Jump to content

shmulikhad

  • הודעות

    21
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי shmulikhad

  1. לגבי הפיוז אבדוק , אבל לא נראה לי כי המערכת עובדת רגיל גם בווליום גבוה למעט הסאב טצלם את ההתקנה ואשלח פה. לגבי הסאב שמחובר , גם הוא ציבור , הוא עובד חלק (לא דופק) אבל כן שומע אותו כשאני לידו … הוא פשוט צנח מבחינת עוצמה
  2. שלום לכולם, תיש לי מערכת אנדרואיד שמחוברת למגבר 4 ערוצים ממנו יוצא לזוג קומפוננט רוקפורד מקדימה והחיבור של אחורה מגושר לסאב תקופה יפה שמעתי מעולה פתאום יום אחד הרגשתי משהו מוזר , והבנתי שהסאב לא ״דופק״ כמו תמיד בנסיעות לאחר מכן הסאב נמשיך לא לעבוד הסאב היה עומד בסמוך למגבר השכבתי את הסאב על הגב ותקופה מסויימת עבד יפה , פתאום שוב הפסיק לעבוד כשבדקתי ראיתי שהוא עובד אבל חלש מאוד לפעמים הוא חוזר לעבוד יפה ושוק משתתק. הקומפוננטים עובדים מעולה ולא חל בהם שום שינוי רק הסאב משתגע לי … מישהו יודע למה ?
  3. קודם כל תודה רבה על המענה המהיר, כן ככה זה נראה אצלי . בדיוק כך אז תודה רבה אבל , בצד שליד הנהג הבנתי (כמו שהוא מראה בסרטון) אבל בצד של הנהג אין ממש גישה. אני אנסה לראות אם אצליח מקווה שכן. תידה רבה שוב
  4. שלום לכולם. יש ברשותי סוזוקי סוויפט , שנת 2011 אני בתהליך התקנה עצמית של מערכת ברכב העברתי בצד אחד את הפלוס והכבל רימוט ובצד מה שני את כבלי ה rca ואת כבלי הרמקולים העברתי דרך הקיר אש את הפלוס אבל שניה לפני התקנת המצבר רציתי להתקין את הרמקולים קומפוננט . יש לי Rockford t2652-s פרקתי את הדלת , בורג אחד בידית פתיחה בורג נוסף בידית סגירה (איפה שבקרת החלונות) ועוד קליפס אחד בצד העליון החיצוני הדלת פורקה התקנתי הגבהה ואז הגיעה הבעיה! רציתי להחליף את החוטים הדקים לחוטים עבים ואיכותיים , שבעצם מגיעים מהמצבר לקרוסאובר וממנו לרמקול ולטוויטר. אבל … לא הצלחתי למצוא דרך להעביר את החוטים מהדלת לרכב, המטרה לשים את הקרוסאובר בתוך הדשבורד וממנו להוציא 4 חוטים לתוך הדלת הקרוסאובר לא קטן ולכן בתוך הדלת מסוכן גם כי יכול להרוס וגם להפריע אולי לחלון תאכל , ניסיתי להעביר את החוטים בגומיה וראיתי שהחוטים לא עוברים סתם ככה , יש מעין קופסה עם מלא חוטים קונקטורים כאלה מתוך הרכב אין גישה אליו מלוץ לרכב לתוך הרכב לא הצלחתי להעביר חוט אפילו אני אובד עצות וקלולס לגמרי האמת זו לא פעם ראשונה שאני מתקין ופעם ראשונה שנתקל במצב כזה . התסכול של לנסות כל כך הרבה זמן ולא להצליח פשוט אוכל אותי אשמח לתובנות , לטיפים, איך להצליח להעביר אם יש לכם רעיון אחר או עצה אני יותר מאשמח לדעת. תודה רבה לכולם וחג שמח
  5. מאוורר שמולבש על הרדיאטור, נמצא בחלק הפנימי. בדקתי שהוא כבוי כשהמזגן כבוי ופועל כשהמזגן פועל איפה הוא נמצא? אז איך בבוקר הוא עובד ומקפיא את הרכב אבל אחה״צ הוא עובד על רוח ואחרי שאני נוסע מהר קצת ( בפקקים זה רוח) הוא מתחיל לקרר ממש מעט?
  6. עדכון , אני אובד עצות. הנעתי את הרכב בצהריים, המאורר עובד המדחס עובד המפוח עובד הכל עובד אבל לא יוצא קור! יוצאת רוח נטו. אחרי 20 דקות של נסיעה פתאום התחיל טיפה לקרר אבל ממש קצת. מה עוד יכולה להיות הבעיה? איך תוקפים את זה? הרי לא יכול להיות שהכל תקין ויש גז אבל בפועל המזגן לא מקרר בשום צורה. רעיונות שלכם?
  7. טוב אז עדכון לגבי הבוקר. הרכב חונה בחניון תת קרקעי. הנעתי בבוקר הדלקתי מזגן המאוורר הזה עבד . המזגן קירר . אנסה שוב אחר הצהריים כשהרכב בשמש עומד ואעדכן.
  8. אז בעצם לראות אם בעמידה הוא מסתובב ? זה המאוורר השחור הזה מאחורי הרדיוטור? הוא אמור להסתובב כשמפעילים את המזגן ?
  9. היי רפי, הבחור שטיפל לי ברכב בדק ואמר שיש מספיק גז , הוא גם חיבר את המכונה פעמיים ואמר שהגז תקין . לגבי שקילה שלו… אני חא בטוח ואברר מחר אם שקל אותו. אבל מדובר באדם שמומלץ פה בפורום לא מעט , אז אני מאמין שהוא ידע את העבודה בצורה מאוד טובה. אם אכן משקל הגז תקין, מה עוד עלולה להיות הבעיה ?
  10. מה זאת אומרת לבדוק את המאוורר? ת מאוורר תקין זאת אומרת שיוצאת רוח . המדחס נכנס לפעולה, מרגיש על ידי כיבוי המורה של a/c וכיבויה. מה גם שבנסיעה מהירה המזגן עובד טיל והאוטו קפוא גם בשעות הבוקר בדרך כלל המזגן מקפיא נבדק ויש גז במערכת . הוחלף פילטר מזגן הוחלך מדחס חדש בומע שיפוץ של המפוח ( הוחלפו פחמים) מה עוד יכול להיות? נאמר לי שבגלל שהרכב בן 11 המזגן שלו לא בשיא אבל מה עוד אפשר להחליף לבדוק כדי לאשש את התקלה? קצת מבאס שאין באמת פיתרון . עברתי פה בפורום ולא באמת מצאתי פתרון אמיתי לתקלה. מישהו שיודע מבין יכול לשפוך קצת אור ?
  11. שלום לכולם , יש לי סוזוקי סוויפט שנת 2011. רכשתי אותו לפני חודש והמזגן היה עובד תמיד לא מכובה לעולם, ככה בכל אופן הבחנתי מהבחורה שממנה רכשתי. אני מתוך הרגל משאיר את המזגן עובד בסוף נסיעה לכמה דקות על אוורור בכל הכוח כדי לאוורר את הרכב ולהעיף את הטפטופים של הקרור כדי למנוע עובש ואז מכבה את המנוע. בפעם הראשונה שהנעתי אותו (יום לאחר הרכישה) הוא לא עבד ואז מסתבר שכדי שיעבוד צריך לתת מכה למטה מתחת לתא הכפפות כדי שיתחיל לעבוד. החלפתי פחמים במפוח של המזגן שמתחת לתא הכפפות אצל איש מזגנים ומאז המזגן מופעל ישירות בהדלקה, בעקבות כך נוצר מעין זמזום קל שמתחיל מהמפוח בכל פעם שמדליקים את המזגן ולא מפסיק. עכשיו יש לי בעיה אחרת, המזגן עובד כן! הבעיה היא שהוא מקרר רק כשאני בנסיעה, והיא צריכה להיות לפחות כמה מטרים אחרת הוא ממשיך להוציא אוויר . אמרו לי מדחס עומד ללכת, החלפתי למדחס חדש. עדיין , המזגן מקרר רק אחרי נסיעה קצרה או שמזג האוויר נעים כמו בוקר. אחרת יוצא אוורור . המדחס נכנס לעבודה כשלוחצים על a/c מה לעשות ? אני כבר מתוסכל ומתחיל להימאס מכל הפתרונות שעולים כסף אבל עדיין חם לי. לא חסר גז כי מילאתי בכל פעם שמישהו עשה משהו עם המזגן. דעתכם המקצועית ?
  12. רציתי לדעת לגבי כבלים, איך הכבלים הבאים לרכב? כמובן שאשמח למידע ככל שניתן לגבי בחירת הכבלים
  13. מהמם, אז לגבי הסאב אני חושב שדיי נסגרתי. לגבי קיט התקנה נראה לי שהבנתי , אם יש קיט מומלץ ברשת לרכישה אשמח ללינק לגבי הקומפוננטים של מוראל אני גם דיי סגור מה לגבי המגבר? האם לקחת אחד עם 2 יציאות האם המגבר שהעלתי מעלה מומלץ?האם ללכת על מונובלוק וגם מגבר 4 ערוצים ? כדאי בכלל?
  14. לגבי הקיט, יש עניין עם עובי וסוג הכבלים? כמה אמפר צריך להיות הקבל? הבנתי שצריך להפריד בין החשמל של המגבר לבין ה RCA עוד דברים שכדאי וחשוב לקחת בחשבון? לגבי הסאב, אני מקווה שייכנס בתא מטען של הסוויפט
  15. טוב אז, חשבתי על משהו... אולי אפשר לשים סאב בגלגל רזרבי? זה יהיה אפקטיבי ? ככה בעצם אשמור על המקום בתא המטען. מה העלות של דבר כזה והאם זה באמת כדאי בשביל לשמור על המקום? דבר נוסף, מונובלוק, הכרחי? או שאפשר ועדיף לגשר במגבר 4 ערוצים ? חשבתי על הסט הבא: קומפטננו של פוקאל ps165v1 ראיתי שהעלות הכי זולה היא 900 שקל מגבר של JBL GTR104 2 יציאות ממנו יהיו עבור הקומפוננט וגישור לסאב בעלות של 1,100 שקל סאב של Rockford P1-1X10 בעלות של 750 שקל האם צריך משהו נוסף? מהו קיט איכותי וטוב? מה בדבר הניצול של המצבר? לא יצור עומס? האם להוסיף לסט מונובלוק וזה יהיה איכותי יותר? האם בכלל ללכת על סאב לגלגל רזרבי? אשמח לתובנות מכם - אני מרגיש שאני מנסה להחליט משהו אבל קצת נאבד בדרך
  16. שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי מערכת מולטימדיה ברכב אצל מישהו שלא כל כך קרוב אלי לבית. מאז ההתקנה קרו לי כמה דברים מוזרים ברכב ואשמח לעצתכם לפני שאסע לאותו מתקין שככל הנראה ינסה להתנער מאחריות. יש לי מעט חוש טכני אז אם מישהו יוכל לזהות את הבעיה קרוב לוודאי שאצליח לטפל בה. אז מה הבעיה בעצם? הרכב מונע עם כפתור, - מצב תקין : מתקרבים לרכב , לוחצים על הידית ברכב והרכב נפתח , בזמן הימצאות המפתח ברכב . לאחר הקשת הקוד לוחצים על הברקס , מופיע מפתח ירוק ואז ניתן ללחוץ על כפתור ההנעה . המצב הקיים : הרכב לא נפתח לא בהתקרבות ולחיצה על הכפתור בידית, ולא בלחיצה על הכפתור בשלט. יש להוציא את המפתח ולפתוח את הדלת. לאחר מכן , מקישים את הקוד ולוחצים על הברקס, לא מופיע כלום בלוח שעונים אבל ניתן להניע את הרכב. בסיום הנסיעה ניתן לנעול את הרכב בלחיצה על הכפתור בדלת ו/או לחיצה על השלט אך לאחר כ 2 דקות לא יהיה ניתן לפתוח ו/או לסגור עם הכפתור אלא שוב עם המפתח. חיישני הרוורס לא עובדים שכן היו תקינים טרם ההתקנה . מצלמת הרוורס שהוא התקין נראית כמו מצלמה מהתקופה שהיו פיקסלם ממש ראות גרועה, וזה עובד רק על TFSP ( משהו כזה) ואם אני משנה ל PAL זה מתחלק ל 4 והופך לשחור לבן ואם אני משנה ל 720 או 1080 אז המסך שחור. אשמח לעצתכם ולהבין מה לעזאזל קורה פה. שוב אני מדגיש, אני מנסה לראות אם אפשר יהיה לפתור את זה עצמאית, כי ללכת אליו מצריך ממני יום חופש משהו שלא בא בקלות בימים אלה. תודה מראש
  17. תודה רבה לך על התגובה המפורטת . אז כן שמתי חב שהמחירים קצת גולשים, אני ראיתי מערכות בעלי בסכומים של 600 אי 800 אבל רובם כמעט כולם 9 אינץ. רציתי לדעת אם יכנס ב סוויפט 10 אינץ אם בכלל יש דבר כזה. לגבי סאב , 10 אינטץ יהיה בסדר או שאאלץ להסתפק ב 8 אינץ מפאת מקום? או קי לגבי הרמקולים מאחורה אוותר עליהם אתה צודק חגבי קומפוננט , איזה המלצה יש לך , להבנתי הם 6.5 אינץ כנ״ל לגבי מגבר וגרב , משהו ספציפי שכדאי לי לרכוש ?
  18. עשלום לכולם, אז ניסיתי לחפש קצת שרשורים והודעות אבל אבדתי מאוד מהר. ברשותי סוזוקי סוויפט שנת 2011 עם הכפתורים בהגה המערכת בה מקורית אני מעוניין לרכוש מערכת לרכב ואשמח להכוונה מבעלי הידע הרב פה בגדול חשבתי על לרכוש מולטימדיה מעלי אקספרס עם מסך של 9 אינץ או 10 אם ייכנס בכלל ואשמח להכוונה מעם לגבי זה בנוסך אני רוצה לרכוש זוג קומפוננטים לדלתות מקדימה ולהעביר את הרמקולים שקיימים היום לדלתות מאחורה (כדאי? יעשו משהו?) מעוניין לשים מגבר ( מה ההבדל בי אנלוגי לדיגיטלי ) ובנוסף סאב, מתלבט אם 8 או 10 אינץ מכוון שנצא מטען לא גדול אבל לא כל כך קטן בגדול התקציב היא עד 2500 שקל אפ באמת יהיה כדאי אמתח ממש מעט את התקציב את ההתקנה אני אבצע בעצמי , כבר ביצעתי כמה התקנית לרכבים הקודמים שלי בעבר ראיתי שיש פה את ענין הבידוד וכו׳ שכדאי ואפשר לכשות בעצמי אם רק אדע מה צריך לעשות אשמח בבקשה לכל עזרה שתתקבל מכם על מנת ליישם את הנ״ל בצורה האופטימלית ביותר תודה רבה לכל העוזרים
  19. אחרי אינספור קריאות ושוטטות ברחבי הפורום. הבנתי שמקריאה של שאלות של אחרים לא אמצא את מקומי באופן מלא. על כן אני מבקש את המומחיות שלכם, ההקשבה, ההכוונה האמיתית והכנה על מנת שסוף סוף אבין מה אני בכלל רוצה. הית לי דיהטסו סיריון כ- 5 שנים שמאוד אהבתי אותה אבל הרגשתי שהיא כבר לא שם, אז מכרתי אותה כי רציתי להשתדרג קצת. ואז הבנתי שאני לא בדיוק יודע מה אני רוצה, התקציב.. הוא 30 אלף מקסימום. הנסיעה שלי היא באזור ה 16 ק״מ לכיוון לעבודה ומידי פעם נסיעות קצרות גנים וכו׳ עם הילדים. חלק מהנסיעה פקקים וחלק עירוני. היתי נעול על גולף בשנים 2012 , רציתי רכב חזק שיהיה מהנה בנסיעה ורכב יפה. אבל אז הבנתצי שהתחזוקה שלו לא בשבילי , הפחידו אותי עם אחזקה יקרה וגיר בעיתי, עם כל היופי והפלוסים שברכב זה היה מעין דיל בריקר. חשבתי על i20 באותן שים, אבל קראתי פה בפרום שאומנם 100 כ״ס אבל הרכב עייף ובנינו גם לא הכי מענין מבחינה של אבזור ודיי ״זקן״ התחלתי לקרוא פה בפורום ואני קורא כבר כמה ימים ומנסה לגבש לעצמי החלטה. אני צריך רכב שיהיה קטן אבל לא קטן מידי, שיהיה קל להיכנס איתו לחניות אבל שיהיה בו כיסא תינוק ובוסטר מאחור. אני רוצה רכב חסכוני גם ככה הנסיעות שלי לא מרובות אבל אני אוהב ללחוץ לפעמים (עם המעט שיש לי מבחינת ביצועים) אז למצוא את האמצע. מה חשבתי שאני רוצה בהתחלה?.. סקודה פאביה, גולף tsi , האודי a1 . אבל הבנתי שלכול הנסיכות הללו יש בעיה עם הגיר (אותו גיר) חשבתי על i10 או פיקנטו אבל קטנות מידי חשבתי על i20 אבל כאמור לא התחברתי , פה אתם נכנסים לתמונה, מה אני עושה? איך אני מתקדם? מסרתי כמה פרטים שאני חושב שיוכלו לעזור לכם לכוון אותי. אשמח לעזרתכם הרבה. תודבה רבה לכל מי שפה, החשיפה לפורום הזה פשוט מענגת!
  20. היי ניסיתי אבל לא הצלחתי עם הקוד שנתת וגם עם הקודים הקודמים, אמורים להיכנס שם 5 מספרים, ייש פתרון נוסף? ובקשר לתיקיות יש מה לעשות?
  21. קודם כל שלום, אני חדש בפורום כמנוי רשום, שוטטתי לא מעט בתור אורח. אז ברוך הבא לי יש לי שאלה שאני מחפש ימים ארוכים ברשת ללא הועיל, נמצאת ברשותי מערכת מולטימדיה של חברת premeir דגם mu735g הבנתי שזה מוצר מדבקה וקשה למצוא כל מה שקשור אל הדגם הנ"ל, אך אנסה זאת בכל מקרה המערכת נחמדה מאוד פשוטה מאוד ולא מצריכה יותר מידי התעסקות, השאלות שלי הן: 1. בהגדרות יש לי תת הגדרה שנקראת "רגיל" כשאני לוחץ על זה הוא מבקש ססמה וניסיתי כל דבר אפשרי ללא הועיל, אפשר לדעת מה הססמה ומה זה יעשה כאשר אלחץ על זה ואכניס את הססמה? 2. המערכת עובדת עם usb / sd וכו', כאשר אני מכניס התקן כלשהו הכולל בתוכו תיקיות הכל מוצג במקשה אחת שיר אחר שיר ללא התיקייה ( לא משנה אם היא בעברית או באנגלית) האם ניתן בכל מקרה ליצור תיקיות ולהציגן באופן תקין? תודה רבה לעוזרים מקווה שבאמת יהיו תשובות כי אני כבר אובד עצות ערב נהדר לכולכם.
×
×
  • תוכן חדש...