Jump to content

צחי1973

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

הנקודות של צחי1973

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. ישה, אני צריך לפנות לחברת הביטוח שלי או של הרכב הנפגע (שפנתה אלי בעקבות דחיית התביעה מחברת הביטוח שלי)? או גם וגם... לאלבר לומר שאני בתהליך ברור מול המבטחת שלי אז להתאזר בסבלנות, ולהפנות את המבטחת שלי במקביל לפסק דין של בית המשפט העליון רע"א 9849/17 פיקאלי נ' הכשרה חברה לביטוח ואח' מהתאריך 4 ליוני 2019 ולדרוש פיצוי מלא ??
  2. נכון שזה לא תקין, אבל אשתי חתומה על הטופס... משמע שאישרנו (גם אם לא שמנו לב)... אני טועה?
  3. ישה היקר, לא מנסה לעבוד על חברות הביטוח, מנסה להבין שלא עובדים עלי (גם חברת הביטוח שלי וגם חברת הביטוח של אלבר)... אבא שלי הינו (במקרה זה) "נהג מזדמן" - לא שאני רואה את זה קשור, אבל באותה נשימה איני לא משפטן. בסיטואציה שתיארתי, כשמצויין "נהגים נקובים" משמע שאבא שלי לא מבוטח כלל בביטוח הנ"ל? וכהמשך לשאלה, האם המשמעות הינה שזה חלוט גם בבית משפט וכל הנזק חל עלי? אם ישנו מוצא (שיפחית וישיט חלק מהתביעה על חברת הביטוח שלי) מסויים אשמח לדעת באיזה תואנה. תודה ושבת שלום בנוסף, תקרא בבקשה את הכתבה הזאת... https://cars.walla.co.il/item/1492919
  4. הרכב שלי מבוטח כ 6 שנים דרך אותה חברה, ביטוח צד ג'. כנראה במטרה להוזיל את העלות, שאלו מי הנהגים העיקריים ברכב וציינתי אותי ואת אשתי. לפני מספר חודשים הרכב שלי שהיה נהוג בידי אבי עבר תאונה (באשמתו). הרכב שלי עבר כמובן תיקון על חשבוני, עתה קיבלתי מכתב מחברת אלבר (הרכב הנפגע) שחברת הביטוח שלי דוחה את תביעתם (לא משנה שהערכת שמאי והתיקון מנופחת ביחס לפגיעה) בתואנה שהכיסוי הביטוחי ניתן לשני נהגים נקובים בלבד. כשפתחתי את הסיכום עסקה שאשתי חתמה עליו ישנו סעיף נגרר (מזה שנים) בו מסומן נהגים נקובים ותחתיו שם אשתי ושמי. האם הדין חלוט והכל עלי? תודה למגיבים!
  5. הרכב שלי מבוטח כ 6 שנים דרך אותה חברה, ביטוח צד ג'. כנראה במטרה להוזיל את העלות, שאלו מי הנהגים העיקריים ברכב וציינתי אותי ואת אשתי. לפני מספר חודשים הרכב שלי שהיה נהוג בידי אבי עבר תאונה (באשמתו). הרכב שלי עבר כמובן תיקון על חשבוני, עתה קיבלתי מכתב מחברת אלבר (הרכב הנפגע) שחברת הביטוח שלי דוחה את תביעתם (לא משנה שהערכת שמאי והתיקון מנופחת ביחס לפגיעה) בתואנה שהכיסוי הביטוחי ניתן לשני נהגים נקובים בלבד. כשפתחתי את הסיכום עסקה שאשתי חתמה עליו ישנו סעיף נגרר (מזה שנים) בו מסומן נהגים נקובים ותחתיו שם אשתי ושמי. האם הדין חלוט והכל עלי? תודה למגיבים!
×
×
  • תוכן חדש...