Jump to content

Yosizeh

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • איזה רכב יש לך?
    לנסר

צפיות אחרונות בפרופיל

113 צפו בפרופיל

הנקודות של Yosizeh

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

1

תכנים שנפתרו

  1. הזמנתי מקורי זה 1500 שקל לא עולה לי החום מאוד רק פס שתים אבל זה מציק שמן גיר יש לי מספיק פחדתי שזה ראש אבל אמרו לי במוסך שאין שום סימנים של ראש
  2. הי אני אשמח לשמוע איך זה מסתדר לך אני באותו בעיה בfrv אמנם לא עולה לי עד הסוף החום אבל עולה 2 פסים בעליות לירושלים החלפתי משאבת מים פתחתי לפני כשנה את הרדיאטור והיה באמת סתום בהמון אבנית פתחתי הבעיה נפתרה לתקופה קצרה וחזר לעלות לי חום בעליות או בהתאמצות עכשיו הזמנתי רדיאטור חדש (1500 שקל) מחכה שיגיע ונראה אם יעזור אגב מה עושים עם השמן גיר?
  3. הי חברים יש לי בעיה ואני לא מוצא פיתרון אולי מישהו נתקל במשהו דומה רכב מיציבושי לנסר 2006 מנוע שקט וטוב בקיץ בנסיעה ארוכה ביום כשחם (70 קמ) פתאום דושת הגז לא מגיבה כמה שניות ואז היא חוזרת ומקרטעת מפסיקה וממשיכה הרכב לא נכבה אבל משחק עם הדושת גז עד שאני עוצר בצד שיתקרר וממשיך אבל זה ממש מסוכן לא עולה החום מנוע ניקיתי מצערת המחשב כותב תקלה p 0340 חיישן פיקות ותקלה p0421 יעילות ממיר קטליטי ותקלהp0125 של נוזל קירור אין לי סתימה ויש מים לא יודע למה זה הביא תקלה האם יש קשר בין הדברים האלה לבעיה שלי אשמח לתשובות ותודה מראש (בחורף ובלילות האוטו פיקס נותן עבודה יפה)
×
×
  • תוכן חדש...