אני מקרה מיוחד במקרה שלי יש לי דירה שכורה ממומנת לא ע"י, כמו שאמרתי אני מקבל הכנסה קבועה לכל חיי ללא עבודה, ברור ש5 שנים זה המון זמן ומי יודע מה יהיה אבל אם לא נעשה אף פעם צעדים איך נתקדם.
ישבתי כבר עם הבנק שלי והם בעצמם אמרו לי שזה ההצעה הכי טובה שאני אוכל לקבל, כיוון שזה "הלוואת מיוחדות" למימון רכב ויש להם הסדר עם צמפיון מוטורס.
ולגבי הבלון הוא עובד שאם נגיד ובסוף התקופה אתה לא יכול לתת את הסכום הנדרש "בבום" אתה יכול לפתוח את זה לתשלומים שוב, הבלון זה הסכום שנותר לך לשלם על הרכב.
וכשאמרתי זאת לגבי "עסקה לא טובה" דיברתי כלכלית, כמובן שתמיד אפשר אלף ואחת דרכי הגעה אחרים, כמו שאמרתי אבל אני רואה את זה כנוחות וכיף.
תודה רבה.
לא לא האמת שרק רציתי לשמוע חוות דעת, ואולי לשמוע על איזשהו רכבים שאני מפספס.
ניסיתי ללכת בדרך הזאת, פחות התאים לי המחירים וההגבלות.
בנוסף שאת עלות המקדמה ועלות התשלום החודשי אני יודע בידיוק גם במימוני, רק שכמו שאמרת ההבדל זה שבמימוני אני כן מחוייב "לרכוש" את הרכב.
אם אני רוצה אני יכול להביא אותו לטרייד אין ולהתחדש עם רכב חדש ועסקה חדשה, עם ערך הרכב עפ"י המחירון של אותה תקופה.