ערב טוב , לאחר בדיקה במוסך עלה הקוד p 0047 תקלה בסלונאיד של הטורבו בטויוטה לאנדקרוזר 2018 , הרכב עשה 96,000 ק"מ לא עובד קשה ביום יום .
האם ניתן לתקן ללא החלפת הסלונאיד ?
שלום לכולם , ברשותי לאנדקרוזר 120 דיזל מודל 2006 , עם 190,000 קמ , לאחרונה הרכב רועד מעט , לאחר בדיקת מחשב , 2 אינג׳קטורים מזיפים, אני מתלבט האם לשפץ או להחליף לחדשים , המלצות ? רעיונות ? ניסיון ? מחירים ?
תודה
לגבי עלות הביטוח לרכב אספנות , בתי קיבלה רישיון ולאחר בדיקה הבנתי שהתוספת לביטוח של הרכב המשפחתי לביטוח ( מאזדה 6) נעה סביב 3000 שח , האם עלות הביטוח באכב אספנות גם לנהג צעיר היא פחות מ 1000 שח ?
שלום לכולם ,
רכשתי לא מזמן מאזדה 6 שנת 2013 הצורה החדשה , יש למישהו מושג האם תיבת ההילוכים וכן מתגי הורדת החלונות אמורים להיות מוארים ? מכיוון שהם לא מוארים אצלי , חשבתי אולי נשרף פיוז אך כל הפיוזים תקינים , יתכן שאין תאורה כזו ? אשמח אם מישהו בפורום מכיר את הרכב הספציפי הזה ויוכל לענות לי .
תודה .