Jump to content

shalom111

  • הודעות

    31
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי shalom111

  1. ידידי תשובתך לא מדוייקת. מגיעים לחידוש כאשר האחריות לפני סיום ולא 1500 קמ לפני. מעבר לכך - בגלל שגנבו לי ממיר ולא טיפלתי אצלהם הם מתנערים ואני בלי אחריות כרגע וחשוף לנזק של 12000 שקל. וזו בעיה לטעמי . בטח ובטח שאני משלם ביטוח כבר חמש שנים . פעמיים בשנה .
  2. שלום חברים מבקש להתייעץ: בעל טויטה אוריס 2015. גנבו לי את הממיר.קורה. התקנתי חלופי במוסך . לא הפעלתי את הביטוח ולכן לא פניתי למורשה. עכשיו הגיע הזמן לחדש את הבטריה. והם לא מוכנים כעת בגלל שבוצע איפוס . אמרו לי תסע 1600 קמ ואז נבדוק חידוש. אמרו שהרכב עמד בניוטרל. טענתי שמעולם לא היה . אני מטפל במורשה כבר ארבע שנים . מה לעשות עם יחס כזה ? במידה והבטריה הולכת הנזק הוא 12000 שח.
  3. רכבת סבידור . בחניון. הממיר 1500 כולל מעמ. החיישן 350-- אבל הוא לא התאים . זה המחיר שלו.
  4. אז ככה חברים הממיר נגנב. לא הפעלתי את הביטוח והתקינו עבורי ממיר חליפי . אבל מה ...? חסר לספק חיישן חמצן . מי יכול לעזור לי בעניין ? איפה אני קונה חיישן באזור המרכז. המקורי עולה 900 שח!!! ואני רוצה להימנע מזה תודה לעונים ולעוזרים .
  5. טוב. האישה כבר נסעה.... מקוה שלא נגרם עוד נזק
  6. תודה. ניתן לנסוע עם הרכב כך למוסך ? כמה עולה ממיר ? ... מדינת ישראל לאן?
  7. איך אפשר לראות...? איפה הוא נמצא ?
  8. חברים טויטה אוריס היברידי 2015 . נדלקה המנורה ורעש חזק מאזור המנוע. לא בטוח שזה מהמנוע עצמו. יש ריח של גזי פליטה כל זה קרה פתאום . גם הרכב לא סוחב כמו שצריך יש למישהו רעיון מהו העניין? להזמין גרר או שאפשר לנסוע למוסך?
  9. הבנתי אותך . אתה צודק .
  10. יואיל נא כבודו להסביר מהי ההזיה שהתכוון . מדובר ברכבי משפחה , יפנים , נפח מנוע כמעט זהה ,מחיר כמעט זהה , אמינות דומה הרי לא נעשתה השוואה בין משאית לחיפושית .
  11. קשה להתייחס לשאלה שלך. מהם הצרכים שלך יא חביבי . אכוון אותך : קמ בשנה ? יש משפחה ? מה חשוב לך _ חויית נהיגה/אמינות ? פרט בבקשה. באופן כללי מדובר ברכב אמין עם צריכת דלק גבוהה מעט מהמקבילות . המחיר הוא טוב וכך גם הקילומטרז'. אם אתה שואל אותי אני הייתי הולך על המקבילה שלה הלוא היא הקורולה האמינה , החברה שלא תאכזב אותך ותיהיה איתך שנים רבות . אל תסתכל בקנקן אלא מה שיש בתוכו . את תסתנוור מהיופי הספורטיבי של המאזדה . ואם אתה בעניין חסכון הייתי הולך על האוריס היברידי באותו מחיר פחות או יותר. תחשוב שרק על החסכון בדלק אתה יכול לקחת את האישה לארוחה ולהסתפר . ( לא שאני רומז שאתה צריך תספורת ) שקול את העניין - אם יפני אז עד הסוף . טויטה. והנה באים עכשי כל תומכי המאזדה ומנפצי המיתוסים. כל שאלה או טענה -אני בפרטי.
  12. שלום חברים , יש ברשותי טויטה אוריס 2015. קמ עומד על 153000. הנסועה השנתית שלי היא באזור 40000. נוסע הרבה . נדמה לי שבעוד שנה יהיה לי קשה למכור את הרכב . ואם אחזיק אותו יותר משנה זה בכלל יהיה קשה יותר . מה דעתכם -מבחינה כלכלית - עם קמ שנתי כמו שלי עדיף לשדרג כל שנתיים ? או להשאיר את הרכב עד שיגיע ל300 אלף לפחות ? תודה לעונים
  13. זה רעיון . אשמח לשמוע איזה מוסך וגם מהיכן אתה קונה את החלקים. אתה קונה את אותם חלקם ושמנים שנותנים במוסך מורשה?
  14. יהיה מעניין לשמוע מה תגלה
  15. המערכת לא באחריות . רק הסוללה .
  16. מה בדבר המערכת ההיברידית/המחשב וכל התחכום הזה? מוסכים " רגילים" מכירים את המערכות הללו? אני לא חושב לרגע לטפל בעצמי ברכב. זה גדול עלי.
  17. תודה. המלצה למוסך שמתמתחה בטויטה מכיר?
  18. מהי שנת היצור של הרכב שלך? אתה מבטח את הסוללה ? תוכל לומר אם חלקי החילוף שלך זהים למה שהיית מקבל במורשה? אני יודע שהשמן שלהם הוא מחברת פז. במכונית הקודמת שלי מסוג קורולה היו שמים לי שמן שעליו כתוב toyota 10/40.
  19. שאלה מצויינת. לכאורה אין קשר בין אחריות הסוללה למנוע בעירה ושאר החלקים. אבל , במידה ותיהיה בעיה בסוללה הם תמיד ישמרו לעצמם את הזכות לומר שהנזק נגרם בשל טיפולים כאלה ואחרים שלא התבצעו אצלם. ומכאן המלכוד שאני מרגיש . כפי שנכתב כאן למעלה ההפרשים בין מורשה לרגיל הם גדולים מאד .
  20. התוספות לטיפול הסטנדרטי שיש אותן כל 150 אלף קילומטרים הן מסנן דלק, 5 ל' נוזל קרור מקורי ומסנן נוזל שמשות ( האחרון לא ברור לי עד כמה נחוץ להחליף). כל זה מעל 800₪. האם מסנן דלק הוא הכרחי להחלפה? עדיין 1000 שח לטיפול סנדרטי -שמנים ומסננים -זה לא יקר?
  21. מצורפים שני קבצים אחד מהם זה הפירוט
×
×
  • תוכן חדש...