Jump to content

LIRANKES

  • הודעות

    29
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי LIRANKES

  1. אז ככה, יוקהומה לכאורה יש, בפועל אין בארץ גם לא ליבואן. לגבי הדגם של goodyear שהמלצת, גם אותו אין בארץ. האם יש ל goodyear דגמים נוספים מומלצים או לחילופין משהו אחר מומלץ שאחפש? רק הפלקן ניתן להזמין כרגע. מה עדיף בעצם, להחליף גלגל אחד, נניח אפילו מישלין, או להחליף 2 גלגלים כדוגמת פלקן למשל?
  2. לא הבנתי איך מתבצעת ההזמנה דרך טייר דיל, אני מזמין ובוחר נקודה לאיסוף/התקנה והצמיג מגיע לשם? איך אני מתאם מול המקום? מתי הצמיג מגיע? ומה זה צמיגיות?
  3. הדגם שיש לי זה יוקהומה E70BZ
  4. איפה אני בודק איזה דגם הצמיג שלי?
  5. תודה אבדוק מצאתי מישלין (הדגם שבלינק) ב 900 שח, האם מצדיק את ההשקעה? https://www.tiredeal.co.il/html5/TRdeal.taf?did=1120&width=225&height=55&diameter=18&&model=%E0%F7%EC%E9%F4%F1+%F7%F8%E5%F1&years=2017-2018&size=225%2F55R18&brand=MICHELIN
  6. מניח שזה: https://www.tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=23428&PF=&did=1120&G=&SM= מה הסיבה שאתה אומר לא לקנות אותו ושהריקן עדיף? פאלקן אני לא מוצא במחאי באיזור שלי.
  7. מצאתי במלאי גם DUNLOP ב - 650 ש"ח , אמר לי שהדגם SM800 איכותי?
  8. אני גר בקרית ביאליק ליד חיפה. איך מתבצעת הקניה וההתקנה ישירות דרך יבואן ? איפה אני מחליף את הצמיג? כשאני שואל בטלפון איזה דגם אז לא ממש יודעים לענות לי הנציגות שירות.... האם רואה לנכון להשקיע בצמיגי הטופ כמו מישלין או ברידג'סטון?
  9. לא 4*4 בדקתי דרך היבואן ואין... הדגם שמותקן זה יוקהומה 255/55R18 98H מה זה שאר הצמיגים "הנורמלים" ? לא מצוא פאלקן ZE914/ZE310 במלאי באיזור שלי, מה שהציעו לי לא שווה כלום?
  10. אם הרזרבי היה אותו גודל הייתי מסודר, הרזרבי זה גלגל אופניים. ולכן שאלתי כאן...
  11. הי, הלך לי אחד הצמיגים האחורים ברכב שלי, מיצובישי אקליפס 2019, (נכנס חתיכת ברזל בצמיג). ברכב מותקנים צמיגי יוקהומה, 225/55/R18 , רציתי להחליף צמיג אחד אך בשום מקום לא ניתן למצוא צמיג זהה. חשובה לי מאוד הבטיחות ולכן מתלבט האם להחליף 2 צמיגים אחרויים זהים. המגוון הוא עצום ואין לי מושג במה לבחור. בשתי מקומות יחידים יש במלאי צמיג בגודל כזה, האחד של רייקן בעלות של 480 לצמיג, והשני לאסה בעלות של 600 ש"ח לצמיג - האם מישהו מהם נחשב לצמיג איכותי וההצעה אטרקטיבית? אשמח לקבל מספר דגמים של צמיגים איכותיים שמבחינת עלות/תועלת כדאיים, כאשר הבטיחות דבר ראשון. סגהון הנהיגה שלי רגיל... יש ילדים קטנים ברכב...
  12. תודה על המענה, הקרוסאובר אכן לא גיפון מבחינתי, לגבי ויטארה, נראה לי לא בלבל של ההאוטלנדר והקשקאי. איך הסופרטאג שנתון 2016 מבחינת צריכת דלק, טוחנת דלק כמו הטוסון?
  13. מקפיץ....
  14. הי, אני מחפש רכב גיפון שנתיים-שלוש על הכביש (לא היברידי), בטווח מחירים של 100-110K, חשוב ש: יהיה חסכוני יחסית, 1:12-13 ייספק אותי. בעל בגאז די גדול שיספיק למשפחה עם תינוק וילד בן 5. על איזה רכבים הייתים ממליצים להסתכל ? חשבתי על הקשקאי והאוטלנדר 5 מקומות. תודה מראש לכל הכוונה וייעוץ. תודה,
  15. הי, האם תאונת דרכים בדרך חזרה מהעבודה נחשבת כתאונת דרכים? אם כן, מה עלי לעשות ואילו מסמכים ולמי אני צריך לפנות כדי לדווח על תאונת עבודה? האם כדאי ויש טעם לדווח כתאונת עבודה?
  16. הי, עשיתי תאונה עם רכב חדש מיצובישי אקליפס 2018 מהסוכנות. מידת הנזק ככל הנראה גבולית לטוטאלוס. ממתין להערכת השמאי לגבי מידת הנזק. מה הכי עדיף מבחינתי שיהיה, טוטאלוס או תיקון הרכב? אם המצב הוא טוטאלוס, מה הזכויות שלי מבחינת כספי ביטוח? אשמח לכל מידע ועזרה בנושא, לא מעוניין שאינטרסים אישיים יעשו עלי קופה. רוצה להבין מה הסנריו הכי פחות גרוע מבחינתי לגבי הפסד כספי מינימלי. תודה מראש,
  17. סגרתי עסקה על 154K רכב על הכביש כולל כל אביזרי המיגון אגרה ומגני רוח. למרות זאת מכרתי ב-500 ש"ח מתחת למחירון. אף אחד לא נכנס לרווח היבואן, פשוט ההצעה שניתנה כאן חסרת פרופרציות לטעמי. גם מזל צריך בחיים, אם לא מנסים לא יודעים... לא קל אבל עדיין היו 3 מתעניינים רציניים מאוד בתקופה קצרה שהרכב פורסם, כאשר הנמוכה ביותר היתה 29500 שזה 7000 ש"ח מעל ההצעה של הטרייד אין... ה 500 ש"ח מתחת למחירון הרכב במקרה שלי היה 1.5%... מה שניסיתי להעביר בעדכון המכירה שלי, זה שתמיד שווה להמתין עם הטרייד אין ולנסות את מזלך בשוק הפרטי שכן צריך קונה אחד רציני ואם האוטו במצב טוב ושמור אפשר לחסוך הרבה מאוד כסף...
  18. עדכון, אז פירסמתי את הרכב לפני שלושה ימים והאמת שהשוק בחוץ לא נראה כל כך קשה... לא מעט פניות והצעות. בסוף מכרתי את הרכב תוך שלושה ימים כאשר קיבלתי עליו 32,000 ש"ח... חסכון של 9500 ש"ח לעומת ההצעה של הטרייד אין..
  19. מה היתרונות והחסרונות ברכישת רכב 0 ק"מ? בקישור שנתת זו רמת גימור הנמוכה יותר, אני מעוניין לרכוש את רמת הגימור השניה. ברור לי שאפסיד כסף כל שנה, זה חלק מלקנות רכב חדש "ולהתפנק" איתו. לדעתי קצת נסחפת עם הסכומים. מנסה את מזלי בשוק הפרטי ואז אחליט... נתתי להם הצעה נגדית ואמרתי שאו שיקבלו אותה או שהעסקה תבוטל, יש עוד רכבים בשוק... ממתין לתשובה... 3000-5000 שווים לי את המאמץ לנסות למכור בשוק הפרטי, להשאר בלי רכב לתקופה קצרה לא מטריד אותי.
  20. ברור ולגיטימי שהם רוצים להרוויח וזה בסדר. אני לא מתכוון להסתיר את התאונה, מבחינתי הקלפים יהיו על השולחן מההתחלה ובהתאם גם אקבע מחיר. כמה לדעתכם צריך להוריד במחיר בגלל התאונה?
  21. כמובן שאפרסם, אבל מניין הבטחון שזו עסקה שווה? 10K הפסד על הרכב שלי ממחיר מחירון לא משוקלל נראה לי המון... מה כל כך משתלם כאן?
  22. הי, מתעניין לקנות אקליפס קרוס וקיבלתי 2 הצעות לדגם הביניים. 1. קניית הרכב במחיר של 156K 2. קניית הרכב במחיר של 159K + טרייד אין על הרכב שלי - יונדאי I30 שנת 2010 יד שנייה עם 81,000 ק"מ. מחירון הרכב ללא שקלול יד וק"מ הוא 32,500 (משוקלל 35,400), קיבלתי הצעה של 31,300 לפני בדיקה ולאחר בדיקה של מכון מטעמם ההצעה צנחה ל-25,500 ש"ח. האוטו עבר תאונה קלה בחלק הקדמי (פגיעה שלי בזחילה בפקק ברכב שלפני במהירות 20-30 קמ"ש) בעקבות הפגיעה הוחלף טמבון, מכסה מנוע, כנפיים ו2 פנסים קדמיים. השילדה תקינה לחלוטין.מלבד זה הרכב ללא בעיות מיוחדות אחרות. אשמח לשמוע לדעתכם, האם התמחור של הטרייד אין לא נשמע חזירי? 7000 ש"ח מתחת למחירון לא משוקלל + 3000 ש"ח שלא אקבל ברכישת הרכב אם הייתי קונה ללא טרייד. מה לדעתכם יהיה מחיר ריאלי על הרכב שלי כדי שישתלם לי לקנות את הרכב במסלול הטרייד אין? האם עדיף למכור את הרכב באופן עצמאי? כמה לדעתכם אוכל לקבל על הכב שלי בחוץ? אשמח לכל הארה.
  23. כי הוא לא ברשימת ההתלבטות שלי כמו שהטוסון לא... זה שכל עם ישראל קונה את שניהם לא אומר כלום.
  24. איך הייתם מדרגים את הרכבים הבאים מבחינת רמת בידוד רעשים (רוחות, רעש שיבושי כביש וכו') ונוחות נסיעה בנסיעה בינעירונית? קארוק אטקה 3008 קשקאי אקליפס קרוס CX-5 **אם יש דגם מסויים שמככה מעל כל הדגמים שרשמתי מעלה אשמח לשמוע.
  25. אכן מחיר מפתה, לא בטוח שיתנו לי אותו כי אין לי מישהו מדרגה ראשונה שיש לו "חבר". בנוסף כל הביקורות על שירות מתחת לכל ביקורת של סיאט ולקוחות לא מרוצים מהקנייה מהשלב הראשוני, מוריד לי קצת מהאטקה. על סובארו XV אוותר, אין לי צורך ב 4 על 4 והבגאז מאוד קטן ואת הצורה פחות אהבתי. מאזדה 5 כבר יקרה... וHRV אכן חסכונית אבל דיי קטנה..
×
×
  • תוכן חדש...