Jump to content

TzachiXxX

  • הודעות

    17
  • כאן מאז:

הנקודות של TzachiXxX

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. בקיצור חברים. נפלתי עם בעיה יותר רצינית. הבנאדם שחרר לי את האוטו ושילמתי לו 1500 ש"ח לא כולל קאליפר חדש. שעלה לי 600 ש"ח. נסעתי 5 דקות ופתאום הרכב התקשה לנסוע תוך כדי התקשות של דוושת הבלם. זה לאחר שהוחלפה גם המשאבה הראשית של הבלמים. חזרתי אליו והוא החליף ברקסים אחוריים למרות שלא הייתה סיבה. שלימתי עוד כסף והבעיה חוזרת. אני מיואש ממנו. בבקשה תגידו אם מישהו מכיר תופעה כזו. כשאני יוצא מן האוטו אני מריח ריח של רפידות שרופות ואם מסתכלים קרוב רואים שהן קרובות מידי לדיסק. משהו גורם להן להילחץ פנימה. אולי זה המשאבה שהראשית שנתפסת כאשר לוחצים מס' פעמים? כי היא גם יד שניה. האם זה ששיחקתי איתה על יבש היא נדפקה?
  2. כן אני מבין עצם העובדה שלקח לו זמן זה הכסף אבל מה שמרגיז זה שהוא לא באמת ידע מה קורה שם ולא התריע שזה יגיע למחיר הזה. לדעתי זה יותר הוגן כאשר בעל מקצוע מתריע מראש ונותן הערכת מחיר. ברגע שכל אחד מרשה לעצמו לעבוד ולא לתת הערכת מחיר הוא גורם לסכסוך על בטוח בינו לבין הלקוח, אבל זה כבר נושא אחר. מקווה שבעלי המקצוע שכאן ילמדו לקח לתת הערכת מחיר ללקוח גם אם לא יודעים. כי לעבוד כמו רובוט זה לא חוכמה.
  3. אני מצרף לכאן הצעת מחיר של המוסכניק: החלפת שמן מנוע 150 פלאש ניקוי אגן שמן 40 מסנן שמן 65 שמן בלמים 80 עבודה וטיפול הכולל: החלפת משאבת קאליפר אחורית (שאני קניתי) + הוצאת אויר החלפת משאבה מרכזית (שאני קניתי) סה"כ 1000 עבודה + 335 חומרים נראה לכם הגיוני 1000 ש"ח עבודה? אני מחליף קאליפר ומשאבה בחצי שעה הוא מבקש על הזמן שלקח לו לזהות את הבעיה של המשאבה ולהוציא אויר. לקח לו שבוע עד שהחזיר לי תשובה שהאוטו מוכן!
  4. אני מחכה לתשובה מהמכונאי
  5. לפי מה שנראה יש ABS BOSCH לא מבין בזה אז אצרף תמונה ותרשים
  6. טוב אחכה לתשובה ואעדכן בכל מקרה אשמח אם עדיין יש מישהו שמכיר מישהו מב"ש אם אופציה לניקוז ממוחשב.
  7. והדוושה ממשיכה לרדת עד למטה כאשר לא נראים נזילות שמן מהצינורות. האם אפשר לסמוך על דעתו של המכונאי שזו המשאבה?
  8. בוצע ניקוז אויר מהקליפר ונשאר המון אויר שלהערכתי זה תקוע איפשהו בABS המכונאי עובר לבדוק אולי נדפקה המשאבה הראשית עקב הלחיצות על הבלם.
  9. המורשה נמצא כ 90 ק"מ מאיפה שאני נמצא. בכל מקרה אני עדיין מחפש מישהו עם מחשב ואופציה כזו מבאר שבע.
  10. שלום. אני תקוע עם אותה בעיה של אויר במערכת ABS. יש מצב שאתה מתקשר אלי 0525557665?
  11. אין לי עניין להתווכח איתו, הבנאדם לא מבין שיש אופציה של ריקון אוטומטי AUTOMATIC BLEED בסורק. אני מעדיף לקחת ממנו את הרכב למישהו שמבין לפני שיגרם נזק. היה פה משתמש בשם BARZELAY שפרסם הודעה דומה ופתר אותה בעצמו. מישהו מכיר אותו?
  12. שלום. יגואר אקס טייפ 2002. אני מבאר שבע. החליפו לי קאליפר ונכנס אויר למערכת. הסברתי למכונאי שזה בגלל שכלוא אויר במערכת abs כי ככה זה ביגואר והוא לא מבין על מה אני מדבר. הקיצור אני מחפש מישהו מנוסה מבאר שבע שיש לו סורק ויכול לנקז לי בתשלום את האויר מהמערכת. אני תקוע ועבר לי הטסט אז זה די דחוף. הטלפון שלי הוא 0525557665 אם מצאתם מישהו שיודע את העבודה תשלחו אלי תודה רבה! צחי.
  13. שלום. יש ברשותי יגואר X-TYPE 2002 לפני כשבוע ניגשתי לטסט והוכשלתי על בלם יד שלא עוצר את הגלגל השמאלי האחורי. ניגשתי למוסך והראו לי שאין אפשרות כיוון או מתיחה לבלם היד ביגואר ולכן המכונאי עבר לבדיקת הברקסים: -ברקס אחורי שמאלי פועל תקין. -ברקס אחורי ימני - צינור ברקס עקום ועומד להקרע (ללא נזילות) וקאליפר תפוס שנועל את הגלגל הימני. הציע לי להחליף את כל הקאליפר, למרות שנראה לי שכל הסיפור זה כבל ברקס שנפגם ואולי תופס את הקאליפר, מה שגורם לחוסר איזון כשלוחצים על בלם היד. מה אתם מציעים? להחליף קאליפר, או להחליף קודם כבל ולבדוק אם הקאליפר השתחרר...? ואיך זה קשור לבלם היד?
  14. עדיין זה תקוע. אם מישהו מכיר את הרכב זה יעזור לי מאוד. אם לא - כנראה שאוותר. תודה.
  15. אין לחץ, לקחתי את זה למומחה - בדקנו עם מנורה אולטרה סגולה. יש טיפות זרחן על התריסי קירור של הרדיאטור. חייב לפרק אותו. אם מישהו מכיר שיטה ללא פירוק הדשבורד זה יהיה מצוין. אם לא, כנראה שאוותר.
×
×
  • תוכן חדש...