Jump to content

מ.כ

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי מ.כ

  1. בסופו של דבר לא ביטלתי ואפילו קיבלתי כבר מספר רישוי, בסך הכל הכללי לאחר הנחת חבר מקרוב משפחה בסך 8295₪ ( כולל איתוראן save בסך 1295₪) אפשר בהחלט לומר שבסך הכל אני מרוצה הן מהמחיר והן מהרמה הגבוהה של הסקודה קאמיק, קיוויתי לקבל את הרכב לפני ערב חג ראש השנה אבל כנראה שהייתי אופטימי מדי, נראה, אולי בכל זאת תהיה לי הפתעה נעימה.
  2. הרשו לי להסביר לכם בשפה פשוטה: את הסקודה קאמיק שהזמנתי עדיין לא קיבלתי, כפי שהבנתי מהסוכן מכירות שלי הרי שמיום התשלום על הרכב עובר הרכב מנמל אשדוד לבונדד של סקודה בבני עייש( צומת כנות). מספר רידוי כבר נמסר לי. מהמגרש בכנות מגיע הרכב לסוכנות סקודה בעיר שבה הזמנתי את הרכב, שם הרכב נשטף באופן יסורי באולם סגור גדול הצמוד לסוכנות עצמה, לאחר מכן הרכב מוכנס לחדר קטן צדדי מואר במיוחד שם בודק מזמין הרכב את רכבו באופן מדוקדק חיצונית ופנימית כדי לוודא שאין שום בעיה, שריטה, מכה וכיו״ב. על המושבים הקדמיים מולבשים ניילונים, על האחוריים לא. על לוח המחוונים מודבקת מדבקת יצרן וכמו כן על מסך המולטימדיה. המשלוח הבא ואילך של הסקודה קאמיק יגיעו כבר ללא ערכת רשתות וללא הפנס הנשלף בתא המטען כי כך החליט היבואן. מאידך הקאמיק כן יגיע עם הגה ״ חדש״ שהשינו הוא אק בגלגלת של הווליום של המולטימדיה, במקום צבע שחור זה יגיע בצבע כסוף יענו ניקל אבל למעשה זה מפלסטיק. זה כל הסיפור.
  3. אני לא מבין את התגובות שלכם, לא הייתי בנמל, הייתי בסוכנות סקודה בבאר שבע וסוכן המכירות אמר לי שהספינה עגנה אתמול ושזה כנראה המשלוח האחרון עם חבילת רשתות ופנס מתפרק בתא המטען. במקום זה העדיף היבואן החמדן את ההגה החדש שהוא למעשה אותו דבר חוץ מגלגלת ווליום בצבע ניקל שזה בעצם פלסטיק.
  4. אבל תכל׳ס, מי שמזמין רכב מצ׳מפיון מוטורס לדעתי הוא אידיוט גדול. אתמול הסקודה קאמיק שהזמנתי ( 1.5 ליטר סטייל, שחור מטאלי) הגיעה לארץ אבל לתדהמתי הרבה ללא חבילת הרשתות וללא פנס נשלף בתא המטען, מסתבר שהיבואן הוריד גם את זה ומי שמזמין סקודה קאמיק מקבל אותה עירומה מאיבזור וגם משלם 15 אלף יורו יותר מאירופה שם הקמיק מאובזרת מכל טוב. כמובן שסירבתי לקבל את הרכב ואני שמח על כל ושלם עם עצמי. אגש להזמין פיג׳ו 2008 פרמיום.
  5. חיסכון בדלק, זהו למעשה הנושא העיקרי של טכנולוגיית השבתת שני צילינדרים בנסיעת שיוט ואכן הסקודה קאמיק שלי( 1.5 ליטר סטייל) סוגרת 700 ק״מ למיכל דלק (50 ליטר) בזכות נסיעה מתונה ורגועה שכן בדרך כלל אינני ממהר לשום מקום. בנוגע לתופעת היעלמות חיווי ההילוך ובכן זהו מצב בו המנוע עבר לתכנית של 2 צילינדרים בהפוגה וכך משייט לו הרכב על שני צילינדרים בלבד, אינו מתאמץ ומותיר את מפלס הדלק במיכל מעל הקו האדום🙂לכן גם הסקודה קאמיק עם מנוע 1.5 ליטר צורכת בכביש בינעירוני פחות דלק מאותו רכב עם מנוע 1.0 ליטר (999).
×
×
  • תוכן חדש...