Jump to content

Dima Miroshnikov

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Dima Miroshnikov

  1. תודה רבה
  2. שלום , לאחרונה נדמה לי שתם זמנם של הקלאצ'ים שלי ב100k והגיע הזמן להחליף אותם , דגם הרכב הוא גולף mk6 1.4 122hp . יש למישהו מוסך מומלץ באזור הדרום או השפלה להחליף בו מבחינת מחיר ואיכות החלפים . אשמח להמלצות , תודה.
  3. שלום . יש לי גולף mk6 2009 122hp 1.4 לפי האוטודאטה ומשרד הרישוי מותר לי לשים על הרכב 225/45/17 ?
  4. חלק קטן מריפוד הגג שלי בגולף יצא מהמקום באזור הדלקת המנורות מעל הקונסולה הראשית . יש דרך כלשהי להחזיר את זה למקום או שאצטרך להחליף את כל הריפוד של הגג? במידה ואצטרך להחליף , יש לכם מישהו שיעשה את זה במחיר סביר באזור הדרום או השפלה? תודה.
  5. שלום, אני מעוניין ברכישת מודול בלוטוס לגולף שלי יש לי נגן rcd510 ואני רוצה לקנות מודול 9w2 . יש כאן מישהו שהיה לו עסק עם זה או שיודע איך מרכיבים את כל העניין או מכיר מישהו באזור הדרום או השפלה שיוכל לעזור לי או להרכיב את המודול (בתשלום כמובן) אך יחד עם זאת אני לא רוצה לקרוע את הכיס על זה .
×
×
  • תוכן חדש...