביר לאוטומט רק בתוך העיר בתנועה צפופה או בפקקים המרגיזים באיילון.
אז " בתור בחור צעיר חובב נהיגה וגימיקים " תעשה לעצמך טובה ותשתמש דוב הזמן המצב של גיר ידני ולא ההיפך.
ולגבי "גימיקים" שאתה חובב- חסר גימיקים באוריס החדשה , בחייך אפילו במכוניות יקרות ממנה וגם טובות לפחות כמוה כמו הונדה סיביק 5 דלתות שעולה 180,000 ש"ח יש פחות גימיקים מאשר באוריס. אז איפה הבעיה ?
בכל מקרה תתחדש
גם nirhend התחדש וגם אני ובוודאי עוד הרבה שלא נמצאים בפורום , או שנמצאים רק לא מספרים כי פוחדים שירדו עליהם כל אלו שלא כל כך אוהבים את הקורולות הישנות ואת היאריס הישנה.
הקורולה והאוריס החדשות שאנו קניינו - הם סיפור אחר לגמרי ויעידו על כך כל הכתבות על נסיעות מבחן גם של כתבי רכב ישראליים ובעיקר כתבי רכב אירופיים.
נכון שהרכב איננו כליל השלמות ויש בו גם דברים בינוניים ואפילו מרגיזים - אבל אתה מכיר רכב כזה שהוא כליל השלמות ולא עולה מליון שקל. גם ב ב.מ.ו לא הכל מושלם והם עולות 700,000 ואפילו יותר.
אז תתחדש לך ותהיה רגוע.