Jump to content

HAMUTAL00

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי HAMUTAL00

  1. היי איתמר, ממש תודה. הבנתי שלא ניתן להזמין חלקים, לכן אני מחפשת מנגנון חדש. אני מניחה שמה שבתמונה הוא לא מנגנון מקורי של טויוטה... הרבה תודה על העזרה.
  2. היי איתמר, תודה על העזרה. נשבר אחד מחלקי הפלסטיק (גלגל שמשמש כמסילה לכבל), החשמל עובד. מספר השילדה של הרכב: SB153SBNOYEO57213 הרבה תודה! חמוטל
  3. שלום, אני רוצה להזמין מאיביי מנגנון לחלון חשמלי לטויטה אונסיס. הרכב שלי משנת 2000 ונפח המנוע הוא 2000. המנגנון שאני רוצה להזמין, נראה מתאים על פי התמונה, אבל כתוב שהוא מתאים לשנת 2000 ולנפח מנוע 1800. מתלבטת האם להזמין או שיש סיכוי שהמנגנון לא יתאים... מצרפת קישור למשקיענים: Hi! I found this on eBay and thought you might like it! Check it out now! TOYOTA AVENSIS MK1 T22 2001 NSF PASSENGER SIDE FRONT WINDOW MOTOR REGULATOR http://r.ebay.com/s7IxDR אשמח לעזרה! תודה.
×
×
  • תוכן חדש...