היי שי, תודה על הסקירה.
גילוי נאות:
כחלק מהריסרצ' שאני עושה לפני שקונה רכב (הספארק מצאה חן בעיני) נתקלתי בפורום הזה ובפוסט שלך. הצטרפתי הבוקר לפורום רק כדי שאוכל לשאול אותך כמה שאלות כי עושה רושם שהגעתי למקום של יודעי דבר.
אז ככה, להרגשתי הספארק מציעה תמורה יותר טובה מאשר הפיקנטו (בעיקר בגלל נפח המנוע והמבצע של 'חבר' במסגרתו ה LTZ עולה 72500). *אבל* כולם מסביבי מדאיגים אותי לגבי מה יקרה כשארצה למכור את הרכב, אין לה שוק או מה שזה לא יהיה, התקשרתי לשני מוסכים של 'יצאת צדיק' (אני יודעת שזה קצת קריפי) כדי לשאול: ספארק או פיקנטו. אמרו לי תתרחקי משברולט, רק פיקנטו (משהו שקשור לחלקי חילוף שקשה להשיג, חלפים יקרים ובכלל חוות דעת קטלנית על שברולט).
בנוסף, מנוע CVT- מישהו זרק לי שיכול להיות בעייתי לתיקון ולא כולם יודעים להתעסק, ושיש איזה שמן מיוחד שצריך לשים כתחזוק.
בקיצור- הספארק מצאה חן העיני (ואלוהים יודע שמציאת חן לא באה בקלות), ורוצה ללכת על זה אבל חוששת לעשות בחירה 'לא חכמה' (או פחות חכמה יותר נכון).
כאן המקום להגיד שזה הולך להיות הרכב הראשון שלי.
נראה לי שנתתי לך פייט בנוגע לחפירה , מקווה שהפוסט הזה בסדר ולא עובר על חוקי הפורום או משהו (אולי יש כניסה למומחים בלבד..) ואני לא עלמה במצוקה או משהו (טוב, אולי קצת)- אלא בעיקר אחת שרוצה לקנות ספארק ומחפשת תימוכים.