Jump to content

halon

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי halon

  1. ברשותי פיקסו שנת 2016 1600 THP עשה 50 אלף ק"מ, מטופל בחברה עדיין באחריות. לאחרונה רעש תקתוק מכיוון המנוע כאשר הוא קר, כשמגיע לחום רצוי לא שומע את התקתוק. במוסך מורשה עשו אפוס מחשב למנוע. לא עזר. קראתי פה שרשור על פיח שמצטבר בשסטומים, או על החלפת מרימי שסטומים. מחר אמשיך את הברור... למישהו יש ניסיון כזה עם המנועים החדשים ?
  2. לצערי אתה צודק. אחרי שלא הצלחתי למכור 208 2015, נאלצתי להגיע למגרש שם חתכו 35% מהמחירון והחלפתי במאזדה. לא זיהיתי שום בעיות ברכב ,אבל מחירי הטיפולים הזויים. החלפת ברקסים כל 15000 אלף זה לגמרי הזוי. אחרי הטיפול האחרון נשברתי ומכרתי. אחלה רכב אין שוק, טיפולים יקרים בטרוף.
  3. לחבר טוב הלך מנוע בג'טה, היכן ניתן למצוא מנוע מיבוא במחיר הוגן? מתגורר צפונית לחיפה. האם מישהו מכיר מוסך טוב ולא יקר בצפון. האם כדאי לאתר את המנוע לבד ולהביא למוסך? כמה זה צריך לעלות בערך? האם ניתן להתפשר על מנוע מקומי מפרוק? תודה מראש לעונים
×
×
  • תוכן חדש...