כרגע קיבלתי הנחה משמעותית על העניין ונראה שיש נכונות לעזור, יתכן בהחזר מלא מהיצרן.
בכל אופן, כרגע אני משתף פעולה בדרך חיובית ומתעד הכל. לא מתכוון לספוג את עלות התיקון, אבל בנתיים אופטימי ומקווה שיפתר בקלות.
בהתחלה הופיעה רק האזהרה הכתומה (check engine) ונעלמה ולא האדומה (לחץ שמן). לא הבנתי ישר שזה עניין של הטיימינג, התקשרתי למוקד של הטרייד ואמרו שאין בעיה להמשיך לנסוע. האזהרה הופיעה בערך פעם בשבוע, נשארת לנסיעה אחת ונעלמת.
החלקים העיקריים שיוחלפו חוץ מהקיט טיימינג הם משאבת ואקום, שסתום משאבת שמן, כל מיני אטמים צינורות וברגים.
אחריות טרייד:
https://pdfhost.io/v/URdrpS0kR__718pdf.pdf
שנוי במחלוקת עניין האחריות. כמו שנאמר פה, כן מכוסה מה שבסיכה במנוע. אבל הטיימינג מוחרג תחת בלאי משימוש ופה אני לא מבקש שיזכו אותי על טיימינג במועד החלפה סביר שהגדיר היצרן.
מה שאבסורד, שכביכול אם הייתי ממשיך לסוע והיה הולך מנוע, הם היו אמורים לספוג החלפה של כל המנוע בעלות הרבה יותר גבוהה ככה שכרגע אני בעצם חוסך להם. במצב הנוכחי אני אמור לסבסד את עלות הטיימינג