Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 146Ti

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הזדמנות לרכישת חלום מוטורי אחר אני מפרסם את האלפא למכירה.

חשוב לי לציין שלא הייתה לי כל כוונה למכור אותה בקרוב, והסיבה היחידה שאני עושה זאת היא כי החיים שלחו לכיווני הזדמנות מאוד מיוחדת לרכוש רכב אחר שאני רוצה כבר בערך 20 שנה...

לאחר ההקדמה המייגעת, נעבור לתכל'ס:

הפרטים היבשים:

אלפא 146Ti שנת 97 - למי שלא מכיר מדובר במנוע 2000TS שמייצר כ150 כ"ס משודך לתיבה ידנית, כל הסיפור הזה יושב על שלדה של טיפו ספורטיבה שזה אומר מתנהג ועוצר נהדר.

אני יד חמישית.

בערך 261 אלף קילומטר הרכב נוסע כל כמה ימים אז יש מצב שהמספר יזוז קצת כלפי מעלה.

טסט עד דצמבר.

לינק לשרשור ההיכרות שלי עם האלפא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?485739-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%A1%D7%98-%D7%9E%D7%A9%D7%91%D7%A8-%D7%96%D7%94%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-146Ti

הטוב:

האוטו מטופל אצל אבי בתלתן מה שאומר שמגוון תקלות קטנות ומעצבנות (חופש בידית ההילוכים, סאן רוף שמיאן להיפתח וכו') טופלו ביד מקצוענית.

אני ממלא רק Agip 10/60, מי שמכיר את המנועים האלה יודע שהם אוכלים שמן בשוטף (בערך ליטר ל1000 ק"מ) אני תמיד משלים רק Agip 10/60. החלפת השמן השנתית תקרה בימים הקרובים.

הוחלף לפני שנה טיימינג מלא (כולל גלגלות ורצועת באלאנס שאפט) ומשאבת מים - כל החלקים מקוריים.

4 הבולמים ברכב הם מתוצרת מונרו, מקדימה מסדרת רפלקס ומאחורה סנסה-טראק סטנדרטיים.

על הרכב הותקנה רביעיית ניטו לפני כ 9 חודשים והם במצב נהדר.

התוספת המקוריות של הרכב (הגה מעץ וספויילר אחורי) קיימות.

מורכבת מערכת סבבה - דאבל דין עם מסך טאץ' וארבעה קומפוננטים של מורל.

המזגן מקרר היטב (יחסית לאיטלקייה).

ברקסים של ברמבו (מקדימה ברקו) ב4 פינות, הקדמיים ממש חדשים.

עוד כל מיני קטנות שבטח שכחתי, אני לא מהמזניחים...

הרע:

משאבת הגה כח עושה רעש מעצבן - ביררתי עם אבי עלות החלק + העבודה 1000 ש"ח.

יש נקישה מהפרונט תחת עומס, נשמע כמו בושינג של המוט המייצב הקדמי (גומייה בעלות 15 ש"ח + שעה עבודה במוסך).

המכוער:

צבע כללי יהיה פינוק נחמד.

המחיר המבוקש הוא 20 אלף ש"ח.

יצירת קשר בה"פ או באפס חמש ארבע שש חמש ארבע שלוש אפס אחת שש.

ירון

IMG_2215.jpg

IMG_2216.jpg

IMG_2214.jpg

IMG_2185.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

משאבת הגה כח הוחלפה וגם הבושינג הסורר הוחלף. בוצעה החלפת שמן שנתית.

הרכב במצב מכאני מושלם ועדיין אקטואלי.

• תוכן חדש...